Koti Uutisia YouTube rajoitti Press TV:n käyttäjätiliä

YouTube rajoitti Press TV:n käyttäjätiliä

1

Juutalaisjärjestö Anti-Defamation League (ADL) vaati videopalvelu YouTubea sulkemaan iranilaisen televisiokanavan käyttäjätilin. Toistaiseksi Press TV:n käyttäjätili on edelleen YouTubessa, mutta sitä on estetty lisäämästä sivustolle uutta materiaalia.

Press TV:n uutispäällikkö Hamid Reza Emadin mukaan he eivät ole pystyneet lisäämään uusia videoita heinäkuun jälkeen. Emadi kertoo, että YouTube ja tämän omistava Google ovat kieltäytyneet kommentoimasta asiaa.

Press TV uutisoi usein Israelin sotarikoksista, mikä on saanut kansainväliset sionistit takajaloilleen. Emadin mukaan juuri sionistien vaatimukset johtivat heidän käyttäjätilinsä rajoittamiseen.

“Viime vuosina on ilmaantunut uusi kanava, joka ei ainoastaan haasta sionistien pitkäaikaista mediavaltaa, vaan se on myös kyseenalaistanut lännen vaikenemisen heidän [sionistien] rikoksista ihmisyyttä vastaan. Kyseessä on Press TV, ja he ovat päättäneet hiljentää sen”, sanoi Emadi.

Kanava loi hiljattain itselleen uuden käyttäjätilin.

 

Lähde: Press TV

1 KOMMENTTI

  1. Jälleen sionistit (tekisi mieli käyttää SITÄ toista sanaa, mutta siitä tulisi heti syyte) rajoittamassa ilmaisunvapautta. Israel ja sen tukijat ovat kaksinaamaisinta porukkaa mitä tältä planeetalta löytää!

Comments are closed.