Koti Uutisia Ulkomaat Yle: “Homoseksibileissä metamfetamiini ei ole narkomaanin merkki”

Yle: “Homoseksibileissä metamfetamiini ei ole narkomaanin merkki”

16

Yle julkaisi torstaina vastenmielisen homoseksuaalisuutta ja huumeiden käyttöä puolustelevan artikkelin, jossa helsinkiläishomomiehet “Kristian” ja “Jaakko” (nimet muutettu artikkelissa) yrittävät selitellä omaansa ja koko viiteryhmänsä äärimmäisen rappiollista elämäntapaa parhain päin. Yle kirjoittaakin huumeilla höystettyjen homoseksibileiden olevan ensi sijassa “kaipuuta omanlaisten ihmisten pariin”, “estoista vapautumista” sekä “yksinkertaisesti hauskanpitoa”.

“Paikalle tullaan vain harrastamaan seksiä. Kontakti ja suostumus saadaan katseella, eikä yhtäkään sanaa välttämättä vaihdeta”, kertoo Kristian.

Yle jatkaa huumeseksi-ilmiön rantautuneen hiljalleen Euroopan suurkaupungeista Suomeen. Ilmiölle omistautuneita homoseksiklubeja on Suomessa Ylen mukaan “vain muutama”. Ne eroavat Euroopan kaupunkien klubeista siten, ettei niissä saa myydä alkoholia. Alkoholin sijasta näillä homoklubeilla käytetäänkin kovia huumeita kuten amfetamiinia ja metamfetamiinia, kuten myös esimerkiksi homojen suosiman Grinderin avulla organisoiduissa yksityisissä seksijuhlissa.

Yle nostaa artikkelissaan esille muun muassa Tampereen yliopiston tutkijan Jari Kylmän, joka on tutkinut homomiesten päihteiden ja lääkeaineiden käyttöä ja ollut mukana kansainvälisessä homoseksiä käsittelevässä suurtutkimuksessa vuonna 2010. Kylmä sanoo artikkelissa, että päihteet “rohkaisee [homoja tekemään] sitä mitä haluaa ja turruttaa sitä minkä [he] itseltään kieltävät”.

Artikkelin kirjoittaja Iida Rauhalammi puolestaan surkuttelee homojen välisen seksin olevan “edelleen tabu” ja jatkaa, että “chemsex-bileet” eli homojen välistä seksuaalista kanssakäymistä ja huumeita yhdistävät juhlat ovat homoille paikka päästä irti “omista kipuiluista”. Artikkelissa valitellaan myös sitä, ettei seksijuhlissa käyminen ole yleisesti hyväksyttyä ja että huumeiden käyttöä “stigmatisoidaan”. Tekstissä yritetään myös madaltaa kynnystä huumeiden käyttöön kirjoittamalla, että “monilla satunnainen käyttö pysyy aisoissa eikä haittaa elämää”.

Yle myöntää, että seksuaalivähemmistöjen on todettu käyttävän enemmän huumeita kuin valtaväestön, mutta antaa kuitenkin ymmärtää, ettei tästä voisi tehdä suoria johtopäätöksiä. Artikkelissa ei selvästi haluta kertoa esimerkiksi sitä, että The Independent -lehti kertoi vuonna 2012 homojen käyttävän huumeita jopa seitsenkertaisesti heteroita enemmän. Vuonna 2015 valtio teetti Englannissa tutkimuksen, jonka mukaan 33 prosenttia homomiehistä kertoi ottaneensa laittomia huumeita viimeisen vuoden aikana. Heteromiesten vastaava luku oli 11,1 prosenttia. Naisten kohdalla laittomien huumeiden oston myönsi 22,9 prosenttia lesboista. Heteronaisilla luku oli 5,1 prosenttia.

Kristian kertoo hänellä olleen lähes kaikki mahdolliset sukupuolitaudit a-hepatiitista klamydiaan ja tippuriin. Hän jatkaa:

– Vaikka harrastan riskikäytöstä, hiviä en haluaisi saada.

Silti hän kertoo haluavansa Suomeen vielä “eurooppalaisempaa” homoseksikulttuuria. Jaakko puolestaan kommentoi, että huumeet “voivat vapauttaa” erityisesti vanhempia homomiehiä, jotka “ovat kasvaneet siihen, että homoseksin pitää olla piilossa”.

Aldous Huxley kirjoitti vuonna 1932 julkaistun tulevaisuusfiktiivisen romaanin Uljas uusi maailma, joka on George Orwellin romaanin Vuonna 1984 ohella eräs merkittävimmistä 1900-luvulla kirjoitetuista tulevaisuusfiktioista. Kirjan esipuheessa Huxley kirjoittaa:

Poliittisen ja taloudellisen vapauden vähetessä on seksuaalisella vapaudella taipumusta vastaavasti kasvaa. Ja diktaattori tekee viisaasti rohkaistessaan tätä vapautta. Huumausaineiden tuottamat valveunet, elokuvat ja radiolähetykset yhtyneinä seksuaaliseen vapauteen helpottavat orjuutta, joka on alaisten kohtalona. Kun ottaa huomioon kaiken tämän, näyttää Utopia olevan paljon lähempänä kuin kukaan pari vuosikymmentä sitten osasi edes kuvitella. Sen vuoksi sijoitinkin Utopian kuuden vuosisadan päähän. Nykyisin tuntuu siltä, että tuollainen kauhutilanne odottaa meitä jo yhden ainoan vuosisadan kuluttua.”

Lukija voi itse miettiä, onko Huxleyn 1930-luvulla kirjoittama teos sanomaltaan kovinkaan fiktiivinen kun sitä verrataan tämän päivän ilmapiiriin.

Lähde: Yle

16 KOMMENTIT

 1. Minä kun luulin että homojen huumeiden käyttö johtuu siitä että sisin sanoo käytöksen olevan luonnotonta ja maailma pitää saada sumentumaan jotta tuntuisi normaalilta. Mutta olen vissiin olllut väärässä. Myös siitä että homoudesta voisi parantua. Kaksi lesboa tiedän joilla nyttemmin on mies ja avioliitto. Toinen edusti vuosia SETA:a.

  • Olen kanssa kuullut legendaa, että homoudesta voisi parantua. Kyllä voi, meinaa 9mm burana on loistava lääke siihen!🙂

 2. Vaikka Suomen hiljalleen liberalisoituva järjestelmä poisti homoseksuaalisuuden tautilistalta ja poisti myös luonnottoman käytöksen rikoslaista, niin itse olen sitä mieltä, että kyseessä on parantumaton iljettävä sielullinen sairaus joka itsessään on rikos ihmisyyttä vastaan.

  • Ensin homoseksuaalisuus “normalisoitiin”, poistettiin rikoslaista ja tautilistalta. Sen on tutkijat ja tiedemiehet joskus 70-80 luvulla jo todistaneet, että homous on sairaus, mutta nykyään tasa-arvo scheissen takia se on “normaalia”. Sitten tuli rotujen välinen seksi, transut, sukupuolineutraalisuus jne. Seuraavaksi pedofilia laillistetaan. Siihen suuntaan ollaan menossa, pedofiliasta ja seksuaalirikoksista saa ehdollisia “tuomioita”. Samoin Ruotsissa sama meno. Sairasta!

  • Kuten olen aikaisemminkin todennut olemme matkalla kohti maailmaa jossa heteroseksi valkoihoisten kesken tulee olemaan rikoslaissa rinnastettu pedofiliaan ja pedo taas poistetaan sieltä ja katsotaan normaaliksi.

   Heräsin yöllä kammottavaan päänsärkyyn ja kävin oksentamassa. Ihan niinkuin mahtikrapula mallia “Kalliovuorten Kostaja” mutta en ole nauttinut alkoholia pariin viikkoon ja silloinkin se oli yksi pintti. Nyt tiedän että alitajuntani nâki tämän uutisen omassa ulottuvuudessaan ja reagoi normaalilla tavalla. Paha olo poistui aamukahvin myötä.

 3. Ylen toimittaja saa kohtapuoliin aidsin. Levittäjä on the roud.

 4. Toivottavasti yliannostavat itsensä pois täältä ihmisten ilmoita takaisin sinne kaappiin. Tämäb artikkelin kun lukisi mahdollisimman moni niin varmasti nuppi kääntyisi setalaisten suhteen.

 5. Setan puheenjohtaja tarja halonen ei tullut koskaan kaapista ulos. Homot ovat tunnetusti pervoja narkkareita ja kuten ex presidentin esimerkki hyvin osoittaa, täysin epärehellisiä; suvaitsevainenko tuollainen? Ehdotankin,että kaikki oheiseen viiteryhmään kuuluvat poliitikot tulevat nyt kerralla kaapeistaan ulos ja lipaisutestiin. Jos ja kun keskuudessamme elää asiallisia poikkeavia, voisivat tämän likaisen työn nyt suorittaa. Kiitos ja parhainta onnea ja menestystä isänmaan puolesta.

  • Paavo Arhintinmäki on yksi maamme kovaäänisimmistä “kaappi”-homoista. Pommi perseeseen.

 6. Tällaista saastaa kirjoitetaan meidän verorahoilla. Ei jumalauta, ylevero helvettiin!

 7. AIDS-hintit ovat niin pihalla ja kipeitä muutenkin, ettei siinä narkkaus enää päälle paljoa paina.

 8. »Artikkelin kirjoittaja Iida Rauhalammi puolestaan surkuttelee homojen välisen seksin olevan “edelleen tabu”»

  Tabu… Heh.

  HI-V:hen sairastuneiden naama muistuttaa monasti kaksi vuotta jääkaapin pakastelokerossa ollutta, harmaata lehtitaikinaa. Toinen hyvä merkki HI-V-positiivisuudesta on kaulaliinojen ja huivien käyttö kesäisinkin. AIDS:iksi kehittynyt virus tuhoaa ihmisen immuuni- eli puolustusjärjestelmän. Näitä riepumaakareita (ja harmaanaamoja) ovat mm. Jesse Kaikuranta, Jorma Uotinen (myöntänyt sairastuneensa 19-vuotiaana) ja Mikael Gabriel. Verratkaa esim. viimeisenä mainitun – kröhöm – taiteilijan kuvia jonkun vuoden takaa tämänpäiväisiin, niin ymmärrätte mitä tarkoitan. Katsokaa puppelipoliitikkomme kuvaa hänen ympäristöministeriajoiltaan ja sitten katsokaa tämänpäiväistä olemusta.

  Eräs, jonka olen jo pitkään sanonut olevan taudin kalvama, on Jari Sarasvuo. No nyt sitten kuulin että hänellä on syöpä. Yleisin kuolinsyy AIDS-potilaille on immuunijärjestelmän pettäessä – yllätys, yllätys – syöpä ja kuivuminen pois.

  AIDS:iin ja HI-V:hen liittyy yhä sellaisia stigmoja, ettei ymmärrettävästä syystä siihen sairastuneiden toimesta tautia pahemmin mainosteta. David Bowie menehtyi tähän tautiin ja hänen ruumiinsa poltettiinkin heti, ettei joku hänen mahdollisesti sadoista tai jopa tuhansista infektoituneista rakastajista (aivan tavallisia lukuja homoille) alkaisi vaatia oikeusteitse hänen mahtavaa maallista kuolinpesäänsä.

  Itse en kuitenkaan usko nk. “AIDS-viruksen” olemassaoloon. AIDS on kokoelma erilaisia oireita, ei tauti siis itsessään. Kun kehon oma immuunijärjestelmä rapautuu, se kääntyy itseään vastaan (autoimmuunisairaudet) ja vaikkapa influenssa voi koitua kuolemaksi silloin.

  Homoilla (mukaan voi lukea myös biseksuaalit) HI-V-riski on käsittämättömän paljon todennäköisempi – jopa satoja kertoja todennäköisempi, kuin heteroilla. Myös transmiehet eli miehet jotka leikkivät naisia sairastuvat tautiin melkein 50-kertaisella riskillä. Jenkkitutkimuksen mukaan homomiesten seksipartnereiden määrät olivat myös jotakin uskomatonta: tuhannetkaan kerrat eri miesten kanssa eivät ole tavattomia. Tuhat tai satoja kertoja eri kumppanin kanssa on peruskauraa. Hollantilaisen tutkimuksen mukaan “vakaassa parisuhteessa” (naimisissa/avoliitossa) elävä homoparikin harrastaa seksiä tusinan eri partnerin kanssa.

  Mistä koko epidemia sai alkunsa ja miksi se leimattiin juuri homoja tappavaksi taudiksi? Joidenkin tutkimusten mukaan on pystytty eristämään tapaus, jossa tauti lähti leviämään tartunnan saaneen mukana Amazonia pitkin kohti suurempaa sivilisaatiota, suurkaupunkeja ja länsimaita. Jostakin primitiivisestä heimosta se on ehkä alkunsa saanut, mutta miten? HI-virusta ei ole myöskään koskaan pystytty infektion saaneesta yksilöstä eristämään.

  Homoihin se iski 40 vuotta sitten USA:n länsirannikolla, San Franciscossa, Kaliforniassa. Piikkinsä se saavutti siellä 1992. Homot olivat erityisen alttiita HI-V:lle ja AIDS:ille elämäntyylinsä takia: bilettämistä useana iltana viikossa, alkoholia, huumeita, tupakkaa ja valtava määrä irtosuhteita. Kaikki tämä oli ja on yhä omiaan heikentämään kehon puolustusjärjestelmää, joka sitten taas johtaa vakaviin terveydellisiin ongelmiin. Olen kuullut että San Franciscon homoyhteisössä moni menehtyi aloitettuaan antiviraali- eli viruksia tuhoavan lääkityksen. Lääkehoidot ovat olleet rankkoja niin fyysisesti kuin henkisestikin potilailleen.

  Afrikassa oli vielä jokin aika sitten maita, joissa yli 40 % väestöstä oli HI-V-positiivisia. Tilanne on tietojen mukaan parantunut siellä ja pahiten vitsauksesta kärsivät alueet ovat tartuntamääriltään siellä 20 % paikeilla. Toiset ovat menehtyneet nopeasti tautiin, pois kuivuen, kuten suuret artistit Freddie Mercury ja David Bowie. Toiset, kuten koripallolegenda Magic Johnson, eivät 25 vuodenkaan jälkeen osoita mitään merkkejä sairastumisesta. Suomen tunnetuin elossa oleva, HI-V-positiivisuuden MYÖNTÄNYT henkilö on Kari Tuhkanen. Hän on kertonut sairaudestaan avoimesti TV:ssä. Hänelle HI-V on enää yksi krooninen tauti muiden joukossa. Muutenkaan HI-V ei enää länsimaissa niitä väkeä samalla tavalla kuin ennen, jolloin sitä pidettiin varmana kuolemana kantajilleen. Nykyään sen kanssa voi elää melkein normaalista poikkeamatonta elämää. Tuhkasen veriseerumista eli vasta-aineesta otettu näyte antaa tuloksen, jonka mukaan virusta on hänessä enää mittaamaton määrä eli niin pieni määrä, ettei sitä kykene edes mittaamaan. Hoidon ja parantumisen edetessä näin hyvin, tauti ei enää todennäköisesti tartu toiseen ihmiseen suojaamattomassakaan seksissä.

  HI-V tarttuu todennäköisimmin seuraavasti:

  HI-V+♂top → HI-V-♂btm
  HI-V+♂btm → HIV-♂top
  HI-V+♂ → HI-V-♀
  HI-V+♀ → HIV-♂

  eli todennäköisimmin positiiviselta top-homomieheltä negatiiviselle bottom-homomiehelle ja epätodennäköisimmin positiiviselta naiselta negatiiviselle miehelle.

  HI-V kehittyy siis pahimmassa tapauksessa immuunikato- eli AIDS-vaiheeseen. Tauti on erikoinen kahdesta syystä: 1) se tuntuu muuttuvan koko ajan ja 2) siitä saatavilla oleva tieto muuttuu jatkuvasti. Olen löytänyt aikoinaan netistä “virallista” tietoa (terveysviranomaisilta ja – tahoilta) joiden mukaan taudin viimeisen eli III-vaiheen symptoomeja eli oireita olivat mm. karvatupintulehdusten puhkeaminen sekä kynsisieni. Nyt en ole enää vuosiin löytänyt etsimällä mitään viitteitä tai jälkiä näistä ennen varmoina pidetyistä kuoleman merkeistä. Yhtenä taudin alkuvaiheen ilmentymistä on pidetty punaisten täplien/laikkujen ilmestymistä rintaan ja kasvoihin (otsaan) sekä kuumetta. Kuka virallista tietoa muuttaa ja MIKSI?

  Suomen tunnetuin, TIEDETTY AIDS:iin menehtynyt henkilö oli kaikkien rakastama Pelle Hermanni eli näyttelijä Veijo Pasanen. En tiedä oliko Pasanen klovnin roolinsa ulkopuolella homo, vaiko melankoliaan ja masennukseen taipuvainen, viinaanmenevä naistenmies. Suurimmat tautiin menehtyneet suomalaiset eivät ole koskaan myöntäneet tautiin sairastumista, eikä sitä ole postuumisti l. heidän kuolemiensakaan jälkeen vahvistettu. Näihin henkilöihin lukeutuvat Junnu Vainio ja C.G.E. Mannerheim. Molemmat kuolivat lukuisien muiden suurmiesten tavoin tautiin Sveitsissä, jossa saa siihen maailman parasta hoitoa sekä lievitystä kipuihin maan otollisten huumaulääkeainelakien ja itse substanssien äärimmäisen puhtauden ansiosta.

  Yleisin tapa HI-V:n toteamiseen on neuvolassa ensiraskauden yhteydessä. Yleisin syy akuutin eli äkillisen masennuksen puhkeamiselle on myös juuri HI-V:n toteaminen.

  HI-V tarttuu limakalvosta toiseen – suu, terska, peräaukko, emätin – sekä emätineritteen kautta ja verikontaktissa. “Saava” osapuoli – kuten hieman ylempänä jo esitin – on aina se suuremmassa riskissä oleva suojaamatonta seksiä harrastettaessa. Siitä, tarttuuko HI-V lainkaan suoranaisesti siemennesteen välityksellä, en ole ollenkaan varma.

 9. HIV on joskus 70-luvulla kehitetty Saksassa laboratoriossa, se levitettiin Afrikkaan tarkoituksena hillitä Afrikan kädellisten väestönkasvua. Tämmöisen olen myös kuullut, voi olla, että pitää paikkaansa. Samoin monia muita tauteja, kuten Ebola, olisi kehitetty samaan tarkoitukseen.

 10. Juutalaiset pyörittävät huumebisnestä. Länsimaiden valkoisen rodun, joita uskonnolliselta viiteryhmältään kutsutaan kristityiksi, on heidän mädättämisensä, yhteiskuntajärjestelmän, kulttuurin, arvojen, perheiden, uskonnon, moraalin, työmoraalin ja tuosta kaikesta koituvan luonnollisen ylpeydentunteen rappioittaminen aivan samoin kuin Iso-Britannia hallitsi oopiumi kauppaa Aasiassa tukikohtanaan Intia, jota se käytti valtapoliittisena aseena Kiinaa vastaan syytämällä sen markkinoille oopiumia ja orjuuttamalla kiinalaiset huumeriippuvaisiksi, joka mursi heidän tahtonsa ja -voiman, jolloin imperialistinen siirtomaavalta Iso-Britannia sai häärätä Kiinassa, koska se oli suuri ja epäyhteinäinen kansakunta, joka aina oli ollut jonkun isäntävallan alla tai miehittämä. Näin toimii myös sionistit -(nistit) – huume? – valkoisen rodun kohdalla. Maailman vallan ja globalistien aikomuksena ja päätavoitteena on tuhota valkoinen rotu maan kannen päältä, koska se on muiden ja etenkin juutalaisten tiellä, sillä muut tyhmät ja yksinkertaiset rodut ovat oivallista orjakansaa, jolle ei suoda ihmisarvoa, joka on tosin lähtötilanne kaikille muun rotuisille kuten meille goyimeillekin.

Comments are closed.