Koti Uutisia Kotimaa Yli puolet suomalaisista vastustaa Natoon liittymistä

Yli puolet suomalaisista vastustaa Natoon liittymistä

5

Tuoreen tutkimuksen mukaan 51 prosenttia suomalaisista vastustaa sotilasliitto Natoon liittymistä. Myönteisimpiä Nato-jäsenyyteen ovat eduskuntapuolueista Kokoomuus, mistä 57 prosenttia on liittymisen kannalla. Suurin osa vastustajista on Vasemmistoliitossa, missä 69 prosenttia vastusti liittymistä.

Tutkimuksen toteutti markkinatutkimusyritys Kantar TNS, Maaseudun Tulevaisuuden, Verkkouutisten ja Hufvudstadsbladetin tilauksesta. Kyselyyn osallistui 1 106 henkilöä.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

 1. Suomi on jo PESCO:ssa ja Rothschild pankkiiri Macronin “Interventiojoukoissa”.
  Näen että jotain näistä käytetään tulevaisuudessa jos jossain Euroopan maassa saattaisi kansa nousta hallitustaan vastaan esim. väestönvaihdon suhteen.

 2. Propaganda etenee samalla kaavalla kuin eu:n kanssa.Viime vuonna oli aivan eri luvut ja ensi talvena varmaan naton kannattajia “olevinaan” 60/40%.Päätös natoon liittymisestä on tehty jo aikaa sitten kuten väestönvaihtokin.Lukuja ja määritelmiä höyläillään sinne tänne rahvaan hämäämiseksi ja osin väsyttämiseksikin.Ei mitään uutta auringon alla.Suomi on jo teoriassa menetetty ja kymmenen vuoden sisällä kantaväestö lopullisesti polvillaan.Poliitikot vastuussa ja oman väestön typerät etnomasokistit, joilla ei ole mitään kiitollisuutta omaa kulttuuria ja valtion hyvinvointia kohtaan.Kumivene loisijat saavat ansaitsemattoman palkinnon menneiden polvien uurastuksesta ja pitävät sitä vielä synnyinoikeutenaan

 3. Ajatus, että Venäjä ei ole uhka kunhan suhteet ovat hyviä, on kaunis illuusio. Suomi on kylläkin hoitanut Venäjä-suhteensa hyvin ja se on huomattu maailmalla. Ei muutakaan voi, kun Venäjästä ollaan kaupankäynnin suhteen hyvin riippuvaisia.

 4. Pitää ihan kysyä, jos vaikka saisi toimitukselta vastauksen, että miten ihmeessä Vastarintaliike kannattaa kansanvaltaa? Eikö kansanvalta ole juurikin nykyisen rappioituneen epäjärjestyksen takana? Vai millä ihmeen taikatempulla te kuvittelette saavanne modernin kansan puolellenne ja kannattamaan kansallissosialismia? Eikö olisi paljon parempi ilmoittaa ryhdikkäästi edustavansa valistunutta diktatuuria ja pyyhkiä koko kansanvallan periaatteella takapuolta?

  Liittyen tähän kysymykseen, nykyistä mammon-eliittiä ei voisi vähempää kiinnostaa vastustaako vai puoltaako kansa NATO:n jäsenyyttä. Sinne meitä ollaan ajamassa joka tapauksessa ja tulevassa suursodassa Suomi on vain kaikelle kansallismielisyydelle vihamielisten globalistien ylikävely- ja taistelutanner.

  Sen vuoksi Vastarintaliikkeellä tulisi rehellisesti sanoa edustavansa täysin toisenlaista elitismiä, mutta elitismiä yhtä kaikki. Ottaisitte esimerkkiä SS:stä ettekä kolmannen valtakunnan virheelisimmistä nationalistisista ja populistisista puolista. Vain uusi Black Order ja Männerbunde-ideaali kaikkine antidemokraattisine, jyrkkine radikaalisine puolineen voi toimia uuden pohjoismaisen ja Eurooppalaisen järjestyksen takaajana tulevaisuudessa. Demokratiaa voitaisiin soveltaa ainoastaan lähidemokratian muodossa, ja silloinkin rajoitetusti. Kaikki kansanvaltaan vetoaminen on hukkaan heitettyä. Imperiumit ovat aina olleet pienen ja omistautuneen eliitin rakentamia, oi polloi kyllä seuraa perässä.

 5. NATO tulisi käyttämään Suomea hyväksi minkä kerkeää ja mitä Suomi siitä saa? Roskamediat tapansa mukaan valehtelevat näitä lukuja ja valitettavasti puolustusvoimillakin näihin uskotaan… manipulointia ja propagandaa, annetaan sen jälkeen päätösvalta kansalaisille, jotka eivät ymmärrä NATOsta mitään. Luulevat että NATOon liittymisen myötä Suomi saa jonkin sotilaallisen koskemattomuuden ja tätä myötä yleinen asevelvollisuus voidaan lakkauttaa. Ihme kyllä että näillä rahavallankassaroilla (vassareilla) oli näinkin paljon vastustusta.

Comments are closed.