Koti Uutisia Yle: “Kun Suomesta tulee mustempi, maailmasta tulee parempi”

Yle: “Kun Suomesta tulee mustempi, maailmasta tulee parempi”

7

UK_Siikala

“‘Kun Suomesta tulee mustempi, maailmasta tulee parempi’, kirjoitti Ritva Siikala, kun hän ja hänen miehensä halusivat adoptiolasta 70-luvulla. Hän uskoi monikulttuuriin ja uskoo yhä.” Näin alkaa Ylen uusi artikkeli, jossa käydään läpi ohjaaja Ritva Siikalan elämänvaiheet normaalista suomalaisesta tytöstä kivenkovaksi sionistiksi ja monikulttuurifanaatikoksi.

Elämänsä käännekohdaksi Siikala luonnehtii holokaustipropagandan kruununjalokiveä Anne Frankin päiväkirjaa, jonka hän näki teininä teatterissa. Perin juurin järkyttyneenä Siikala raivosi isälleen Suomen saksalaisten aseveljien auttamisesta sodan aikana ja lupasi “taistella vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta vastaan”.

Kokien valtavaa syyllisyyttä “holokaustista” Siikala muutti 60-luvulla Israeliin ja alkoi ilmaiseksi työvoimaksi juutalaiselle kibbutsille. Hän meni jopa niin pitkälle, että opetteli hepreaa ja oli itsekin kääntyä juutalaisuuteen ennen kuin palasi lopulta Suomeen. 70-luvulla Siikala ja hänen miehensä Bengt Ahlfors adoptoivat afrikkalaisen Tarikun.

Mielenkiintoisesti artikkelissa jopa Siikala itsekin toteaa: “Katsoin ruskeaa Tarikunia ja ymmärsin, ettei tämä sovi ollenkaan suomalaiseen maisemaan, ja aloin itkeä omien ennakkoluulojeni takia.”

Tämän jälkeen artikkeli käsittelee Siikalan projekteja teatterimaailmassa viime vuosikymmeninä. Ne käsittelevät yksinomaan monikulttuuria ja “uussuomalaisia” sekä yrityksiä tuputtaa näitä kantaväestölle.

Ritva Siikalan monikulttuurinen tarina on epäilemättä ollut innoittava Ylen kirjoittajille, mutta valtaosalle lukijoista artikkeli vaikuttanee surulliselta identiteettiongelmien kanssa painimiselta.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. Monikulttuuria markkinoidaan rauhalla ja rakkaudella, mutta lopulta sen kannattajat itsekin myöntävät että suurimpana motiivina heillä on katkeruus ja kosto valkoiselle miehelle.

 2. Voihan helvetti! Jos tätä touhua katsotaan kuin 1950-luvulla Amerikassa autosta filmejä, eikä tehdä mitään, lopputulos sellainen paskalandia, ettei sitä entisekseen tunne. Rynkkyjen kanssa on käytävä maitokaupassa. Ennen päätän päiväni, kuin haluan elää tuossa maassa.

 3. Älä Juha tee kaimasi toivomaa ja tilaamaa kansanmurhaa noin helpoksi. Sitähän meidän arkadianmäen terroristijärjestö toivookin. Perse penkkiin, verojen makselu nollaan (kuten hekin tekevät) ja vaikka yhden miehen yleislakko mielummin. Hakekoot kotoa vaikka panssaripasilla tuonelaan kun aika on kypsä.

 4. Kuka keksisi sen selkokielen millä nämä apinat saisi vakuutettua siitä, että OVAT VÄÄRÄSSÄ!!! Lakko olis hyvä ase mutta nää ihmiset elää yhä kuplassa eivätkä pysty edes normaaliajatteluun! Tilanne tuntuu välillä toivottamalta, mutta uskon silti suureen muutokseen joka on toisenlainen kuin STUBIN ja kumppaneiden uusi maailmanjärjestys!!!!
  SUOMI ON PELASTETTAVA!!!!

 5. En tiedä itkeäkö vai nauraa. Lapsia raiskataan kuin liukuhihnalta, sompanssilaumat hyökkäävät vastaanottokeskusten tukikohdista nuorien kimppuun, poliisi yrittää epätoivon vimmalla selvittää viha puhujan henkilöllisyyttä. No miun kohalla ei tarvie enää. Olen tällekin palstalle jättänyt jokusen kommentin nimimerkillä kloran33 (kloran on muuten kuk klux klanin ohje kirja) mutta turhaahan se on. Minun nimeni on Tommi Rautiainen. Enkä ole se rumpali. Osotteen saatte itte selvittää ja kaikki anarkomarkot ja muut rasmustelijat tervetuloa; täältä ei sitten paluuta olekkaan.

 6. Pohjoismaisen vastarintaliikkeen ruotsalainen sivusto on “down” jostain syystä, luultavasti vihollinen yrittää vaientaa… Mutta ehdin näkemään artikkelin, johon oli koottu lausuntoja juutalaisilta, kuinka he suunnittelevat valkoisen rodun tuhoa käyttämällä mm. mustaa rotua aseena. Nämä lausunnot herättävät minussa suurta taisteluhenkeä ja näytteeksi monista seuraava, jonka suomensin alkuperäisestä englanninkielisestä tekstistä:

  Meidän tulee ymmärtää, että puolueemme tehokkain ase on rotujen välinen jännitys. Kun taomme tummien rotujen tajuntaan, että valkoiset ovat sortaneet heitä vuosisatojen ajan, voimme muokata heidät ohjelmaamme varten. Käsitteet ”kolonialismi” ja ”imperialismi” tulee kuvata propagandassamme. Amerikassa tähtäämme ovelaan voittoon kiihottamalla neekerivähemmistön valkoisia vastaan, ja lisäksi ponnistelemme synnyttääksemme valkoisissa syyllisyydentunnon neekerien hyväksikäytöstä. Me autamme neekereitä saavuttamaan merkittäviä asemia kaikilla elämänaloilla, ammateissa, urheilussa ja viihteessä. Saavutettuaan tämän statuksen neekerit pystyvät naimaan valkoisia ja aloittamaan prosessin, joka saa Amerikan putoamaan meidän syliimme.

  Juutalainen Israel Cohen, 1912, A racial program for the twentieth century.

  Jotkut valkoiset näkyvät kärsivän pahasti tästä juutalaisten aiheuttamasta syyllisyydentunnosta. Sic.

  • Osittain samaa settiä on myös David Duken kirjassa Juutalainen ylivalta. Kirjassa kerrotaan kuinka israelilaiset huomasivat palestiinalaispakolaisten sulautuvan muihin kulttuureihin/rotuihin. Samassa kirjassa on myös asiaa tuosta mustien tukemisesta jenkkilässä. Hyvä kirja, kannattaa lukea jos jostain tuon saa käsiinsä!

Comments are closed.