Koti Uutisia Yli 80 norsua myrkytetty Zimbabwessa

Yli 80 norsua myrkytetty Zimbabwessa

2

Zimbabwessa yli 80 norsua myrkyttäneet salametsästäjät on saatu kiinni. Eläinten tilanne on käymässä kestämättömäksi salakaatojen ja jatkuvan norsunluun kysynnän vuoksi.

UK_surullinen_norsu

Salametsästäjät ovat myrkyttäneet yli 80 norsua sekä useita sarvikuonoja Zimbabwessa kaatamalla syanidia vesistöihin. Myrkytyksen on kerrottu jatkuneen tämän vuoden elokuusta lähtien. Yhteensä yhdeksän salametsästäjää on saatu nyt kiinni.

“Tilanne alkaa riistäytyä käsistä. Tämä on jatkunut niin pitkään, etten usko, että yhtäkään on jäljellä vuonna 2025”, totesi riistanhoitaja John Travers.

Norsunluun kysyntä lisääntyy jatkuvasti, minkä vuoksi myös salametsästäjiä on enemmän. Norsunluukauppa on kuitenkin ollut kiellettyä vuodesta 1989. Kielto astui voimaan, kun norsunluun metsästys oli johtaa eläinten tuhoon.

 
Lähteet: Nordfront, TV4.se

Aiheeseen liittyen: Sadoittain uhanalaisia norsuja tapettu Indonesiassa

 

2 KOMMENTIT

  1. Riistokapitalistit vaativat vain norsunluutornejaan lisää ja lisää! Tämän on loputtava!

  2. Katsokaa hämmästyttävä “Africa Addio!” vuodelta 1966, mahdollisimman pitkä l. senruroimaton versio. Jokaisen kansallissosialistin on nähtävä tämä aidosti dokumentaarinen elokuva, jotta rodun merkitys ymmärretään pesunkestävällä tavalla.
    Negroidirotuisten käytös ei muutu mihinkään, vaan siinä missä ennen ne murhasivat 800 norsua – nykyisin murhataan ainoastaan 80, koska norsut ovat loppumassa.

Comments are closed.