Koti Uutisia Yli 40 tuomittua ulkomaalaista terroristia jätetty karkottamatta Englannista

Yli 40 tuomittua ulkomaalaista terroristia jätetty karkottamatta Englannista

8
Terroristit Baghdad Meziane ja Siraj Yassin Abdullah Ali.

Yli 40 tuomittua ulkomaalaista terroristia on onnistuneesti hyödyntänyt ihmisoikeuslakeja voidakseen jäädä Britanniaan sisäministeriön julkaisemattoman raportin mukaan, kertoo The Telegraph. Tutkimus korostaa, että hallituksella on lähes ylitsepääsemättömiä ongelmia karkottaa vaarallisia jihadisteja Isisin iskujen jälkeen.

Oikeusjutuissa oikeusavun rahoittamat lakimiehet ovat onnistuneet estämään ulkomailla syntyneiden terroristien karkotukset takaisin kotimaihinsa. Aikana, jolloin Britannian turvallisuuspalvelut ovat venytetty äärimmilleen, ylimääräinen ulkomaalaisten terroristien valvominen vain lisää rasitusta.

Yksityiskohdat ovat osa Theresa Mayn sisäministerinä vaatimaa raporttia ja suunnitelmaa voida karkottaa terroristiepäiltyjä takaisin kotimaihinsa ilman, että heitä kaltoinkohdellaan tai kidutetaan siellä. Suunnitelma näyttää kuitenkin kariutuneen, mikä mahdollistaa terroristien jäämisen Britanniaan.

 

Lähde: The Telegraph

8 KOMMENTIT

  • Ehkä siksi että aika monissa muslimi maissa käydää sotaa tällä hetkellä? Sotia jotka länsi on omilla toimillaan aiheuttanut. Luulisitko että täällä euroopassakin ihmiset kirmaisivat juhannuspelloilla onnellisina jos jonkun vieraan vallan asevoimat räjäyttäisivät täsmäohjuksilla ensin hallinnon paskaksi ja sitten rahottaisivat aseellisia ryhmiä tappelemaan keskenään?

   • “Länsi”.

    Tarkoitit varmaan Israel liittolaisineen. Lisäksi meille kansallissosialisteille systeemi on vihollinen, joten turha sitä on yrittää mitenkään kääntää “lännen” eli sionistien rikoksia meidän niskaan.

    • En syyllistänyt kansallissosialisteja, mutta NATO maathan ne tuolla jenkit etunenässä on ongelmia aiheuttanut. Niin ihan oma vika sitten jos tulee terrori-iskuja. Yhtä lailla ne kansallisen armeijan täsmäpommit surmaa siviilejä, “terrorismi” sinällään onkin typerä käsite koska sehän on vain yksi sodan muoto ja maat/järjestöt joilla ei ole varaa laittaa miljardeja moderneihin sotakoneisiin iskevät sitten miten pystyvät takaisin. Täällä lännessä vain ollaan niin irtaannuttu siitä sodan todellisuudesta kun sitä ei täällä meidän kaupungeissa ole pitkään aikaan käyty.

     • Nato-maat, eli sionistien korruptoimien päättäjien sotilaallinen yhteenliittymä, ei edusta kansaa. Terrori-iskut tappavat tavallisia tallaajia. Eli se ei todellakaan ole kansalaisten vika, vaan maanpetturi-päättäjien. Ja heidän kaksinaismoralismiaan asian suhteen on tälläkin sivustolla käsitelty.

      Pitää paikkansa, että toisen terroristi on toisen vapaustaistelija. Meille kansallissosialisteille esimerkiksi ANC, Nato sekä Israelin valtio edustavat terrorijärjestöjä.

     • Sionistit vaan hieman yliedustettuina tässä demokraattisessa pommittamisessa ympäri maailmaa.

Comments are closed.