Koti Uutisia Pohjoismaat Yli 15 000 islantilaista vaatii maataan boikotoimaan vuoden 2019 Euroviisuja

Yli 15 000 islantilaista vaatii maataan boikotoimaan vuoden 2019 Euroviisuja

9

Israelin viime päivien väkivaltaisuuksien takia yli 15 000 islantilaista on allekirjoittanut vuorokauden aikana vetoomuksen, joka vaatii, että Islanti boikotoi vuoden 2019 Euroviisuja, jotka järjestetään Israelissa.

Islanti tunnusti Palestiinan valtion ensimmäisenä länsieurooppalaisena maana vuonna 2011.

Vetoomukseen voi tutustua tästä.

Lähde: Satakunnan Kansa

9 KOMMENTIT

 1. Eihän euroviisut ole ollut mitään muuta kuin politiikan välikappale koko olemansaolon ajan. Sielä tuetaan maita jotka ovat globalisteille tärkeitä. Tai sielä nostetaan esiin maita jotka globalistit ovat saaneet kuristusotteeseensa. Itse lauluilla ei ole mitään tekemistä sijoituksen kanssa.

  Itse olen boikotoinut viisuja niin pitkään kun muistan. Enkä aio edelleenkään ostaa yhdenkään viisuartistin levyä. En edes Abbaa. Niihin sijoitettu raha kun virtaa globalistien taskuun. Jään kuitenkin mielenkiinnolla odottamaan kuka suomalainen artisti ilmoittautuu juutalais-viisujen esiintyjäksi. Olisko Elastinen? Tai Cheeek?

  • Olet erittäinkin oikeassa. Ja siinä samassa voi ihmetellä mitä Israel tekee EUROviisuissa? Islantilaisilla oikea meininki. Taitaa siinä sivussa olla jokseenkin ainoa maa joka on säilyttänyt valkoisen rodun ilman mitään väriblandausta. Wiikinkien jälkeläisille 10 pistettä!

  • Abba on kyllä poikkeus, mutta sitä voi kuulla netin kautta ostamattakin. Ovat Björn ja Benny tienanneet varmasti ihan riittämiin jo. Ja vielä 70 luvulla oli muutenkin eri meininki. Viattomuus ja aitous tuli vielä läpi. Esim Gigliola Cinquetti pärjäsi myös Abban vuonna 1974 aika hyvin tullen toiseksi, mutta olisi saanut voittaakin. Mutta olisiko Abba päässyt niin laajaan suosioon ilman voittoa? Uskon että olisi.

   https://www.youtube.com/watch?v=EWrtN6LBJtk

   Jossain vaiheessahan Italia jättäytyi pois koko sirkuksesta kun eivät sitä tarvinneet. Heillä on oma San Remo festarinsa ja musiikillisesti oma linja. Tosin nekin alkaa olla mädätetty ja turmeltu ja ovat palanneet viisuihinkin. Pitkäänhän Italia taisi olla yksi vähiten juutalaisvaikutteisia maita mediansa osalta (länsi/teollistuneessa)Euroopassa.

 2. Tosiaan, mitä Israel tekee euroviisuissa ja miksi afrikan ja lähi-idän loisia siirrellään eu.n sisäisinä siirtoina? Schengen ja Dublinin sopimukset ovat täysin mätiä kuten koko eu!

 3. Eiköhän jokainen terve ihminen ole 0-%:sen kiinnostunut jutkuviisuista.

Comments are closed.