Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Yle: juutalainen määrää, kuinka eurooppalaisten tulee tulkita kulttuuriperintöään

Yle: juutalainen määrää, kuinka eurooppalaisten tulee tulkita kulttuuriperintöään

14
Donna Zuckerberg.

Yleisradio haastatteli viikonloppuna juutalaista Donna Zuckerbergiä, joka tahtoi kertoa valkoisille, kuinka näiden tulisi tulkita omaa eurooppalaista kulttuuriperintöään. Juutalaisen mukaan eurooppalaiset eivät saa tulkita esimerkiksi muinaisia filosofejaan “rasistisella” tai “juutalaisvastaisella” tavalla.

Zuckerberg myöntää, että hänen vaatimuksensa on radikaali, sillä Euroopan historian merkkihenkilöt eivät olleet hänen kaltaisiaan kulttuurimarxisteja. Juutalainen kuitenkin painottaa, ettei klassikkoteoksia saa luovuttaa itsetietoisille valkoisille, sillä nämä käyttävät perintöään “kulttuurisodan aseina”.

Juutalainen toteaa, että “valkoisen ylivallan” kannattajat ammentavat inspiraatiota muun muassa antiikin Kreikan stoalaisista ja spartalaisista.

– Stoalaisuudessa rationaalisuus on avain moraaliseen ylivoimaan. Kun äärioikeisto perustelee vihansa stoalaisuudella, he samalla julistautuvat moraalisesti muita paremmiksi, Zuckerberg toteaa ja jatkaa:

– Spartalaisuudesta on helppo poimia perusteluja sotilasvallan ihailulle, nationalismille ja etnisen puhtauden ylistämiselle. Spartaan viitataan usein esimerkiksi keskusteluissa, joissa patistellaan valkoisia lisääntymään valkoisten kanssa, jotta rodun puhtaus säilyy.

Yle taustoittaa haastattelua kirjoittamalla, että Amerikan yliopistokampuksilla on puhjennut jopa pieniä mellakoita, kun kulttuurimarxistit ovat vaatineet antiikin kirjallisuuden ja filosofian sensurointia. Kulttuurimarxistien mukaan eurooppalainen kulttuuriperintö ylläpitää “rasistisia” yhteiskunnallisia rakenteita.

– Tiedetään, että esimerkiksi Hitleriä ja natseja kiinnosti erittäin paljon antiikin Kreikka, Zuckerberg painottaa.

Lähde: Yle

14 KOMMENTIT

 1. Nyt alkaa olla globalisteilla todellisia ongelmia kun Zuckerbergin siskokin on äänessä. Tervetuloa reaalimaailmaan.

 2. Joo, tämä näkyi monta päivää YLE:n sivuilla.

  Juutalaisella nimellä on mystinen vaikutus ns. journalisteihin. Puhumattakaan, että nimi on Zuckerberg. Sokerivuori.

  YLE:n ns. journalisti menee epäilemättä transsiin saadessaan mahdollisuuden haastatella tai kopioida Zuckerbergiä. Voi vain kuvitella sitä jumalallisen vuodatuksen määrää, joka hivelee heitä, kun herrakansan lähettiläät suvaitsevat avautua heille, maan matosille.

  Zuckerbergin kirjoitusta ei, tietenkään, voinut kommentoida. Sitä riskiä ei voi ottaa, sillä jos Zuckerbergiä loukataan, se on, taas, holokausti.

  Onko maailmassa hemmotellumpaa, turhamaisempaa ryhmää ihmisiä kuin nämä zuckerbergit? Minä vaan kysyn. Ja vastaan: Ei ole. Jos jossakin on sitä paljon puhuttua “etuoikeutta” ja “ylivaltaa”, se katsoo Sinua, arvon lukija, tuossa kuvassa. Siinä on etuoikeus, rahavalta, ylivalta ja kaupan päälle Samson-optio.

 3. > ei klassikkoteoksia saa luovuttaa itsetietoisille
  > valkoisille, sillä nämä käyttävät perintöään
  > ”kulttuurisodan aseina”

  Tällaisen vaatimuksen esittäminen on aivan normaali sotatoimi informaatiosodassa. Se on verrattavissa perinteisen sodankäynnin vaatimukseen, että (tuli)aseet on otettava pois vastustajiltamme, etteivät he nouse meitä vastaan.

 4. Ompa Donnalla otsaa…

  Kun katsoo kuvaa tästä kuvakulmasta niin korvat kavaltavat, samoin luiska otsa. Nämä ovat viimevuosisatoina ottaneet klaaniinsa niin paljon ei-juutalaisia naisia että tunnistaminen on kallonmuodon perusteella toisinaan vaikeaa. Mutta tässäkin tapauksessa vaikka poskipäät löytyvät, luiska otsa ja korvat kavaltavat. Silmien, suun ja poskipäiden osalta voisi käydä vaikka valkoisesta.

 5. Fuckerbergit nyt ovat niitä yhteiskunnan tukipilareita, joihin facebookkaava ja twiittaava somekansan créme de la créme perustaa elämänsä, uskomuksensa ja tulevaisuutensa. Jos he näin sanovat, niin pakkohan se on olla näin, vai mitä? Jaa ei..?

  • Pitäisköhän meidan vastavuoroisesti kertoa juutalaisille miten niiden pitäisi tulkita omaa historiaansa ja omaa rotumääritelmäänsä. Ne varmasti kauhistuu kun hoksaavat ettei niillä ole mitään yhteyttä Mooseksen aikakauden juutalalaisiin.

 6. Auswurf der Menschheit, aber große Meister im Lügen [The Jews are the scum of the earth, but they are also great masters in lying].
  – Arthur Schopenhauer (Parerga und Paralipomena II, 394)

 7. Loppupäässä Adolf Hitleriä kiinnostivat ne asiat, jotka puolesta puhuvat valkoisen rodun säilymisen kannalta merkittäviä asioita. Siksi kulttuurimaxistit ja juutalaiset haluavat kieltää kaikki ne ajatukset ja periaatteet, jotka vahvistavat ja nostavat valkoisen rodun moraalia, terveyttä, perhekeskeisyyttä, kristinuskoon perustuvia filosofisia yhteiskunta-arvoja ja lakeja myös eräiltä osin myös kreikkalaiseen filosofiaan ja yhteiskuntajärjestelmään pohjautuvia suuntaviivoja sekä viitteellisiä käsitteitä hengen ja ruumiin keskinäisestä suhteesta ja niiden tasapainosta sekä pyrkimyksestä siihen.

Comments are closed.