Koti Uutisia Yleisesikuntapäällikkö: USA hyökkää Iraniin tarvittaessa

Yleisesikuntapäällikkö: USA hyökkää Iraniin tarvittaessa

4

Yhdysvaltain asevoimien yleisesikuntapäällikkö kenraali Martin Dempsey lupasi viime viikolla Israelin puolustusministerille Washingtonissa, että Yhdysvallat tulee hyökkäämään Iraniin tarvittaessa. Kenraalin mukaan myös Israelissa uskotaan näin.

Dempsey painotti, että Israel ja Yhdysvallat ovat “harmonisessa yhteistyössä” toistensa kanssa ja että mailla on yhteisymmärrys mahdollisista sotatoimista Iranissa. Kenraalin mielestä Yhdysvalloilla on riittävästi iskuvoimaa Iranin taltuttamiseksi.

Israelin hallitus epäili Yhdysvaltain asenteen muuttuneen Irania kohtaan, kun maalle valittiin uusi uudistusmielinen presidentti. Aiemmin Israelin puolustusministeri Moshe Ya’alon ehti syyttää Yhdysvaltoja heikkoudesta Iranin kysymyksessä.

Lähde: CBS News

 

Aiheeseen liittyen: Ministeri: Israel ei voi luottaa Yhdysvaltoihin Iran-kysymyksessä

4 KOMMENTIT

  1. Pakkohan se Iran on taltuttaa koska se ei suostu luopumaan itsenäisyydestään. Iran on aivan törkeästi pitänyt kiinni myös omasta keskuspankistaan ja ovat lisäksi luopuneet petrodollarin käytöstä. Aivan mahdotonta hyväksyä tuollaista. Nyt ne pirulaiset meni vielä tekemään Venäjän kanssa kahdenvälisen kauppasopimuksen ja ylipuhuivat ne myös luopumaan petrodollarista ja Kiinankin kanssa supattelevat. Ne ei millään tajua että tuollainen toiminta romahduttaa dollarin arvon. Miten meidän sitten käy? ei voi hyväksyä.

  2. Antaa pojan lupailla. Iraniin ei ihan niin vain mennäkkään. Sinne tarvitaan ensin kolmelle rajalle omat pikkusodat ja vasta sitten globalistit uskaltavat mennä sinne. Sieltä tulee opastusta koko kansan voimalla.

    • Iranilaiset ovat tehneet maastaan kuin linnan. Se on mahdoton valloittaa, vaikka saisivatkin armeijan taltutettua niin vastarintaa jatkuu seuraavan vuosisadan puolelle. Se on seuraava kohde vuodattaa nuoren valkoisen miehen verta, kun elämä on vasta edessä.

  3. Se onkin ainut syy, miksi USA on pitänyt enemmän ääntä Venäjän tekemisistä, ettei kukaan huomaa Iranin tilanteen eskaloimista konfliktiksi. Turkki ainakin hyvin avoimesti pullistelee Syyrialle, joka ainakin viittaisi jo olemassaolevaan tietoon USAn väliintulosta lähi-idässä.

Comments are closed.