Koti Uutisia Kotimaa Yle-toimittaja Mäntymaa valehteli väkivaltaisesta maahantunkeutujasta – väitti harmittomaksi

Yle-toimittaja Mäntymaa valehteli väkivaltaisesta maahantunkeutujasta – väitti harmittomaksi

4

Maahanmuuttoaiheisista valeuutisista (1, 2) tunnettu Yle-toimittaja Eero Mäntymaa on jälleen kummastuttanut yleisöään “vaihtoehtoisilla faktoilla”. Mäntymaa julkaisi keskiviikkona Suomea syyllistävän artikkelin maahantunkeutujasta, joka päätettiin karkottaa Afganistaniin.

Mäntymaa kuvaili maahantunkeutujaa “perheelliseksi ja opiskelevaksi taksikuskiksi”, jonka ainut rike oli mitätön pahoinpitely, josta tämä oli tuomittu sakkoihin. Yleisradion propaganda-artikkelista välittyi mielikuva, että perheellisen ja Suomeen “kotoutuneen” rotumuukalaisen lähettäminen Lähi-itään olisi ollut oikeusmurha.

“Ulkomaalaisen on paras viettää Suomessa nuhteetonta elämää. Muuten kohtalona saattaa olla lähtöpassit kotimaahan”, Mäntymaa valitteli artikkelissa. Kuten arvata saattoi, tunkeutuja yritti säilyttää oleskelulupansa “kääntymällä kristinuskoon” ja väittämällä joutuvansa tämän vuoksi hengenvaaraan Afganistanissa. Jopa Maahanmuuttovirasto totesi, että “uskoontulo” oli huijaus.

Mäntymaan ja Yleisradion epäonneksi karkotetun rotumuukalaisen tytärpuoli sattui lukemaan valeuutisen ja kommentoimaan sitä sosiaalisessa mediassa. Tytärpuolen kommentin voi lukea alla olevasta kuvakaappauksesta.

Toisin kuin Mäntymaa väitti, ei tunkeutuja suinkaan ollut rauhaa rakastava kunnon kristitty. Sen sijaan tämä oli tytärpuolen mukaan “pahansuopa, väkivaltainen ja sairas henkilö”, joka kohdisti niin henkistä kuin fyysistä väkivaltaa perheeseensä. Perhe oli helpottunut karkotuspäätöksen vuoksi.

Kysymys kuuluu, miksi Yleisradio ja muut kulttuurimarxistiset instituutiot tahtovat väkisin pitää Suomessa jopa kaikista väkivaltaisimmat ja häiriintyneimmät tunkeutujat. Mistä valtamedian väkivaltainen inho suomalaisia kohtaan kumpuaa?

Lähteet: Yle, Facebook

4 KOMMENTIT

 1. Valeuutisista tunnettu Eero Mäntymaa taitaa olla oikeesti pahasti mielisairas. Tuollaisia “toimittajia” on valemediassa kuten YLE, HS, IL, IS jne

 2. Mäntypistiäisen kannattaisi pysytellä vaan tunnuksien ja kaulaliinojen laskemisessa 612-soihtukulkueessa.
  Siinäkin kyllä pahasti epäonnistuen.
  Surkea kulttuurimarxismin “puppet on a string” tämä on.
  Loppuun ja lisäksi ajatus vielä siitä et me kansalaiset maksetaan tämän “toimittajan” palkka.
  Pakkoverolla.
  Kertoo aika paljon Suomen tilasta.
  Hyvää yötä, viimeinen sammuttaa valot..

 3. Eero Mäntymaa on jo “legenda” eläessään. Valitettavasti – eläessään… – vääristelyn taidossa. Mutta siksipä tuo onkin YLE:n palkkalistoilla ja varmasti eräs “helmi” tuon verorahoitteisen puoskarilaitoksen punikki -pitoisessa henkilökunnassa, jossa ei ole yhtäkään vääristelemätöntä käsitettä tai asiantynkää.

 4. Mäntymaan ja muiden kulttuuririkkauksia kaipaavien mielestä tuollainen Oona Kivilahden kuvailema henkilö on harmiton ja hyvä sekä rakastava isä. Niissä piireissä tuollainen kuuluu kulttuuriin.

  Mutta jos kansallissosialisti lyö kotonansa remonttia tehdessään vasaralla peukaloonsa ja kiroaa ääneen lasten kuullen tulee siitä välittömästi tehdä rikosilmoitus. Ei sellaista voi sallia.

Comments are closed.