Koti Uutisia Kotimaa Yle: perheen perustaminen “vanhanaikainen haave”

Yle: perheen perustaminen “vanhanaikainen haave”

21
Janne Lahtinen.

Kulttuurimarxilaista roskaa veronmaksajien rahoilla suurelle yleisölle tuottava Yle antaa jälleen näkyvyyttä näkemyksille, joiden mukaan perheen perustamisesta haaveilu on “vanhanaikaista.” Yle ei anna lausuntoa omissa nimissään, vaan vierittää vastuun haastatetavalle henkilölle.

Jutussa, jossa otsikkoon on saatu lause perheen “vanhanaikaisuudesta”, haastatellaan yksin asuvaa 24-vuotiasta takkutukkaista Janne Lahtista, jonka arkinen vapaa-aika vaikuttaa kuluvan pelikonsolin äärellä haaveillen ulkomaille muutosta. Lahtisesta “tuntuu, että perhe on vähän vanhanaikainen haave”, vaikka kyseessä on niinkin mitätön asia kuin evoluution jatkamisen kannalta tärkein yksityiskohta ihmisen elämässä.

Valtamedia, Yle mukaan lukien, on viime vuosina tuottanut yhä enemmän materiaalia, jossa se kannustaa ihmisiä olemaan perustamatta perheitä. Välillä sitä mainostetaan “vanhanaikaisena”, toisinaan “ilmastotekona”. Samaan aikaan yhteiskunta perustelee katastofaalisia seurauksia jo nyt osoittanutta maahanmuuttopolitiikkaansa Eurooppalaisten huonolla syntyvyydellä. Yhteiskunta ei kuitenkaan kannusta perustamaan perheitä esimerkiksi tukemalla lapsiperheitä tai tekemällä vakaata talouspolitiikkaa, joka antaisi varmuuden tunnetta perheen perustamisesta haaveileville ihmisille.

Lähde: Yle

21 KOMMENTIT

  • Tai ihan tavallinen suomalainen nuori.

   Ei ole liioiteltua väittää että usean nuoren miehen kohdalla lähes kaikki mahdolliset pariutumiskumppanit ovat jonkin asteen feministejä/sosialisteja. Kuka täysijärkinen sellaisen kanssa rupeaa perhettä puuhaamaan? Lisäksi lapset joutuvat aivopesulaan ellei halua eristää heitä kotiin ja järjestää kouluopetusta siellä. Ja töitähän Jannella riittää, ei tosin vakituista mutta välillä saa päivän varoitusajalla lähteä pariksi tunniksi tiskaamaan ja siitä hyvästä tienaa ehkä pari euroa verrattuna sosiaalietuuksiin.

   Hieman kärjistettyä mutta tämän päivän Suomesta löytyy varmasti runsaasti syitä ja selityksiä lapsettomuudelle/parisuhteettomuudelle. Ja eikös homot jne. saa nykyään mennä naimisiin ja perustaa perheitä? Siis adoptoida? Vai ollaanko täällä vielä sen verran tolkuissaan että adoptio ei onnistu?

   • syy on, juutalaisten tuottama aivopesu, joka on jo suomessa jatkunut 90 luvulta asti

 1. Kyse ei ole mistään (((evoluution))) jatkamisesta. Ihmiset, etenkin ns adamiitit kaukaasialaiset ovat rappeutuneet parhaimmista ajoistaan jolloin Nooakin eli 930 vuotiaaksi. Olemme paluumatkalla sinne mistä olemme langenneet tai rappeutuneet. Sivilisaation, eli hyvin toimivan yhteiskunnan ja kansan, tarkoitus on lopulta mahdollistaa sielun nousu takaisin sinne tasolle josta se on tullut tänne oppimaan. Mitään itseisarvoa kansalla ei sinänsä muuten ole.

  Näin alkuperäiset kansallissosialistitkin ajattelivat. Evoluutio on vapaamuurarilaisjuutalaista huuhaata jolle ei ole mitään todistetta. Esi-isämme ovat Antarktiksella.

  • “Esi-isämme ovat Antarktiksella.”

   Etelänapa-mantereella siis?

   Tuosta en ole aiemmin kuulukkaan, että kenenkään esi-isiä olisi koskaan ollut tuolla mantereella??

   • Kylläpä vain, siellä juuri. Tässä on eräs vastaus jossa on asiaa käsitelty suomeksi:

    http://www.magneettimedia.com/valimeren-tilanne-siirtolaisten-jakaminen-eu-maiden-kesken-seka-yhteiskunnallinen-murros/#comment-46585

    Ja löytyy todistajalausuntojakin Linda Moulton Howen haastattelemana kuinka siellä käynyt joku tutkimusryhmän jäsen kertoo nähneensä siellä sisäänkäynti aukon rakenteissa musta sydän symboleja. En nyt löydä linkkiä tähän hätään. Tosin tämä on vähän disinfon oloinen juttu kun väittää sen tukikohdan alieneiden(kaljuja “arjalaisia”) olevan yhteistyössä nykyisten NWO hallitustenkin kanssa, vaikka paremminkin vaikuttaa siltä, että siellä on se nykymaailmanjärjestyksen vihollinen ja ne hyvän Jumalan sotajoukot jotka tulevat puuttumaan peliin kun kolmas maailmansota on alkanut.

    Sinne Tukikohta 211:teen(Base 211) Saksa lähetti porukkaa joidenkin väitteiden mukaan jopa 200 000 sodan loppuvuosina. Sodan jälkeen sinne lähetetty jenkkien Amiraali Byrdin johtama Operation Highjump, jonka oli tarkoitus tuhota tuo siirtokunta, epäonnistui täysin ja siellä räjäytetyt atomipommitkaan eivät tehneet tehtäväänsä ja ydinsukellusvene räjähti ennen kuin ehti edes perille. jne. Hyvin hämäriä juttuja. Sen jälkeen koko alue on kansainvälisillä sopimuksilla eristetty. Tämän takia uskon, että on laitettu liikkeelle ns. litteänmaanpiirin(Flat Earth) PsyOp huijaus jolla saadaan asia vääristettyä ja hämmennettyä niin, että tuon aseman sijaan luultaisi siellä olevan joku maailman raja ja siksi ei sallita yliilentoja tms.

    Sellä on todennäköisesti sisäänkäynti Shambalaan jonne jostain Tiibetistäkin pääsee. Siksi (((kommarit))) halusivat valloittaa ja tuhota Tiibetin, että saisivat pääsyn tuonne maanalaiseen arjalaisten esi-isien valtakuntaan joka on heidän suurin vihollisensa. Ja siksi Ahnenerbe teki Tiibetin reissun. Sieltä myös ehkä Jeesus siitettiin joka selittää neitseellisen syntymän. Ja asia on viihdeteollisuudessa vedetty naurunalaiseksi ihan kotimaisillakin kuunatsi elokuviilla. Hengellisyyden ja RH negatiivisen verilinjan tuhoaminen kommunismilla on heidän suurin tarkoituksensa koska sillä voidaan pitää sielut ikuisessa “jälleensyntymisen” helvetissä täällä maan päällä.

    http://atlanteangardens.blogspot.com/2014/04/ancient-antarctica-was-as-warm-as.html

    https://www.youtube.com/watch?v=2Td-0im0ib8&feature=emb_title

    • Korjaus; siis ei musta sydän vaan musta aurinko, eli Black Sun symboleita joka oli käytössä myös jossain NSDAP:n jutuissa swastikan ohella. Myös viime vuosina on peltokuvioissa piirrelty noita kumpaakin. Kai ihmisiä yritetään valmistella jotenkin.

    • “Todistajalausuntojakin” — Ymmärrät kai että todistajalausunnot ovat kaikkein vähäpätöisimpiä painoarvoltaan? Dokumentääriset ja materiaaliset todisteet sen sijaan painavat jo jotakin.

    • Saksan kansallissosialistithan tekivät ekskursion Kiinaan jäljittäessään arjalaisten esi-isiä. Saivat kiinalaisilta meteoriitista tehdyn ihmistä esittävän patsaan. Tämä on ainoa ihmistä esittävä taivaankappaleesta tehty veistos, muuten!

     Olisi mielenkiintoista kuulla esim. Vesa-Ilkka Laurion mielipiteitä tästä. Sillä miehellä, meinaan, on tietoa vähän perkeleesti. Tosin hän ei tänne kommentoi, sillä pitää PVL:ää vain yhtenä vääränä projektina muiden joukossa — valitettavasti. Hänen kommenttejaan voi lukea Magneettimediasta ja Totuusblokista.

     • Laurio paukuttaa vain omaa uskonnollista näkemystään tai Raamatun kirjaimellista siteerausta. Hän ei ymmärrä tai perusta näistä ufo jutusta juurikaan. Hän on myös alkanut hyökkäilemään jopa NSDAP:tä vastaan sodan jälkeisellä kirjallisuudella(joka on yleensä disinfo agentin merkki) ja hän pitää Jeesusta juutalaisena jne. Mutta on hänellä jossain kohdin aika hyvää juttua. Esim. “Suomen tuhoamisohjelma” teksti on edelleen kovaa kamaa ja hyvä tiivistys Euroopan ja Suomen tilasta.

    • Jeesuksen “neitseellinen” syntymä selittyy helposti käännöksellä. “Nuori nainen” käännettiin “neitsyeksi.”

    • onko kiva olla juutalaisten trolli, paljonko saat benkulta kultaa. juutalaiset tyypillisesti keksii kaikkia uusia huuhaa teorioita, jotta tärkein valhe eli holokausti kuulostaisi myös huuhaalta. joten ei uppoo meihin toi huuhaa

  • Evoluutioon on vaikea uskoa (miksi on olemassa apinoita enää?), enkä luolamiesteoriaankaan usko. Valkoiset, nekrut ja hiekka-aavikkolaiset ovat kaikki oma — pitäisikö jopa sanoa — lajinsa.

   Toisaalta neekerin ja gorillan yhteneväinen ulkonäkö pistää miettimään…

   • ehkä niitä apinoita on siksi, koska kaikista apinoista ei ole kehityny jotain muuta. muista että olosuhteiden muutos pakottaa lajit sopeutumaan eli kehittymään. ihminen on vaan sattumusten summa. evoluutio on täysin looginen selitys. kaikilla nisäkkäillä on sama esiisä, joku hiiri joka kuoli dinosaurus aikana. tämäkin tieteellinen asia on helppo todeta dna:sta.asiassa jossa sanot neekerien ja ählämiwn jne olevan oma lajinsa, mielestäni siinä voi olla perää.

    • Kun apinat aikoinaan oppivat käyttämään työkaluja, niin riitti että tietty määrä omaksui tuon taidon – kaikki loput seurasivat perässä. Tämä on tieteellisesti; empiirisesti todistettu fakta.

     Eli kun 100 apinaa tekee jotakin uutta kykyä vaativaa suoritusta, niin ne kaikki loput 10 000 tulevat yhtenä rysäyksenä perässä.

 2. Janne Lahtinen on realisti, perheen perustaminen ja siitä vastuun ottaminen olisi hänenkaltaiselleen aivan liian vaativa tehtävä, kuten varmaan mikä tahansa vastuunottaminen. Kuitenkin hän haaveilee ulkomaille muutosta, toivottavasti hän myös lähtee sillä jossain muussa yhteiskunnassa voisi tulla tosi kysymykseen kun pitäisi itse elättää itsensä, silloin saattaisi arvostukset ja maailmankuva muuttua.

 3. Kyseessä on ‘agenda 2030’ sisältyvästä kansalaisten ja maaseudun alasajopropagandasta.
  Orwelimaisesti piiloehdollistetaan että 2+2=5 eli Jannen matematiikka alkaa olla kohdallaan. Terveen yhteiskunnan perusta ja ydin on tietysti perhe, asia jota täytyisi vaalia “kuin kukkaa kämmenellä”. Ja nyt me pakkomaksetaan itsemme alasajosta. Älykästä.

  • Jep, hyvin menee: Suomessa joutuu jo väittelemään siitä kuuluuko Suomi suomalaisille ja ovatko perhe ynnä suvunjatkaminen elämän perimmäisiä merkityksiä. No, suvakkikommareiden mielestähän mieskin voi synnyttää ja sukupuolia on n. 57–71. Itse tiedän vain miehen, naisen ja sitten syntyy jonkun verran hermafrodiitteja, jotka useimmiten kasvatetaan tytöiksi.

   Jotakin positiivista jos pitää nähdä homoissa ja trans-ihmisissä, niin sielläkin on porukkaa, jotka kannattavat perinteisiä sukupuolirooleja sekä arvoja eli kaikki homot eivät ole mitään LTIPEDOBBQJIHAD²-porukkaa, jotka marssivat alasti kadulla pikkulasten edessä. Homoja tulee aina olemaan, siitä emme pääse mihinkään.

   Menestyksellistä ja onnellista uutta vuotta kaikille! Kyllä se tästä, veljet ja siskot, kyllä se tästä…

 4. Elämä on tällä hetkellä liian helppoa, kaiken saa kotiin tilattua ja masennus ja ahdinko valtaa mielen. Nämä ulkomaille muutosta haaveilevat pelikonsolipellet hankkii edes jotain täytettä tyhjään ja turhaan elämäänsä. Mitään näistä hedonisteista ei jää tähän maailmaan. Matuja näkyy yhä enemmän joka nurkan takana usean kersan kanssa samalla kun 25v aikuiset suomalaiset ramppaa kotibileissä ryyppäämässä ja viettämässä “vapaata elämää”…

 5. https://www.youtube.com/watch?v=-9Eq8El_vkI

  Ei omaa tuhoamistansa kannata rahoittaa vaan pyrkiä tulonsiirtojen tuottajana minimoimaan Pedolle/NWOlle/Zogille/Systeemille/Niille/Näille/Noille uurastaminen. Tai sitten vaan itse härskisti kupaten sitä (touhuten siis tietenkin jotain muuta kuin tissiviihteen ja sohvan kuluttamista).

Comments are closed.