Koti Uutisia Yle lanseerasi kampanjan “rasismia” vastaan

Yle lanseerasi kampanjan “rasismia” vastaan

11

Valtiorahoitteinen Yle kampanjoi yhä kiivaammin heidän mielestään vääriä mielipiteitä edustavia vastaan. Propaganda suunnataan erityisesti nuorisolle.

UK_antiracist_antiwhite

Nuorisolle suunnattu YleX-radiokanava lanseerasi kampanjan, jonka tarkoituksena on kitkeä pakolaistulvan seurauksena lisääntynyttä maahanmuuttovastaisuutta. YleX sanoo kampanjan tarkoituksen olevan sanoutua irti kaikesta ihonväriin tai etniseen taustaan liittyvästä syrjinnästä.

Sivuilla kerrotaan myös, että “kampanja on vastalause muun muassa Euroopan pakolaiskriisin synnyttämille rasistisille mielenilmauksille”. Näin luodaan kuva siitä, että käynnissä olevaa pakolaisvyöryä vastaan ei ole sopivaa osoittaa mieltään, sillä muuten syyllistyy “syrjintään”.

Maanantaina YleX haastatteli juutalaistaustaista Koko Hubaraa, jonka kanssa pohdittiin niin sanotun rakenteellisen rasismin vastustamista. Nettisivuillaan YleX julkaisi myös aiheesta artikkelin, joka on otsikoitu “Viisi vinkkiä: Näin murrat rasistisia rakenteita”.

On huolestuttavaa, että valtiollinen media asettuu tukemaan rajat auki -politiikkaa ja demonisoimaan sen vastustajia. Samaan aikaan julkisessa keskustelussa vaaditaan yhä tiukempia rajoituksia maahanmuuttoa vastustavaan keskusteluun.

Alla on esillä kampanjan julkistamisvideo, jolla pyritään vetoamaan tunteisiin maahanmuuton puolesta.

 

11 KOMMENTIT

 1. Yle jatkaa taas samalla kaavalla, ja verorahoilla. En aio maksaa penniäkään veroja tälle yhteiskunnalle enää.

  • Aika haastavan tien olet valinnut. Sillä valitettavasti kaikista ostoksistasi menee veroja yhteiskunnalle. Palkasta menee veroja, kuten myös yhteiskunnan maksamista tuista. Ainoa mahdollisuus olisi täydellinen omavaraistalous, joka olisikin pyrkimisen arvoinen, joskin haastava idea johon tulisi pyrkiä.

  • Rasismi on yhtä kuin realismi.

   Eri rodut kehittyivät eri lähtökohdista ja eri olosuhteissa, ja eri rotujen ominaisuudet ovat erilaiset. Ainoastaan juurettomien internationalistien fantastisessa maailmassa kaikki kaksijalkaiset ovat “samanarvoisia”.

   Tämä tärähtäneistön harha kyllä loppuu, kun Systeemi romahtaa pian, ja tärähtäneistö kuolee pois, kun taikaseinä menee rikki.

   • No myös kristityn näkökulmasta kaikki ovat samanarvoisia. Mutta kaikilla ei ole samanlaiset ominaisuudet, ja kaikkien tulisi elää omiensa parissa omilla luonnollisilla alueillaan. SUOMI SUOMALAISILLE. Kiina kiinalaisille. Afrikka afrikkalaisille. Piste.

 2. En väheksy ihmistä ulkonäköerojen, uskonnon tai maantieteellisen sijainnin vuoksi. Vastustan sortokulttuureja sekä alkukantaisia kulttuureja, joiden tiedetään aiheuttavan selkeää haittaa sivistyneelle kulttuurille, osoittaen sen, että heistä ei tule yhteiskuntakelpoisia -> satoja miljoonia euroja hukkaan + jatkuvat ongelmat. Miten islam ja jihad sopii suomalaiseen kulttuuriin, joka on kristitty, rauhaa ja omaa tilaa sekä vapautta vaaliva kulttuuri? Ei mitenkään. Millaisilla keinoilla suvaitsevaisto ja viranomaiset pyrkii kitkemään muslimeista yli 1400 vuotta vanhat vakiintuneet elämäntavat ja asenteet + agressiivisuuden ja hurmoksellisuuden? Kun ajatellaan silleen kivasti kukkasin ja tutustutaan niihin ja toivotetaan tervetulleeksi? Olen erittäin skeptinen sen suhteen, että muslimit integroituisi suomalaiseen, tai mihinkään muuhunkaan kulttuuriin. Käytäntö osoittaa, että muslimit kerääntyy jokatapauksessa yhteen ja jatkaa oman kulttuurinsa mukaan elämistä -> yhteiskunnalliset ongelmat, erimielisyydet, agressiot, yhteenotot… Vaara piilee faktisesti muslimiyhteisön koossa ja siitä, kuinka paljon yhteisössä on toisiaan agitoivia jihadisteja. Sitten onkin vain ajan kysymys, milloin se agitoiminen agressiivishurmokselliseen mielentilaan syttyy ilmiliekkeihin. Joskus siihen ei tarvita kuin pilapiirros.

  Mutta muitakin ongelmia syntyy. Tämä aihe jakaa yhtenäisen suomen keskinäiseen vihanpitoon. Yksi näistä vihan ja eriarvoisuuden edistäjistä on mm. suvaitsevaistoon lukeutuva RASMUS-kultti, jonka toiminnassa on nähtävissä esim. äärioikeistolaiseen asenteeseen verrattavissa olevaa ajattelutapaa. He leimaa kaikki ei-suvaitsevat automaattisesti rasisteiksi, fasisteiksi ja natseiksi. He mm. eväävät “vastapuolelta” mahdollisuuden osallistua keskusteluihin. Jos Rasmustelu kiinnostaa, niin käytää lukemassa heidän kommenttejaan.

  https://www.facebook.com/groups/114311111913455/

  http://www.rasmus.fi/content/fi/1/5/Etusivu.html

 3. Koskakohan YLE puuttuu, mamujen yms vähemmistöjen rasismiin meitä suomalaisia kohtaan? Noi värilliset on ite just niitä rasisteja, mutta valkoisia aina syytetään kaikesta.

 4. Onkohan Suomessa koskaan tuomittu mamua viharikoksesta. Valkoinen tuomitaan aina, jos toinen osapuoli on tummempi. Eikä lieventäviä asianhaaroja helposti löytyne.

  • Tälle ääni. Tähän tarvitaan tasapuolisuutta ja heti, rasisteja ovat muutkin.

 5. Ironista että yle kampanjoi kovasti rasismia vastaan mutta se ei silti näytä toimivan maahantulleiden kohdalla kun heidän käytös huokuu kantasuomalaisia kohtaan vihapuheina, solvauksina ja julmina tekoina ja sekö ei ole sit rasismia? Mut Tottakai arvon suvakit jotka asiaa puoltaa, todennäköisesti toivovat näitä tapauksia lisää koska ne on kuulemma “kulttuurisia tapoja” joille ei voida oikeen tehdä mitään, mä vaan kysyn, voiko ironisempaa asiaa olla?

Comments are closed.