Koti Uutisia Sionismi Yleisradio levittää “false flag” -teoriaa Venezuelan salamurhayrityksestä

Yleisradio levittää “false flag” -teoriaa Venezuelan salamurhayrityksestä

9

Yleisradio yllättää tuoreella uutisellaan “Tutkija: Venezuelan iskun tekijöitä ei tiedetä, mutta isku palvelee mainiosti maan johtoa”, jossa vihjaillaan, että presidenttiin kohdistunut salamurhayritys saattoi olla hallituksen itsensä junailema salaliitto.

Valtamedia on viime vuosina hyökännyt rajusti vaihtoehtomedioita vastaan syyttäen näitä “salaliittoteorioista” ja “valeuutisista”. Nyt valtamedia syyttää itse Venezuelaa niin sanotusta väärän lipun operaatiosta (false flag).

Valtamedian narratiivissa Israelin ja Amerikan johtama “länsi” ei koskaan syyllisty salaliittoihin. Sen sijaan Venezuelan ja Iranin kaltaisista “lännen” vihollisista on lupa levittää mitä villeimpiä teorioita.

Venezuelan presidentti Nicolás Maduro joutui viikonloppuna salamurhayrityksen kohteeksi. Maa on ollut viime aikoina otsikoissa talousvaikeuksiensa vuoksi. Talousvaikeudet johtuvat osaltaan Venezuelaa vihaavan Amerikan asettamista pakotteista, joita Maduro on pyrkinyt kiertämään esimerkiksi kansallistamalla pankkitoimintaa kryptovaluutan avulla.

Presidentti Maduro on Hugo Chávezin seuraaja. Valtakaudellaan Chávez raivostutti Amerikan muun muassa kritisoimalla Lähi-idän sionistisia sotia, häiritsemällä amerikkalaissotilaiden vihamielistä toimintaa Etelä-Amerikassa sekä kansallistamalla Venezuelan energiasektoria ja strategisesti tärkeitä yhtiöitä. Tämän vuoksi Yhdysvallat pyrki tuhoamaan Chávezin hallituksen tukemalla vuoden 2002 vallankaappausyritystä.

Vaikka länsi on aiemminkin lähihistoriassa pyrkinyt väkivaltaisesti hajottamaan Venezuelan hallituksen, syyttää Yle Maduroa nyt oman salamurhayrityksensä lavastamisesta. Yle antoi äänen tutkijatohtori Virpi Salojärvelle, jonka mukaan tapaus oli “epäilyttävä”:

– Toistaiseksi ei tiedetä tarkasti, mitä siellä tapahtui, koska todisteita ei ole. On kuitenkin viitteitä siitä, ettei asia ollut aivan niin kuin annettiin ymmärtää.

– Esimerkiksi se, että syylliset löydettiin noin nopeasti, on epäilyttävää, Salojärvi väitti.

– Koko olemassaolonsa ajan chávismo [Chávezin luoma ideologia, jota Maduro seuraa] on perustunut ajatukseen “suuresta vihollisesta” ja vastakkainasettelusta. Tällaisen murhayrityksen kautta saadaan vahvistettua ajatusta vihollisesta liikkeen sisällä, Salojärvi spekuloi.

Valtamedia aloitti “false flag” -teorioiden levittämisen, vaikka mitään näyttöä niiden tueksi ei ole. Tämä osoittaa, kuinka poliittisesti latautuneita eliitin levittämät syytökset “salaliittoteorioista” ja “valeuutisista” ovat.

Lähde: Yle

Lue myös:
Nälänhädän riivaama Venezuela pakotettiin maksamaan Goldman Sachsille
Venezuelan oppositio raivoissaan Goldman Sachsille

9 KOMMENTIT

 1. Foliohattuja vaan vähän löysemmälle siellä Ylen toimituksessa 😀

  • Verovaroin toimiva YLE suoltaa 24/7 propagandaa eli häränpaskaa. 🙂

 2. Veriset vallankumoukset on aina valtamedioiden mielestä hirveän hienoja uudistuksia kun ne toteutetaan USA, EU ja Nato-mielisesti.

  • Voittajat kirjoittavat historian. Esinahaton perkele se häärää kaiken takana.

 3. Muistakaa mitä (((CIA))) fifflasi Panamassa Noriegan kanssa. Nyt tämä Venezuela-niminen paskamaa ulostaa kaiken ruskean sontansa varmaankin pääasiassa Suomeen. Eiköhäm (((Saul Niinistö))) ja muut kullinimijät ole jo tämän luvannut EU-saatanalle.

  Onneksi olkoon, Suomi — väkiluku kasvaa taas aivan perkeleesti! Yli 100 000 mutaturpaa kun on tässä änkenyt maahan viimeisten vuosien tahtiin, niin sehän tarkoittaa että viidessä vuodessa vaarallisten muukalaisloisten määrä kokonaispopulaatiostamme on jo 10 %. Valkoinen Suomi on historiaa.

 4. Toivottavasti syylisä rankaistaan kovalla kädellä. Mutta sitä ennen niistä pitää kaivaa kaikki tieto ja henkilönimet ulos.

 5. Nyt alkaa hiljalleen keltainen media herätä käyttämään sanontaa *false flag* juuri päinvastaisesta toiminnasta.
  Tödennäköinen syy on siihen, että saadaan käytettyä tätä sanontaa niin paljon, että se menettää merkityksensä ja samalla vääristää tasapäiden arviointikykyä mistä onkaan kyse.
  Aiemmin false flag sanontaa on käyttänyt puolueeton ja objektiivinen media uutisoidessaan esim. syyrian kaasuiskuista, ja uutisten sisältämä informaatio on ollut aina oikeassa, siksi keltainen media kutsuu tätä valemediaksi.

Comments are closed.