Koti Uutisia Yle ja Kangasalan VOK valjastivat turvapaikanhakijat propagandatempaukseen

Yle ja Kangasalan VOK valjastivat turvapaikanhakijat propagandatempaukseen

3

 

Jokin aika sitten nettiin levisi yllä oleva video, jolla niin sanotut turvapaikanhakijat pilkkaavat suomalaisia vainajia Kangasalan hautausmaalla. Poliisi arvioi, onko asiassa syytä epäillä hautarauhan rikkomista.

Maanantaina Yle julkaisi uutisen, jossa hautausmaaloukkausta selitellään parhain päin. “Paikallisten toivotaan ymmärtävän, että Kangasalan hautausmaalla kuvattu loukkaava video on yksittäistapaus. Seurakunta haluaa jatkaa yhteistyötä turvapaikanhakijoiden kanssa”, Ylen toimittaja Sanna Pekkonen kirjoittaa.

Yle oli myös vienyt kameraryhmän paikan päälle kuvaamaan uutta videota, jolla turvapaikanhakijat vievät kynttilöitä ja kukkia Kangasalan hautausmaalle. Tällä halutaan luoda positiivinen mielikuva turvapaikanhakijoista, sillä alkuperäinen video ymmärrettävästi herätti suomalaisissa suuttumusta.

 

Kuvakaappaus Ylen julkaisemasta pahoitteluvideosta. [i]MV-lehti[/i] kiinnitti huomiota siihen, etteivät tempauksen järjestäjät muistaneet pyytää turvapaikanhakijoita ottamaan hattuja pois päästä.
Kuvakaappaus Ylen julkaisemasta pahoitteluvideosta. MV-lehti kiinnitti huomiota siihen, etteivät tempauksen järjestäjät muistaneet pyytää turvapaikanhakijoita ottamaan hattuja pois päästä.

Lähteet: Yle, Kangasalan Sanomat, MV-lehti

3 KOMMENTIT

  1. Kaivavat kovasti verta nenästään. Sitten itse pettyvät Suomeen ja Suomalaisiin. Ei kuulemma tervehditä, eikä haluta osaksi yhteiskuntaa, jne. Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan!

  2. Naarmutat koraania katseella niin heti on puol miljardia muslimia tappamassa kaikki länsimaalaiset ja polttamassa kirkot 😛 Täällä häpäisevät hautoja ja rikkovat hautarauhaa niin se on olan kohautus ja “yksittäistapaus”… prkl missä meni vikaan???

  3. Nuo rättipäät eivät ikinä sopeudu minnekään.Aiheuttavat ongelmia missä ikinä ovatkaan.
    Israel on joka kerta antanut niiden maistaa omaa lääkettään ja täällä ovat tietysti viherpiiperöt ja ituhipit parkumassa kun rättipäät saavat köniinsä.

Comments are closed.