Koti Artikkelit Yle valmistaa jo avoimesti suomalaisia hyväksymään sukupuuttonsa

Yle valmistaa jo avoimesti suomalaisia hyväksymään sukupuuttonsa

20
Tuire Vanhakartano iloitsee, ettei käsissä oleva vauva ole oikea. Hän ei tietäisi, mitä tehdä sen kanssa.

Kulttuurimarxistien vallassa oleva verorahoitteinen Yle valmistaa suomalaisia hyväksymään oman sukupuuttonsa. Tätä tehdään häpeilemättömän avoimesti.

Kansallinen Vastarinta uutisoi sunnuntaina juutalaisomisteisen Helsingin Sanomien lobbaavan vapaaehtoisen lapsettomuuden puolesta. Lehden ilmiselvä tarkoitus on vähentää entisestään suomalaisten hälyttävän alhaisia syntyvyyslukuja. Kerroimme samalla, että lapsettomuuden mainostamisesta mediassa on tullut uusi trendiaihe.

Yle liittyikin kuoroon jo heti seuraavana päivänä antaen ilmaista mainostilaa Vapaaehtoisesti lapsettomat ry:lle, jonka toiminnan ytimeen kuuluu aborttien ja sterilisaation alaikärajan laskun lobbaaminen. Juttu otsikoitiin tavalla, joka ei jätä kirjoittajansa agendaa epäselväksi: kansallinen kuolema on väistämätön tosiasia ja se nyt vaan on voi voi, tahtoo Yle lukijoilleen viestiä.

Salla-Maarit Karpio: Olen sen verran itserakas, että haluan tehdä asioita, jotka ovat itselleni tärkeitä.

Jutussa haastatellut ihmiset vahvistivat stereotyyppistä kuvaa ihmisestä, joka on ylpeästi lapseton: ikuinen vastuunpakoilija, jolla on tarve todistaa muille, että itsellä menee paremmin kuin muilla.

Vasta pari viikkoa sitten Helsingin Sanomat antoi palstatilaa Vihreiden poliitikolle Osmo Soininvaaralle, joka hänkin on jo hyväksynyt valkoisten kansanmurhan olevan todellisuutta: Soininvaaran mukaan tulevaisuuden ihmiskunnassa ei ole valkoisia, ja se on positiivinen asia. Soininvaara kuuluu ainakin toistaiseksi vielä siihen harvalukuiseen kulttuurimarxistien joukkoon, joka kehtaa julkisesti todeta valkoisten olevan häviämässä maailmasta. Suurin osa niistä, jotka asiaan julkisesti ottavat kantaa, valehtelevat kyseessä olevan “salaliittoteoria”, jota “äärioikeisto” viljelee.

Lähde: Yle

20 KOMMENTIT

 1. Eikös se ole vain hyvä, jos henkisesti tai muulla tavalla sairaat ja vajavaiset tiedostavat, ettei heidän kannata tehdä lapsia? Olisi hienoa, jos lapsia todella tehtäisiin harkiten, ei juosten kusten. Täysin utopistinen ajatus, mutta tällaista tietoisuutta kaikkialle, kiitos.

  On totta, että ihmisiä on helvetisti liikaa ja luonnon tasapaino on ihmisen vuoksi pahasti järkkynyt (ei, en tarkoita “ilmastonmuutosta”). Siksi suhtaudun kielteisesti tähän kilpajuoksuajatukseen, jonka mukaan valkoisia pitäisi tehdä enemmän, koska muun väriset ovat enemmistö. Loppupeleissä se ei eroa paljoa ikuiseen talouskasvuun uskovien ultrakapitalistien salaliittoteorioista, joiden mukaan “hyvinvointivaltio” lakkaa olemasta, jos ihmisiä ei synny tai rahdata kehitysmaista lisää.

  Itse uskon, että ihmisen lisääntymisvietti on niin vahvasti sisään rakennettu, että se ei heilahda mihinkään suuntaan, vaikka tuon Ylen jutun lukisikin.

  • Hyvin se Suomi pärjäsi neljällä miljoonalla tai viidellä miljoonalla asukkaallakin…

   Meidän pitäisi keskittyä omiin elämiimme: omaan perheeseen, omaan asuinympäristöön, omaan kotimaahan. Kehitysapu ja muu rahan polttaminen tulisi lopettaa heti – ja rajavartiointi käynnistää jälleen, tietysti. Hyvin yksinkertaista.

   Ei meidän pidä yrittää pelastaa maailmaa tai mitään sellaista.

   • Jo kauan, kauan, kauan sitten oli lehtijuttu, jossa leikiteltiin ajatuksella missä viimeinen suomalainen elää ja kuolee. Se oli joku mummeli (naiset elävät pidempään) jossakin. Tämä siis aivan tilastotieteellisesti, hypoteettisesti laskettiin.

    • Se juttu oli muistakseni hesarissa, ja sisälsi ajatuksen, että sen tyypin yhden sukulaisen nimi oli kuulemma terminaattori.

  • Ajattelen aika vastaavalla tavalla.
   Pidän kuitenkin nykyistä poliittista ja maailman demografista kehitystä aitona uhkana.
   Jos olisin ollut valveutuneempi ennen internetin aikaa, olisin vain yhden sijaan hankkinut kolme lasta ja paremman vaimon (narsismi&henkinen väkivalta) kanssa. Ajattelin aikoinaan että olisi hyvä jos väestön määrä laskee ja tein ratkaisun osittain siltä pohjalta.
   Nyt toivon kuitenkin että hän, jälkikasvuni jolla todennettavasti on sekä fyysinen että henkinen ja älyllinen puoli erittäin hyvässä kuosissa, hankkii tasapainoisen, järkevän vaimon ja monta lasta.
   Pitkä matalan intensiteetin yhteiskunnallinen sota muodostaa lisää myrskypilviä kaukaiseen tai vähemmän kaukaiseen horisonttiin.
   Inom genetisk och folklig lojalitet, eli yhteiskuntakoheesiosta syntyneet lapset ovat pontoneja kun tulvat ja tuulet ovat nousseet.
   Aikoinaan planeetalla oli paljon asuttamatonta tilaa, muttei enää.
   Siksikin, sekä planeetan monimuotoisuuden nimessä eläköön suomalaiset Suomen alueella miljoonia vuosia.

  • Onhan tuo ihan totta että pitää olla genetiikkamaista harkintaa jne. mutta se että he saavat palsta tilaa ja vaikuttavat muuten normaalien ihmisten mielipiteisiin ja ajavat heidät samankaltaiseksi on paha asia.

 2. On hyvä muistaa, että nämä ovat aivan yksittäistapauksia! Tällaisissa haastatteluissa ei voida saada harhatonta kokonaiskuvaa tilanteesta. Jos kaikkia haastateltaisiin, dataa olisi niin valtava määrä, että kukaan ei pystyisi sitä kaikkea hallitsemaan. Ehkä tulevaisuudessa tekoälyt voivat tämän tehdä.

  Toisinaan uutisoidaan suomalaisten nuorten mielenterveysongelmista, jotka jutuista jääneessä mielikuvassa ovat melko yleisiä tai ainakin yleistymässä. Tässä Ylenkin jutussa lapsettomuuteen ovat ainakin osittain johtaneet mielenterveysongelmat. Populaatioiden koot kaikilla lajeilla vaihtelevat ajallisesti elinympäristössä tapahtuvien muutosten vuoksi. Toisinaan lajeja katoaa kokonaan ja itse asiassa elämmekin juuri tällä vuosisadalla massasukupuuton aikaa. Ihmiset eivät elä mitenkään luonnonlaeista irrallaan tai niiden yläpuolella. Suomalaisia on edelleen kuitenkin viisi miljoonaa, joten emme ole vielä lähelläkään sukupuuton vaaraa.

  • Luulen, että näiden juttujen tarkoitus onkin lannistaa niitä, jotka haluavat varmistaa suomalaisten olemassa olon. Luodaan mielikuva siitä, että nuoret eivät halua lapsia ja mielellään ottavat maahan loputtomasti ei-valkoisia maahantunkeutujia. Tämähän on suoraa manipulaatiota, eihän tilanne tietenkään ole oikeasti näin mustavalkoinen, tuolla on valtavasti nuoria suomalaisia, jotka ymmärtävät tilanteen vakavuuden. Nämä hedonistit ovat vaan niin täynnä itseään, etteivät yhteisöllisyys ja heidän isovanhempiensa uhraukset ole niille minkään arvoisia. Elämme liian helpossa yhteiskunnassa, mitään ei tarvitse periaatteessa tehdä enää itse, kun kaiken saa tilaamalla kotiin ja pahaa oloaan sekä sielun köyhyyttä voi helpottaa loputtomalla materialla. Sotaa koko Eurooppa kaipaisi ja pikaisesti.

   • Monet raiskatut tytöt sanovat että heille on tullut inho koskettamista vastaan tuon hirvittävän kokemuksen myötä.

    Jopa niin että ei halua myöhemmin elämässä edes omien lastensa koskettavan.

    Tiedämme että jos lapsi ei saa rakastavaa kosketusta äidiltään, tästä lapsesta kehittyy helposti emotionaalisesti tynkä otus.

    Valtaklikki jatkaa yhä tiettyjen tekosyiden esittämistä sille, miksi jopa satojen tuhansien tyttöjen raiskaaminen tulijoiden toimesta 10 – 30 vuoden aikajanalla on niin mitätön asia uhrien kannalta että taharrush-testosteronipommien massamaahantuontia halutaan jopa lisätä nykyisestä.

    Raiskaaja-kulttuurin massamaahantuonti on siis psykologisen aseen käyttämistä avoimessa kansanmurha-sodassa.

 3. Ja ketkä näitä juttuja kirjoittavat? No samat nuoret aivopestyt hedonistiakat… Onneksi kaikki naiset eivät ole tuollaisia, monikulttuuriset kaupunkihelvetit, lehdistö, sosiaalinen media ja viihdeteollisuus tekevät noista tuollaisia.. “minä minä MINÄ, muille ei aikaa riitä..” Ehkä jonain päivänä nämä idiootit tajuavat, kuinka sielutonta ja sisällyksetöntä heidän elämänsä on. Mitään heistä ei jää jälkeen, muuta kuin mätänevä hukkaan heitetty ihmisruho.

 4. Ai että tulevaisuudessa ei ole valkoisia…
  EIPÄ OLE NYKYISINKÄÄN! Kaikki ihmiset ovat ruskean sävyisiä, toiset vaaleampia ja toiset tummempia.
  Vai onko joku nähnyt valkoisen ihmisen?
  Siis tämän värisen missä tämäkin teksti seisoo?
  Me nykyisin vaaleimmat olemme KAIKKIEN tummempien rasismin kohteena.
  Jos me häviämme jää suuri joukko ihmisiä joista tulee UUSI valkoihoisiksi kutsuttava joita syrjiä. Ehkä kiinalaiset?
  Koko ihonväriin kohdistuva syrjintä on pääasiassa siihen vaaleimpaan ryhmään kohdistuva..
  Onko syynä se että me nykyiset vaaleimmat olemme kaiken kehityksen saaneet aikaan? Mitä nämä kaikkein tummimmat ovat saaneet aikaan? Keksintöjä kenties? Sivistysvaltioita?

  • Joo, mietin juuri eilen samaa. Pitäisi nostaa perkeleenmoinen äläkkä: mekö VALKOISIA?

   Absurdi väite. Melko mustia ihmisiä kyllä tulee jostakin päin Afrikkaa, kunnon munakoisoja.

 5. Soininvaara on sanonut ennenkin ääneen asioita, joita ei saa ääneen sanoa. Siitä pisteet hänelle.

 6. Soininvaarahan tietää miten korruptoitunut EU liitovaltioon ja sen väestönmurhiin suomi on kytketty.EU linjassa UN AGANDA 30,poliitikot maailmanlaajuisesti.Vihan kohde numero ykkönen kristitty vähävarainen ihminen.Mediateatteria helvetistä samaan aikaan kuin murhaaminen jatkuu.Ei suinkaan passiivisesti…suomen kansalaisena tiedän oman tapaukseni.Vuonna 2012 Lontoon olympialaisten aikaan elokuussa ,nukkuessani minulta vietiin hiuksia samalla kun oikealle ohimoon mitä luultavammin siru asetettiin.Kosketusarka siitä kohdasta vielä seitsemän vuoden jälkeen…Menee neljä vuotta ja Niinistö käy vierailulla2016 valkoisessa talossa Obaman vieraana.Saman vuoden kesäkuussa Nato Usa sotaharjoitus ja samaan aikaan Iltasanomat näyttää lööpissään Usa äijää pääkallolätsässään…No…1.7.2016 LÄHTIEN OLEN TIENNYT OLEVANI LABORATORIOROTTANA VAILLA MITÄÄN IHMISARVOA NIIDEN IHMISTEN TIETÄESSÄ MITÄ TÄSSÄ MAASSA TODELLA IHMISILLE TEHDÄÄN SAMALLA HEIDÄN ESIINTYESSÄÄN HUMAANEINA IHMISARVOA KUNNIOTTAVINA POLIITIKKOINA.Tässä maassa on erittäin paljon eri korruption piirejä ja paljon paljon ihmisiä jotka tasan tarkkaan tietävät mitä tapahtuu ja mitä ihmisille tehdään.Ei ole mikään sattuma että joku Ohisalo valittiin sisäministeriksi .Sisäministeri katsoo muualle kun kantaväestöä ajetaan kuolemanjonoihin.Ja jokainen julkimo tässä maassa,siis nuo artistinne mm. elokuva-ja musiikkipiireistä toki tietävät…

 7. YLE: “Työnhakupalvelu Duunitori on ottanut käyttöön sukupuolineutraalit ammattinimikkeet.

  Esimerkiksi palomiehen töitä voi hakea nyt yrityksen sivuilta myös pelastajan tai palopelastajan nimekkeillä. Kokonaan uusia nimikkeitä on parikymmentä.

  Yritys kehitti niitä yhdessä kotimaisten kielten keskuksen Kotuksen kanssa.

  Tutkijan mukaan yrityksen avaus on tärkeä, sillä sanoilla määritetään maailmaa.”

  Olipas mahtava tuo viimeinen virke. Kyllä nyt on taas verovaroja käytetty tärkeisiin, tärkeisiin asioihin Suomessa. Kiitos tästäkin kaikille mukana olleille tahoille.

 8. Missähän vaiheessa suomalaiset alkais suunnitella pelastavansa itsensä liittymällä Venäjään, jos kerta oman maan hallituksessa olevat alkavat olla yhtä mieltä juutalaisten tuhoajien kanssa? Karjalaan voisi tehdä viimeisille suomalaisille reservaatin. Ehkä tästä tulee todellisuutta joskus parin sadan vuoden päästä?

 9. Info-sodan arsenaaliin kuuluu myös aivopesu ravinnon ja viljelyn saralla. Esimerkkinä kerrotaan Suomen viranomaisten toimesta että eräs “kuzdu” -köynnös on tuhoisa hirviokasvi joka pitää myrkyillä ja muilla menetelmillä hävittää. Kun ottaa selvää, paljastuu että kyseinen kasvi on ehkä maailman paras hyötykasvi. Sen lehtiä, varsien sisäosia ja juuria voi syödä, ja sen kukista voi valmistaa herkullista hilloa ja mehua.

  Se kasvaa ja leviää myös nopeasti, joten sen runsas käyttäminen, myös korien tekemiseen kuten pajusta, ei haittaa. USA:ssa, koska kasvi on demonisoitu, se on vallannut valtavia alueita ja tappaa puita miljoonien dollarien edestä vuodessa. Se kiipeää niihin ja tukahduttaa. Toinen menetelmä on että se punoo puiden välit umpeen, ja kun sinne tulee lunta ja jäätä talvella, voi tämä paino vetää puut kumoon.

  Jos se hyödynnettäisiin ja siitä tehtyjä tuotteita mainostettaisiin, ei se leviäisi tällä tavalla. Suurteollisuus ei kuitenkaan hyödy tästä kasvista koska se menestyy ilman ihmisen apua. Se on kilpailija miljarditeolisuudelle.

  Saimmeko tässä jälleen esimerkin joka aukotta todistaa miten suuryhtiömielivalta on kaapannut kansojen hallintovallan itselleen, omia päämääriään varten?

  Toinen aukoton todiste on se, että noin 40% maapallon pinta-alasta on kyntöviljelyn alaisuudessa. Tämä on sama kuin sydän-keuhokoneeseen joutumista ihmiselle. Kyntäminen tuhoaa ne rihmastot jotka toisivat kasveille ravinteita ja vettä kauempaa, ja joudutaan ostamaan myrkkyjä ja kemikaaleja upporikkailta huijari-korporaatioilta.

 10. Joo täälläkin 20 vaalea naine. Lykkäsi rattaissa pakolaisen noin 40 jätkän penskaa ja toista ootti.hyi helvetti siitä on tulossa normaalia.suomalaiset akat on niin kiimasia näihin mutskuihin.näitä rodun pettäjiä on kohta ja paljon.suomi on myyty js kuopattu.onneksi omilla pojilla on arvot kohillaan.

Comments are closed.