Koti Uutisia Kotimaa Yle myöntää: PVL-kiellon taustalla poliittiset syyt

Yle myöntää: PVL-kiellon taustalla poliittiset syyt

13

Yle myöntää lukijoilleen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kiellon taustalla olleen poliittiset syyt. Tunnustus tuli esille United Brotherhood-järjestöä koskevan uutisoinnin yhteydessä.

United Brotherhoodia pyritään kieltämään yhdistyslain nojalla esimerkiksi sotilaallisen järjestäytymisen, rikollisuuden ja hyvien tapojen vastaisuuden vuoksi. Sotilaallinen järjestäytyminen on yksiselitteisesti kiellettyä yhdistyslaissa. Kanteen mukaan järjestö on jopa “enemmän hyvien tapojen vastainen kuin Pohjoismainen Vastarintaliike”, jonka tosiasiallinen rikos oli vääristä asioista puhuminen, vaikka yhtäkään rikostuomiota asiasta ei koskaan annetukaan järjestön aktivisteille tai julkaisuille.

Nyt jopa Yle myöntää kiellon poliittisen taustan. “PVL:n kohdalla perustelut lakkauttamiselle ovat olleet kuitenkin UB:ta enemmän ideologis-poliittisia”, Yle kirjoittaa. Yle siis myöntää sen, mikä on muille ollut selvää alusta asti: sananvapaus ei koske kaikkia, ja toiset ideologiat eivät ole tasa-arvoisia lain edessä suhteessa muihin, vaikka laki sanookin toisin.

Lähde: Yle

13 KOMMENTIT

 1. PVL on ainoa Systeemille vaarallinen järjestö Suomessa, koska kynä on miekkaa mahtavampi .

  Nykyinen hallintojärjestelmä perustuu valheeseen ja petokseen. Kun PVL paljastaa valheet, se on Systeemille vaarallista ja siksi täysin sietämätöntä. Rikollisten jäjrestö UB on vaaraton Systeemille, mutta se nyt kielletään – vain ja ainoastaan sen takia, että Systeemi pyrkii näyttämään sheeplelle “objektiivisuutensa ja puoluettomuutensa”. Koska ei ole hyvää julkisuutta, että ainoa Suomessa kielletty järjestö on poliittinen ja samalla avoimesti rikolliset (UB) ja terroristiset (ISIS) järjestöt eivät ole kiellettyjä.

  Systeemin reaktio PVL:n suhteen todistaa yksiselitteisesti: PVL on täysin oikeassa. Tulee jatkaa taistelu samalla linjalla tässä vaiheessa eli tökkiä Systeemiä terävällä kynällä silmään! Ei saa lannistua. Eläköön Voitto!

  • “kynä on miekkaa mahtavampi” tästä olen kyllä juutalaisen Harold Wallace Rosenthalin kanssa eri mieltä: “The American people have been easily ruled through our propaganda that the pen is mightier than the sword. We virtually get away with murder, and all the goy do is to talk about it, which is ineffective since we, the masters of propaganda, always publish a contradicting account. If the Aryan would review history and apply those lessons of the past, then the pen will be thrown down in disgust and the sword wielded in the heat of passion. (A recurrence to history would edify our minds and show us that the European countries solved their Jewish problem only by use of force.) Thus far, we have escaped the sword, when the only reprisal is some periodical of no repute, or some pamphlet with limited circulation. Their pen is no match for ours, but our constant fear is that they may open their eyes and learn that no change was ever brought about with a pen. History has been written in blood, not with ink. No letter, editorial or book has ever rallied the people or stopped tyranny. We understand this principle and are continually propagandizing the people to write letters to the President, to Congress and to their local media. We are safe to continually exploit, intimidate and disenfranchise the white American as long as they are preoccupied with the illusion of educating the masses through printed material. Woe be unto us if they ever see the futility of it, lay down the pen and employ the sword.”

   Lähde: https://www.biblebelievers.org.au/tyranny1.htm

   • Olet oikeassa että todelliset viholliset (menossa olevan kansanvaihdon ja -turmelemisen järjestäjät) oikeasti pelkäävät vain väkivaltaa (gewalt). Mutta fakta on, että vihollisten vartijoina ovat poliisivoimat, oikeuslaitos, poliittinen poliisi, puolustusvoimat, reserviläiset ja lukematon määrä sionokristittyjä. Erittäin optimistisesti arvioituna, voimasuhde on yksi kymmentätuhatta vastaan (1:10000). Vain tosi tyhmä tai provokaattori voi ehdottaa gewaltia kun voimasuhteet ovat sellaiset – sillä se olisi koko aatteen hävittämistä käytännössä lopullisesti.

    Mäntsälän kapina 1932 (5-7 tuhatta osallistujia, kovia miehiä muuten) ei opettanut sinulle mitään, vaikka voimasuhteet olivat noin tuhat kertaa paremmat.
    Munchenin vallankaappausyritys v. 1923 ei opettanut sinulle mitään, vaikka siellä oli kolme tuhatta rintamasotilaita – he joutuivat pysähtymään 130 poliisin tulitukseen, ja koko aatteen kohtalo roikkui karvan varassa.
    Mikä tulos on odotettavissa jos joku psykoosissa oleva psyko tekee amok-juoksun ja tappaa jonkun – todennäköisesti täysin sivullisen? Mitään muuta kun paha vahinko ei voi tapahtua!

    Sen sijaan Marssi Roomaan v. 1922 onnistui ja NSDAP:n vaalit v. 1932 olivat menestykset, jotka oli saavutettu ensisijaisesti ajatusten voimalla, oikeiden ideoiden ja aatteiden levittämisellä kansalle, ja sadat tuhannet ja kymmenet miljoonat noisivat kannattamaan aatetta.

    Nyt on kansan valistamisen aika! Ennen pitkää kyllä, jossakin hämärässä tulevaisuudessa tulee myös toisenlaisen taistelun aika, kun voimasuhteet muuttuvat sellaisiksi, että voitto on mahdollinen. Tarkoitan, että meidän tulee tuhatkertaisesti vahvistua ja vihollisen satakertaisesti heikentyä. Ennen sitä hyökkäys tarkoittaisi varmaa tuhoutumista, ei muuta.
    Nykyisin, kun ainoastaan muutama sata vaivautuu/uskaltaa marssimaan kadulla – kaikki kehotukset väkivaltaan on joko ääremmäinen tyhmyys tai vihollisen provokaatio.

    • Kyse oli tästä meemin periaatteesta eli uskosta, että pelkkä kirjoittaminen toisi muutoksen. Väkivaltajuttusi menevät nyt sen pointin ohi.

    • Leo kirjoittaa asiaa. Pelkästään tuo, että useat sadat kansallissosialistit marssivat kaduilla, niin tuo erittäin suurta näkyvyyttä aatteelle. Kuten itsenäisyyspäivän marssi toi hurjan määrän jäsenhakemuksia Kohti Vapautta kansanliikkeelle. Nyt on aika valistaa Suomalaisia ja järjestää kokoajan enemmän mielenosoituksia ja marsseja systeemiä vastaan. Oikeastihan kansallissosialismin kannattajia ja sympetiseerajia on kymmeniä tuhansia ja varmasti vielä enemmän. Suomalaiset lampaat on saatava ymmärtämään ettei Kansanpetturi -ja sionistipuolue Perusjuntit (PS) aio tehdä rotumuukalaisten vyöryn pysäyttämiseksi tai Suomalaisten hyväksi yhtään mitään, saatika mikään muukaan kansanpetturipuolue. Itsenäisyyspäivä oli hyvä esimerkki siitä, että Helsingin(kin) kadut kuuluvat kansallissosialisteille ja kansallisradikaaleille! Eläköön Voitto!

  • Lopeta typerien jenkkimeemien viljely ja mene liimailemaan tarroja Bandidosin, Cannonballin tjmv. klubin oveen.

   • Jaa että rikollisjengiläisiin pitäisi vedota? Ei noin. Mieluummin seurakuntiin käännyttämään ihmisiä juutalaisten suosimisesta sinne toiselle puolelle. Kyllä siellä potentiaalia on jos jättää pahimmat helluntailaiset sionistitervaskannot pois. Nuorissa on kykyä omaksua asioita ja karismaattinen suuntaus on nousussa. Sinne identiteettisynkretisaatiota mukaan.

   • Ei tarrojen liimailu ole noin turhaa ja typerää kuin miksi sinä sen yrität esittää.

    Mitä enemmän tarroja/julisteita on katukuvassa ja mitä nopeammin uusi liimataan edellisen irti revityn tilalle, sitä voimakkaammin katukuvassa alkaa näkymään vastarinnan laajuus ja se saa monet rohkaistumaan ja liittymään liikkeeseen kun he huomaavat etteivät ole täysin yksin mielipiteittensä kanssa ja sitä myöten vihollisen voimasuhde 1:10000 alkaa pienenemään.

    Naurattaa aina kun vasemmistolaiset käyttävät pelkkiä itsenäisyyspäivän mielenosoitusmarsseja jonain kaiken kansallismielisen toiminnan suosion mittarina. On paljon tyyppejä jotka eivät ole vielä tässä vaiheessa kovin innostuneita menemään kasvot esillä Sören Kohlhuberin kuvattavaksi sekä kyttien ja punikkien vapaaksi maalitauluksi. Se mitä tapahtuu pinnan alla on paljon tärkeämpää ja tarrojen liimaaminen on hyvin tärkeä osa sitä.

 2. “Meillä on tämä liberaali demokratia… Emme voi sallia jonkin yhdistyksen marssia.”

  Olen pitkään ihmetellyt — vaikka hullussa, sionistisessa, kommunistisessa EU-helvetissä elämmekin — että miksi ei avoimesti rikollisia järjestöjä kielletä. Ymmärrän jotenkin löyhästi että moottoripyörillä ajelu voidaan vielä naamioida MC-toiminnaksi… Tai, no — en kyllä ymmärrä sitäkään. Hollantihan kielsi Hell’s Angelsin parisen vuotta sitten.

  Ei kai noiden MC-klubien touhuja pystytä tai edes haluta todella kieltää. Vai onko Helvetin enkelit esimerkiksi ihan oikeasti Hollannin suurin ongelma? Ne tulevat mukautumaan: muuttamaan tunnuksensa, avaamaan uudet klubitalot toissaalle jne. Bisnes on liian houkuttelevaa, joten porukkaa löytyy riveihin aina. Maahantunkeutujathan ovat vakiokauraa tämän päivän MC-kerhoissa, jotka eivät ennen ajatelleetkaan “ruskeiden poikien” värväämistä. Suomessakin näkee n. 19-vuotiaita pikkupoikia liivijengien täysiväreissä. Toiminnan laatukin on taatusti sen mukaista.

  Tekeekö ruotsi mitään maahantunkeutujien katujengeille? Ne ovat näitä porukoita, joilla ei pyöriä myöskään ole, eli kyseessä on täysin avoimesti rikollinen, järjestäytynyt rikollisuus. Taitaa olla poliitikoilla, poliisilla ja viranomaisilla oma siivunsa bisneksistä. Muuta selitystä en voi keksiä.

  • Nuo mutiaisten katujengithän ajoivat aseistautuneina SoO:n pois eräästä ruotsalaisesta kylästä…

 3. Perkele MC Tukholmassa oli suomalaisten maahanmuuttajien prätkäklubi, kunnes se liittyi Helvetin Enkelihin.

  • Eesti Vabariikissa toiminnee vielä MC KKK? Heidän support-paidan voisin vetää ylleni.

   Ruotsin isot kansainväliset (Enkelit/Bandidos) ovat täynnä mutiaisia, albaaneja ja muuta roskaa.

Comments are closed.