Koti Uutisia Yle markkinoi islamin mukaista moniavioisuutta

Yle markkinoi islamin mukaista moniavioisuutta

19

Kun keskustelu homojen avioliitosta ja adoptio-oikeudesta on jäänyt hetkeksi taka-alalle, on Ylellä päätetty ryhtyä lämmittelemään ajatusta moniavioisuudesta. Monikulttuurisuuden ja islamin nimissä tietenkin. Suomalaisten rahoilla tietenkin.

UK_somalimoskeija

Yle Kioski julkaisi torstaina sivuillaan artikkelin 25-vuotiaasta somalista, jolla on kaksi vaimoa. Omar-nimisen somalin perheeseen kuuluu vaimojen lisäksi viisi lasta, mutta perheestä ainoastaan isä ja kaksi lasta asuvat Suomessa. Nyt Omar yrittääkin saada kaikki Suomeen.

Rakkaustarinan muotoon kirjoitettu artikkeli perustelee moniavioisuutta sillä, että islamissa mies saa ottaa itselleen neljä vaimoa. Tästä Omar on tarkkana, sillä hän haluaa tulevaisuudessa lisää vaimoja, mutta ei kuitenkaan neljää enempää. Hän myös kertoo, että islamin sharia-laki menee muiden lakien yläpuolelle. “Sharia-lain mukaan minulla on kaksi vaimoa, ja sharia-laki tulee aina ensin. Jos kuolisin, on itsestäänselvää, että vaimot noudattaisivat sharia-lakia ja jakaisivat kaiken tasan”, sanoo Omar.

Somalin mukaan moniavioisuus on täysin normaalia ja hän toivookin, että myös Suomen laki sallisi tulevaisuudessa moniavioisuuden. Voit lukea sinunkin verorahoillasi kustannetun artikkelin kokonaisuudessaan tästä linkistä: http://kioski.yle.fi/omat/vantaalaismiehella-on-kaksi-vaimoa-ja-han-haluaa-lisaa

Viime viikolla yksi Yle Kioskin toimittajista puolestaan kirjoitti valheellisen kolumnin somalien hyödystä suomalaisille. “Sinä edustat sitä muutosta, jota Suomi tarvitsee”, Peter Westerholm totesi innoissaan viitaten somaleihin. Ohjelman toimituskuntaan kuuluu muiden muassa myös entinen pornonäyttelijä Rakel Liekki.

19 KOMMENTIT

 1. Että semmoista. “Seksuaalivallankumous” etenee rappioutuneiden kannattelemina. Harmi vaan, että individualismi ajaa tulevien sukupolvien ylitse.

 2. Nyt alkaa riittämään. Haluan eroon koko Ylestä, en suostu, että verorahojani käytetään tuollaiseen toimintaan. Yle toimittaa valheellisia uutisia, jättää totuuden kertomatta tai kertoo asiat Islamimyönteisesti. Husu Hussein & ko, luultavasti pyrkivät vaikuttamaan poliittisesti myös Ylen ohjelmatarjontaan. Suomi on Kristillinen maa, ja silloin myös Ylen pitää tätä kunnioittaa. Koraania ei tarvitse lukea radiossa, se ei kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan, ei täällä lueta Tooraakaan, vaikka juutalaiset ovat olleet kauemmin osa suomalaista yhteiskuntaa. Muslimeilla on tehtävä, jota se täällä on suorittamassa, tehdäkseen tästäkin maasta Islamilaisen. Ja näin se kyllä onnistuu. Ruotsille maailmalla jo suorastaan nauretaan, kun se antaa muslimien tuhota maansa. Hävettää. Suomessa on laki, Suomi on kristillinen maa, Suomi ei tarvitse tänne Islamia, joka on väkivaltainen ja naisia alistava uskonto, eikä sen uskonnon harjoittajia, jotka raiskaa, ryöstää, pahoinpitelee kantasuomalaisia, eikä Suomi tarvitse silloin myöskään moskeijoita. Islamista täytyy puhua rehellisesti ja keskustella sen tuomista todellisista haitoista. Nyt on paljon saatavilla tietoa muslimeilta itseltään, jotka avoimesti kertovat mikä on heidän perimmäinen päämääränsä, sekä varoituksia myös ex. muslimeilta. Nyt on aika pistää kapuloita Islamin rattaisiin, mikäli haluamme pitää rauhallisen, vapaan ja itsenäisen Suomen.

  • Islam tänään edustaa ristiretkien ajan kristinuskoa. Mieti tätä hetki päässäsi.

   • Islam tänään edustaa ristiretkien aikaista islamin pyhää sotaa Eurooppaan. Silloin meitä suojasi kristinusko. Näyttää siltä, että eurooppalaiset haluavat tällä kertaa itse auttaa islamin Eurooppaan.

    • Juutalaisten eurooppaan soluttama kristinusko ei ole suojannut eurooppaa vaan aivopessyt koko mantereen. Jokainen kristitty valkoinen on pohjimmiltaan juutalaisten orja. Euroopan sielu on pakanallinen. Tutustukaa itse historiaamme. Vain pakana voi olla todellinen kansallissosialisti ja tämän kun ymmärtää, alkaa olemaa askeleen lähempänä kansamme todellista henkeä.

     Perustelkaa miksi seemiläisellä uskonnolla on mitään tekemistä euroopassa? Aivan samalla tavalla Islam on vuosisatojen päästä “eurooppalainen”, jos se saa jalansijaa täällä ja sen annetaan kasvaa ja ottaa kansan henkisyys itselleen.

     • On hyvin vaikea kuvitella Eurooppaa ja sen historiaa ilman kristinuskoa. Islam poikkeaa kristinuskosta siinä, että sen näkemys maailman ideaalitilasta sijoittuu 600 -luvun arabialaiseen yhteiskuntaan. Kaikki muslimit eräällä tavalla larppaavat Muhammedia.

      Pakanallisuus ei ainakaan Afrikassa ole tuonut mitään kehitystä tai edistystä minnekään.

      Tapio Puolimatka on kirjoittanut kirjan Tiedon ja viisauden aarteet Kristuksessa, jossa hän käsittelee kristinuskon vaikutusta eurooppalaiseen yhteiskuntaan. Kontrasteja hän tarjoaa mm. islamilaisesta maailmasta.

      http://hyviauutisia.net/2013/09/09/tapio-puolimatka-viisauden-ja-tiedon-aarteet-kristuksessa/

      Tuossa on yksi arvostelu. Erittäin hyvä kirja.

   • Kannattaa tutustua historiaan. Todella paljon kristinuskoon liittyvää on väärennetty, koska se ei palvele valtaideologiaa. Länsimaisen ihmisen itseviha ja puolustuskyvyttömyys tavoitteena.

 3. jos vaikka lähtisivät V*****N Suomesta ja menevät harjoittamaan Sharia lakiansa johonkin aavikolle?

 4. Yle antaa todella ylen. Missä punavihreässä punaviinikuplassa nuo toimittajat on kasvatettu? Siellä näyttää olevan tämän valtakunnan valta jota käytetään oletetulla koko kansan mandaatilla. Media vaikuttaa olevan täysin taistolaistaustainen höystettynä nykyisellä perverssiysinnolla ja omaa pesää likaavalla islammielistelyllä. Ylläolevan artikkelin mukaisella käytännöllä on toteutuessaan vain yksi tavoite Suomen pilaamisen yhteydessä: se listii samalla myös sitä avittaneet ja puoltaneet “hyödylliset idiootit” joita on em.kupla täynnä. Ylelle sopii nimeksi Ylejazeera.

 5. Minusta on kiva käydä töissä & maksaa ahkerasti veroja tietäen että rahoitan näiden kultamunien pramean elämän.

 6. Yle saa ohjeensa Euroopan yleisradioliitolta, joka on läpeensä siionistinen.

 7. Vastenmielistä islam-hurmosta Yle jatkaa verovaroin siitä huolimatta, vaikka kuinka laittaa aiheesta ohjelmapalautetta että lopettaisivat islam-aivopesun. Elättien tänne rahtaaminen on järjetöntä rahan tuhlausta, Yle voisi rehellisesti edes kertoa, kenen etua Suomen islamisointi palvelee.

 8. Olen alkanut jo vakavasti harkita, että lopettaisin kokonaan töissä käymisen, jotten osallistuisi tämän suomalaisvastaisen propagandan rahoitukseen. Ylellä on vaikka minkälaista suojatyöpaikkaluuseria työntämässä ulos tuota kuraa ja ei kyllä yhtään kiinnosta tukea sitä.

  Koraania luetaan radiossa, monikulttuurisuuden edistäminen on kirjattu toimintaperiaatteisiin, jatkuvasti tulee jotain paskadokumentteja ja markkinoidaan homoutta.

  Olihan siellä jokin aika sitten myös eräällä tunnetulla äärivasemmistolaisella oma radio-ohjelma. Hänen suullaan kansalle kerrottiin, ettei töitä edes kannata tehdäkään, joten pitäisiköhän tosiaan ottaa Ylen neuvosta vaari ja lopettaa tuon paskan rahoittaminen? http://magneettimedia.com/yle-miksi-tyota-tulisi-tehda-sosiaaliturvan-eteen/

 9. Kuten tiedetään, kaikessa on syy ja seuraus suhde, ja niin tässäkin YLEn touhussa. Suomen merkittävimpiin marxilaisiin mielipidevaikuttajiin kuului Tampereen yliopiston tiedotusopin emeritusprofessori Pertti Hemánus (1934-2012), joka ehti opettaa suurinta osaa nykyisestä toimittajapolvesta. Tämän tiimoilta asia kirkastuneekin huomattavasti. Ja kun YLE jatkuvasti on virkaheitto poliitikkojen suojatyöpaikka, ei tällaisen islamia, homoutta, kommunismia, kulttuurimarxsismia, ynnä muun roskan tuputtamista tarvitse ihmetellä.

 10. Euroopassakin on ebola, sen nimi on islam.
  Islam on pahin vitsaus kautta aikojen ja pidän islamia kaikkein vakavimpana uhkana Suomelle ja Euroopalle.

 11. Tavallaan säätyläisyhteiskunta palaa sen uudessa muodossa. Tavallinen kunnon työssäkäyvä ihminen joutuu tämän uuden “aateliluokan”, maahanmuuttajien orjiksi. Elättättämään nämä röyhkimykset, jotka kiitokseksi alistaa ja halveksii suomalaisia. Tässä apuna toimii kotimainen viides kolonna. Ilman sitä tuskin onnistuisikaan tämä yhteiskunnan mädätys sisältäpäin.

 12. Islam on Ilmestyskirjan peto. Koraani on Muhammadin ( 570-632 ) teos. Hän ei osannut kirjoittaa mutta saneli sen ja siitä tehtiin kirja vasta 650 AD. Pedon luku on 666. Arabialaisilla kirjaimilla on lukuarvot ja 666 tulee sanoista Muhammad, Allah, Islam ja
  Quran = koraani. Ei liene epäilystä, onko tämän uskomuksen takana yläkerranukko vai vanha vihtahousu.

Comments are closed.