Koti Uutisia Kotimaa Ylirabbiinin isän vaalilupaus: “Rasismi kitkettävä” Suomesta

Ylirabbiinin isän vaalilupaus: “Rasismi kitkettävä” Suomesta

7

Suomen juutalaisyhteisön ylirabbiini Simon Livsonin isä Ariel Livson pyrkii EU-parlamenttiin Kristillisdemokraattien riveistä. Puoluelehden haastatteleman juutalaisaktivistin mukaan hänen tärkeimpiin tavoitteisiin lukeutuu “rasismin” kitkeminen Euroopasta.

Livsonin ensisilmäyksellä oudoksuttavaa puoluevalintaa selittää se, että Kristillisdemokraattien puoluejohto on niin sanottujen kristittyjen sionistien käsissä. Kristityt sionistit asettavat politiikassaan juutalaisvaltio Israelin edun länsimaiden edun yläpuolelle, minkä vuoksi puolue on luonteva liittolainen Suomen juutalaisille.

Livson on ahkera Israel-aktivisti, joka on järjestänyt turistimatkoja miehitettyyn Palestiinaan kymmenien vuosien ajan. Vaikka Livson vastustaa “rasismia” valkoisessa Euroopassa, häntä ei tunnu haittaavan se, että juutalainen Israel tekee maahanmuuttajille geenitestejä selvittääkseen näiden “rotupuhtauden”.

Myös Ariel Livsonin Simon-poika lobbaa monikulttuurisuutta länsimaihin. Simon Livson on vaatinut Suomeen saapuville maahantunkeutujille “perheenyhdistämisoikeutta”, minkä lisäksi hän on ollut juhlapuhujana juutalaisen Shirley “Koko” Hubaran sisäpiirin järjestämässä Meillä on unelma -kulttuurimarxistitapahtumassa.

Lähde: KD-lehti

7 KOMMENTIT

 1. “Älkää te antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä teillä on vain yksi opettaja ja te olette kaikki veljiä.”
  Matt. 23:8

  Näin sanoi Jeesus. Myöskään isäksi ei saa kutsua kuin yhtä. Tätä vastaan rikkovat kilpaa niin katolilaiset kuin ortodoksitkin…

 2. Yli-Rabbiini voisi aloittaa Suomesta ja RKP:sta, pohjoismaiden rasistisimmista puolueesta, Axel Olof Freudenthalin halveksuntaa suomalais-ugrilaisia kohtaan levittävästä maan syövästä.

 3. Israelissa käydään Euroviisu-kisojen finaaleja. Globalisti-salakerho -rikollisten iänikuinen symboli, pöllö, näkyvällä paikalla Tel Avivin keskustassa.

  • Tunnettu saatanananpalvoja. ylösalaisin-ristiä koruna usein kantava Madonna teki juuri sellaisen okkultistisen massamurha-rituaalin Euroviisujen esiintymisessään kuin oli odotettavissa tältä “spirit cooking” -kuningattarelta. YLE:n palkkaama toimittelija ei ollut moksiskaan, “mahtava esitys”, kuten kommentoivat muutkin julkkikset Tel Avivissa.

   https://www.youtube.com/watch?v=S3YgwIWLs1s
   “Madonna, a tool of Satan”

   Laulun viestikin oli “kaikki eivät mahdu huomiseen”. Linjassa sen globalisti-unelman kanssa jossa valkoihoiset ihmiset on poistettu häiritsemästä pahuutta, ja maailmassa on enää 500 miljoonaa ihmistä jäljellä. Koko ilmastonmuutos-propaganda valmistaa ihmisiä tähän Suureen Puhdistukseen, josta Madonna nyt lauloi, että “sen aika ei ole ihan vielä”. Hiilidioksidia ulos hengittävän ihmisen pitää tuntea että on taakka planeetalle. Kaasunaamariin puettu valkoihoinen lisääntymis-iässä oleva pariskunta, joka kulki alttarin rappuja ylös, kaatuen lopulta pois näyttämöltä, symboloi, mitä?

   Madonnan esiintymisryhmän käyttämät kaasunaamarit palvelivat myös sadomasokismin perverssiä symboliikkaa. Tuollaista esitystä ei missään nimessä pitäisi lähettää TV-ohjelmassa, vielä vähemmän sellaisissa, joita on miljoonia lapsia katsomassa.

   Dan Koivulaakso ja Li Andersson varmaan tykkäsivät aatesisarensa lyriikasta?

 4. Työryhmä vaatii, että uusi hallitus perustaa ”osaamiskeskuksen” vakoilemaan ”vihapuheen tuottajia ja levittäjiä” sekä analysoimaan ilmiötä. Lisäksi raportissa vaaditaan rajuja sanktioita Internet-palveluntarjoajille, jotka eivät sitoudu sensuroimaan ”vihapuheeksi” määriteltyä sisältöä alustoiltaan. Työryhmä tahtoo myös rajoittaa oikeutta anonyymiin kirjoittamiseen verkossa.

  Nyt on jo melkoisen huolestuttavaa settiä.

Comments are closed.