Koti Uutisia Yli 1 300 erosi kirkosta tiistaina

Yli 1 300 erosi kirkosta tiistaina

10

UK_auto_eroa_kirkosta

Eroa kirkosta -palvelu kertoo, että pelkästään tiistaina kirkosta erosi 1 311 ihmistä. Viime vuosina sadattuhannet suomalaiset ovat päättäneet erota valtionkirkosta ja määrä lisääntyy koko ajan.

Evankelis-luterilainen kirkko on yksi merkittävimpiä monikulttuurisuuspropagandan levittäjiä Suomessa, sionismista puhumattakaan. Haluammekin muistuttaa kirkkoon vielä kuuluvia siitä, että eroamalla kirkosta tämän vuoden puolella välttyy maksamasta kirkollisveroa ensi vuonna.

Kirkosta eroaminen on vaivatonta ja sen voi tehdä osoitteessa http://eroakirkosta.fi/.

 

Aiheeseen liittyen:

Ensi vuoden kirkollisveron välttäminen vielä mahdollista
Suunniteltu suurmoskeija lisännyt kirkosta eroamisia
18 seurakuntaa nostaa veroprosenttiaan

10 KOMMENTIT

 1. Muistakaahan kaikki erota kirkosta viimeistään torstaina! Jos siihen joku ylipäänsä vielä kuuluu. 😀

 2. Kirkko lisää sairaiden määrää yhteiskunnassa, jalostamalla väärään suuntaan.

 3. Eroamalla kirkosta varmistat vain sen että islam on suomen valtauskonto 20 vuoden päästä.

  • Kirkko on tunnettu kovaäänisestä maahanmuuton tukemisestaan. Jos kuulut kirkkoon, maksat kirkollisveroa, joka muuten jäisi sinulle itsellesi. Jos maksat kirkollisveroa, annat rahaa kirkolle, joka käyttää rahojaan afrikkalaisten auttamiseen sekä yleisen kulttuurimarxismin levittämiseen. Sitäkö sinä haluat tehdä?

 4. Luuleeko Koistinen, että kaikki ihmiset hakeutuvat johonkin uskonyhteisöön, jos evlut. kirkon jättävät? Ateismi lisääntyy, jos ihmisten keskimääräinen älykkyys kasvaa. Esim USA:n tiedemiehistä 87% on ateisteja. Jokainen varmasti myöntää, että tiedemiehet ovat keskimäärin älykkäämpiä, kuin kaikki muut kansalaiset.

  • Tiedemiehet ovat älykkäämpiä, mutteivät rehellisempiä. Vaikka muuten olen samaa mieltä tieteen ja (fundamentalistisen) uskon käänteisestä yhteydestä

 5. Kirkko on aatteellisessa vararikkotilassa. Aina nuolemassa sitä, joka näyttää nyrkkiä, oli se 70-luvun taistolaisuus tai nykypäivinä islam.

 6. Kaikki jos eroavat kirkosta,nii meinaatteko,että kirkolliset pyhät pysyy sellaisenaan? Sitten ollaan pyhät normipalkalla ja sekös köyhän hampaita naurattaa! Miettikääs nyt vähä!

  • Antaisin vaikka puolet palkastani pois, jos vastineeksi saisin suomalaisille tasa-arvoisen, turvallisen ja korkean elintason Suomeen.

   Vastarintaliikkestä tuskin löydät hedonistista rahan palvoajaa.
   Toki se vituttaa, jos palkasta leikataan ja kasvatetaan kehitystukia.

 7. Mun on vaikea suhtautua ihmiseen vakavasti, jos hän on uskovainen. Eläminen ja toimiminen jonkun keksityn huuhaatarinan kanssa tuntuu vähintään oudolta. Mä luulen et jos rupeaisin julistamaan Kalevalan sanaa ja väittäisin Väinämoistä joksikin jumalaksi, saattaisi joku pitää hulluna. Samoin jos kertoisin että yks “heppu” osasi jo 2 000 v. sitten mm. kävellä veden päällä, tosta vaan.

  Mitä kiihkoisampaa oman näkemyksensä julistaminen on, sitä sairaampana ihmistä pidän. Siitä kuvastuu vain oma heikkous. Ei pysty kyseenalaistamaan asioita. Siksi Suomessa olisi pidettävä uskovaiset kaukana politiikasta ja päätöksenteoista. Ihminen joka on sokea ei voi johtaa laumaa.

  Ja kaikkein tärkeintä on pitää muslimit mahd. kaukana Suomesta. Koska islam on sairaus!!!

  Ei mulla muuta. Pää pystyyn ja silmät auki. Kyllä tää tästä suttaantuu kun pidetään yhtä.

Comments are closed.