Koti Uutisia Kotimaa Yle antaa sympatiaa kissantappovideon tehneelle “taiteilijalle”

Yle antaa sympatiaa kissantappovideon tehneelle “taiteilijalle”

12
Teemu Mäki.

Kansalaisten verorahoilla kulttuurimarxistista propagandaa suoltava Yle julkaisi sunnuntaina kirjoituksen, jossa sympatisoidaan sairasta “taiteilijaa” Teemu Mäkeä, joka opiskelija-aikoinaan julkaisi videoteoksen Sex and Death, missä hän polttaa Suomen lipun sekä tappaa kissan kirveellä ja lopuksi ejakuloi kissan ruumiin päälle.

Sairas videoteos ei ole kuitenkaan estänyt mäkeä menestymästä taiteilijana. Lukuisissa “taideprojekteissa” toimimisen lisäksi hän on tällä hetkellä Suomen Taiteilijaseuran puheenjohtaja sekä professori Aalto-yliopistolla.

Äärivasemmistolainen Mäki on kapitalismikriittisten teostensa ohella tehnyt muun muassa valokuvanäyttelyn ja teatteriesityksen yhteistyössä trans- ja muunsukupuolisten kanssa. Hän kuuluu myös Li Anderssonin tukijoukkoihin.

Artikkelin kirjoittanut Ylen toimittaja Miia Gustafsson kirjoittaa Mäen saavan yhä vihapostia kissavideostaan, vaikka hän korostaa taiteessaan myötätuntoa.

Lähde: Yle

12 KOMMENTIT

 1. Hyvä, että tiedetään mistä tämä “professori” löytyy. Sairas paskiainen!

  • Mielisairaalaan kuuluu tämäkin vajakki,ei ihme että on Li antifan kavereita

 2. Tämä “taiteilija” siis tappaa kissan kirveellä ja korostaa “taiteessaan” myötätuntoa, olisiko kyseessä kaksisuuntainen mielialahäiriö. Muuten henkilön tavanneena voin kertoa, että hän vaikuttaa arvaamattomalta ja vaaralliselta.

 3. YLE=100 %:ta paskaa. Avaruusromua on ainoa hyvä ohjelma. Se alkoi kun Radiomafia (loistava kanava!) starttasi 1990.

 4. Kiasmahan osti tuon videon kokoelmiinsa isolla summalla veronmaksajien rahaa.

  ” Vuonna 1994 Valtion taidemuseo osti kokoelmiinsa 20 000 markan hintaan Mäen videoteoksen My Way, a Work in Progress, joka sisältää osia Sex and Death -teoksesta mukaan lukien kissantappokohtauksen. ”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Teemu_M%C3%A4ki

 5. Ihan pimee tyyppi, jonka kuuluisi olla telkien takana eläinsuojelurikoksesta ja kenties mistä muista rikoksista? Mutta kanan kurkun leikkaaja sionistit tykkää tällaisista kiduttajista, siksi se saa olla vapaana ja palkitaan ihme arvonimityksillä!

 6. Mainittu “taiteilija” puolustaa edelleen sivullaan (http://www.teemumaki.com/essayskissa.html) kissantappovideotaan. Itse olen tappanut kymmeniä irtokissoja ja tehnyt sen niin kivuttomasti kuin mahdollista – enkä ole väittänyt tekemääni taiteeksi. Seuraava ei koske kyseessä olevaa henkilöä, vaan on yleistä pohdintaa taisteesta. Taiteen ongelma nykyisin on se, että kaikenlaiset taiteilijoiksi itseään kutsuvat elävät yhteiskunnan kululla (taiteilija-apurahat, julkiseen rakentamiseen liittyvät suoraan sanoen paskanarvoiset lakisäänteiset “taiteen” pakkohankinnat jne.). “Taiteen” nimellä kulkee toiminta, jolla elätetään ihmisiä, jotka muuten olisivat yhteiskunnalle vaarallisia ja kuuluivat aikaisemmin, kun vaaralliset ihmiset olivat vielä poissa kaduilta, hullujenhuoneisiin. Todellista pysyvää arvoa omaavaa kuvaavaa taidetta ei ole valitettavasti luotu vuosikymmeniin. Ja voimme jopa päätellä, että sitä ei ole enää demokraattisissa yhteiskunnissa erityisemmin luotu. Demokratia tappaa sekä todellisen luovuuden että todellisen lahjakkuuden.
  Se, että jonkin “teoksen” tekee taiteilijan “koulutuksen” omaava henkilö tai taiteilijoiden yhdistykseen kuuluva henkilö, ei vielä tee “teoskesta” taidetta. Olen puhunut.

  • Jos tuo runkkaa tappamansa kissan päälle, ei voi olla täyspäinen. Toi ei ainakaan ole.

 7. Ylen Sannikka & Perjantai varmasti antaa tälle kyllä näkyvyyttä ja sympatiaa. Sairas yksilö vapaana. Toivotaan että luontoäiti korjaa ja poistaa saastan pois.

 8. On aivan absurdia ajatella, että tällaista sairasta eläinrääķkääjä mätisäkkiä joku pitää arvossaan. Kuulemma Kiasma vielä ostanut veronmaksajien rahoilla tuon kissantappovideon aikoinaan… ihan oikeasti, miten helvetin sairaassa maailmassa me eletään? Mitä hittoa näiden “toimittaja”akkojen päässä liikkuu??? Kyllä jotenkin toivo hiipuu, kun ajattelee, että kävelen tällaisten tyyppien kanssa samoilla kaduilla. Ja “natsit” ovat uhka meille? Ei, “natsit” ovat ainoa pelastus meille…

 9. Ja tuon mielisairaan rikollisen runkkarin kanssa joku huora mennyt vielä lisääntymäänkin.

Comments are closed.