Koti Uutisia Yleisradion “uudistus” repii kahtia perussuomalaisia

Yleisradion “uudistus” repii kahtia perussuomalaisia

1
UK_Simon_Elo
Simon Elo.

Liikenne- ja viestintäministeriö asetti parlamentaarisen työryhmän arvioimaan Yleisradion julkisen palvelun tehtävää ja rahoitusta. Vaikka suuret sanomalehdet ovat kirjoitelleet harhaanjohtavasti, että Ylen tehtävistä poistettaisiin monikulttuurisuuden edistäminen, on todellisuudessa kyse vain sanamuotojen muokkauksesta “kulttuurisen moninaisuuden” tukemiseksi.

Yleisradion syöttämä vastenmielinen propaganda ei siis tule poistumaan mihinkään, ja kansalaiset joutuvat tätä yhä edelleen rahoittamaan pakotetun Yle-veron kautta omasta pussistaan. Ylen budjetista ei myöskään suostuttu leikkaamaan.

Asia on luonut perussuomalaisissa jälleen eripuraa. Olli Immonen, Jari Ronkainen, Mika Niikko, Rami Lehto ja Sami Savio jättivät torstaina perussuomalaisten eduskuntaryhmän ryhmäkokouksessa eriävän mielipiteen samaan aikaan kun eduskuntaryhmän enemmistö päätti hyväksyä työryhmän loppuraportin.

“Monikulttuurisuuden tukemisen poistaminen muuttamalla sanamuotoja on yhtä tyhjän kanssa ja kertoo vain haluttomuudesta luoda poliittista väriä kantamatonta tiedonvälitystä. […] Ei voida enää puhua siitä, että käsite ymmärretään eri tavoin vaan linjaus on nyt vain entistä selkeämpi ja tavoitteellisempi”, kirjoitti Immonen omilla sivuillaan torstaina.

Paksunahkaisimmat puolueen sionistit, muiden muassa Simon Elo, kirjoitti Twitteriin “uudistuksen” olevan hieno asia. Hän ja hänen hengenheimolaisensa yrittävät nähtävästi nostaa kannatustaan kehuskelemalla Ylen “uudistuksen” olevan perussuomalaisten ansiosta. On kyseenalaista, onnistuvatko he yrityksessään; Elolle oli kommentoitu “semanttisen rugbyn harhautuksen menneen täydestä persuihin” ja sanamuodon vaihdon olevan mitään merkitsemätön asia.

Lähteet: Twitter (1, 2, 3), Olliimmonen.net

1 KOMMENTTI

  1. Monikulttuurisuus, kulttuurinen moninaisuus… Mitä eroa on mustavalkoisella ja valkomustalla?

Comments are closed.