Koti Uutisia Kotimaa Ylen luottotutkija vaatii hakaristin poistamista ilmavoimilta

Ylen luottotutkija vaatii hakaristin poistamista ilmavoimilta

18
Lentosotakoulun lippu.

Ylellä säännöllisesti “asiantuntijana” vieraileva Ulkopoliittisen instituutin tutkija, globalisti Charly Salonius-Pasternak on valittanut useiden päivien ajan Suomen ilmavoimien tunnuksesta. Pasternak on perinteinen juutalainen sukunimi.

Sosiaalisessa mediassa lähinnä huvittunutta ja ärtynyttä palautetta saanut tutkija on ollut raivoissaan ilmavoimien hakaristisymbolista. Pasternak on ottanut yhteyttä muun muassa Suomen hallitukseen, puolustusvoimiin sekä puolustusministeriin, jotta hakaristi poistettaisiin.

Globalistin mukaan Suomen on luovuttava perinteisistä symboleistaan siksi, etteivät ne ole linjassa “kansainvälisen yhteisön” arvojen ja estetiikan kanssa. Suomen täytyy hylätä historiansa ja kulttuurinsa, jotta esimerkiksi juutalaiset eivät katsoisi Suomea pahalla.

Pasternak varoitti Suomen hallitusta tilanteesta, jossa maamme kansainvälinen maine voisi kärsiä kovan iskun, jos esimerkiksi Vastarintaliike tai Suomen Sisu päättäisivät käyttää Lentosotakoulun lippua marssillaan. Argumentti sai tyrmistyneen vastaanoton jopa vannoutuneimmilta globalisteilta.

Lähde: Twitter (1, 2)

18 KOMMENTIT

 1. Ei nimi miestä pahenna kuten ei hakaristikään lippua. Mutta mies voi pahentaa nimen, kuten tämä erikoistutkija ja polliisimestari.

  Tutkija voisi tehdä työtänsä ja tytkia ruohonjuuritasolla sen mitä mieltä suomalaiset ovat lentosotakoulun lipusta. Ja vasta sen jälkeen tviitata kansan mielipiteen. Eikä esittää omia mielihalujaan kansan äänenä.

 2. Luulisi tuon tason (((kansainvälisen))) moniosaajan tietävän, että on laitonta käyttää mielenosoituksissa armeijan tunnuksia. Tästä johtuen PVL tai Sisu eivät näitä voisi käyttää.

 3. Intia piää annihiloida, sillä siellä hakaristi on suhteellisen yleinen tunnus. Pasternak pitää lobotoida ja tärkätä, jotta saisi edes hiukan jotain konkreettista aikaan seisoessaan lipputankona ilmasotakoulun paraatikentällä. Imbesilli sionisti.

 4. Myös Suomen lippu “tulisi poistaa”, koska se on “rasistinen”, “fasistinen” ja edustaa nationalismia, koska se oli Suomessa käytössä toisen maailmansodan aikana, jolloin Suomi taisteli yhdessä “Natsi-Saksan” kanssa Neuvostoliittolaisia “vapauttajia” ja “demokratian levittäjää” vastaan. Kuinka “kamalaa” olisikin jos “uusnazit” ja “äärioikeisto” käyttäisi Suomen lippua marsseillaan. Suomen lippu “tulisi” vaihtaa EU:n lippuun.
  Juuri tuollaisia idiootteja ja vajakkeja ovat YLE:n “asiantuntijat” 😃

 5. Hei tuohan on se Sionistipirulainen joka vaati häpeilemättömästi Suomen mediassa v. 2011 että Suomen ilmavoimien Hornettien pitäisi yhdessä pahuuden koalition kanssa osallistua Libyan pommittamiseen.

  Ajatelkaa jos Juutalaiset saavat täyden vallan päättää kaikista Suomen asioista, olemme sen jälkeen mukana kaikissa näiden junailemissa kansanmurhasodissa ja tietysti tekemässä Juutalaisten puolesta se verinen ja likainen työ.

 6. Pasternak… emigranttijutkujen jälkeläinen suoraan alenevassa nenässä, ainakin kuvista päätellen. Mutta (()) yhtäkaikki

  • Varmasti samanlaista kuviteltua heilaamista kuin persujen taannoisessa kokouksessa. Ennen toimittajille maksettiin uutisten tekemisesta. Nykyään toimittelijoille maksetaan vale/mielipide/agenda roskan ulostamisesta.Jotkut ehkä vielä nielevät tuon, mutta iso osa on jo heräämässä.

  • Onko nuo lukiolaiset aivan idiootteja? Itse tiesin jo lukiossa että holocaust on aivan paskapuhetta.

 7. Hakaristeistä tuli mieleen, on näin pienoismalleja rakentaessa erittäin naurettavaa, että jos rakennussarjaan kuuluu hakaristi-tunnukset (kuten saksalaisissa jai suomalaisissa lentokoneissa), joutuu hakaristin kokoomaan palasista, liittäämään ristiin hakaset 😀

 8. ??

  Miksi PVL käyttäisi Lentosotakoulun lippua? Onko Pasternak ihan terve?

 9. Kyllä se yle pystyy tekemään kenestä vaan tutkijan tai asiantuntijan, harmi vaan kun lopputulos on sama jos levittäisi lehmänpaskaa ympäri Suomea ja kutsuisi sitä vapaudeksi.

Comments are closed.