Koti Uutisia Yli tuhat tunkeutujaa riehui ja raiskasi naisia Saksassa uutenavuotena

Yli tuhat tunkeutujaa riehui ja raiskasi naisia Saksassa uutenavuotena

4

Kölnin keskusta muistutti sota-aluetta uudenvuodenaattona, kun arviolta tuhat tunkeutujaa juhli uutta vuotta ampumalla ilotulitteita väkijoukkoon ja raiskaamalla saksalaisnaisia kaaoksen turvin.

UK_rajahdys_Koln

Tiedot suurten ei-valkoisten jengien järkyttävästä seksuaalisesta väkivallasta ja hyökkäyksistä, jotka kohdistuvat tavallisiin saksalaisiin perjantaina aamuyöllä, ovat vasta nyt tulleet julkisuuteen. Kymmenien naisten kerrotaan joutuneen ahdistelun ja raiskausten uhreiksi ja useita miehiä pahoinpideltiin ja ryöstettiin.

Yksi uhreista, ystäviensä kanssa liikkeellä ollut 28-vuotias Katja L, kertoi kokemuksistaan Der Express -lehdelle: “Kun tulimme ulos asemalta, olimme hyvin yllättyneitä ryhmästä, joka oli meitä vastassa.” Hän sanoi ryhmän koostuneen “yksinomaan nuorista ulkomaalaisista miehistä”.

Ystävykset yrittivät kuitenkin jatkaa matkaa: “Me sitten kävelimme tämän miesjoukon läpi. Yhtäkkiä tunsin käden pakaroillani, sitten rinnoillani ja lopulta minua hipelöitiin kaikkialta. Se oli painajaismaista. Vaikka huusimme ja löimme heitä, miehet eivät lopettaneet. Olin epätoivoinen ja luulen, että noin 200 metrin matkan aikana minua kosketeltiin ainakin sata kertaa. Onneksi käytin takkia ja housuja. Hame olisi todennäköisesti revitty pois päältäni.”

Katja L ja muut uhrit, jotka ovat sittemmin tulleet julkisuuteen, kertoivat, että heitä hyväksikäyttäneet miehet nauroivat samalla kun he kiskoivat hiuksista ja haukkuivat naisia muun muassa “huoriksi”. Perverssejä “pakolaisia” oli niin paljon, että Katja L kertoi, ettei hän välttämättä pysty tunnistamaan heitä poliisille.

Muut naiset olivat vähemmän onnekkaita. Erään naisen sukkahousut ja alusvaatteet oli revitty pois tämän yltä. Poliisin mukaan asemalla tapahtui yöllä useita raiskauksia.

Tähän mennessä poliisille on ilmoittautunut 80 uhria, joista 35 joutui seksuaalirikoksen uhriksi. Muut pahoinpideltiin tai ryöstettiin. Poliisi kuitenkin epäilee, että uhreja on paljon enemmän. Poliisi vetoaa heihin, että he tulisivat ilmoittamaan teoista.

Kölnin poliisijohtaja Wolfgang Albersin tänään iltapäivällä pitämässä lehdistötilaisuudessa sanottiin, että kaikki hyökkäykset tehtiin ei-valkoisten puolelta. Poliisijohtajan mukaan rikolliset ovat ulkonäkönsä perusteella pääosin Pohjois-Afrikasta ja arabimaista kotoisin.

Seksuaalirikosten lisäksi juna-asemalla tapahtui useita yhteenottoja ei-valkoisten jengien välillä. Myös suuri määrä ilotulitteita ammuttiin väkijoukkoja ja poliisia kohti.

Yksi todistajista kuvaili tilannetta seuraavasti: “Siellä oli tuhansittain miehiä. He ampuivat väkijoukkoa kohti ja minä ja tyttöystäväni yritimme päästä turvaan, mutta he estivät meitä lähtemästä. Olimme hyvin peloissamme! Pakenimme asemalta.”

Vaikka kymmenittäin naisia ja miehiä joutui pahoinpidellyiksi ja vaikka alueella on useita valvontakameroita, Kölnin poliisi on onnistunut tähän mennessä pidättämään vasta viisi epäiltyä.

Poliisipäällikkö voi vielä joutua vastaamaan useisiin tiukkoihin kysymyksiin, sillä ainoastaan kymmenen poliisia lähetettiin asemalle sen jälkeen, kun hätäkeskukseen alkoi tulla soittoja asemalla tapahtuvista joukkoraiskauksista varhain aamulla. Sosiaalisessa mediassa on myös levinnyt huhuja siitä, että poliisit jopa pilkkasivat uhreja siitä, etteivät nämä mukamas olleet tarpeeksi valppaita välttääkseen joutumasta rikollisten kynsiin.

Saksan poliisiliitto on puolestaan kommentoinut uudenvuodenyön tapahtumia sanomalla: “Tämä on täysin uusi väkivallan ulottuvuus. Tämä on jotain, jota emme ole aiemmin kohdanneet.”

Lähde: Breitbart

4 KOMMENTIT

 1. Monikulttuurisuuden uusia kauhistuttavia ulottuvuuksia. Suomessa toivottavasti lisääntyvän katupartiolaistoiminnan tulee asettaa jäsenistölleen VAATIMUS väkivallan käyttökokemuksesta.

  Henkilön koskemattomuuden puolustaminen kuvatussa tilanteessa vaatii päättäväistä pelottomuutta, jota ei kaikilta koulukiusaajilta suinkaan löydy.

 2. Tästä on kysymys.

  Valkoista Kansaa kohtaan hyökätään julkeasti ja väkivaltaisesti ja virkavalta ei kykene (ei halua?) enää puolustamaan oman maansa kansalaisia.

  Katupartiot ja kaikki mahdollinen aseistautuminen on ehdottoman välttämätöntä. Olemme jo monessa Euroopan suurkaupungissa sisällissotaa muistuttavassa tilanteessa.

  Ja mitään apua emme saa yhdeltäkään poliittiselta puolueelta tai yhdeltäkään vihervassarikepupersurkpkokkelipoliitikolta. Kysymyksessä on koko kansan kohtalo ja mitään muuta toivoa ei ole kuin taistelu. Kaikin keinoin.

 3. Kertokaas hölmölle Keijolle että mikä tässä oli oikeen motiivina näillä häiriköillä? Mielenilmaus? Pelkkä pahennuksen aiheuttaminen? Miksi? Muslimeja nämä eivät ainakaan olleet suurin osa oli kännissä kuin porsas viinatynnyrissä.

  Mikä helvetin tempaus tämä oikein oli? Kohta nähdään onko etnisestä Euroopasta enää mihinkään vai kähmitäänkö valkoista naista joka rautatieasemalla niin että savu nousee.

  • Kyllä ne muslimeita oli, ja se motiivi oli seksuaalinen terrorismi jonka tarkoituksena on vähitellen tehdä euroopasta islamilainen paskaläpi jossa naiset käyttää burqaa ja ei-muslimeilta lähtee pää.

Comments are closed.