Koti Uutisia Kotimaa Yle aneli Vastarintaliikkeeltä kommenttia – jätti kertomatta A-studion paikan

Yle aneli Vastarintaliikkeeltä kommenttia – jätti kertomatta A-studion paikan

25

Yleisradio järjesti Vastarintaliikkeen kieltokanteen hovioikeuden ensimmäisenä istuntopäivänä tapauksesta kertovan A-studion. Perinteeksi muodostuneeseen tapaansa Ylen kansallissosialismiaiheen käsittely oli täysin mielivaltaista ja vääristelevää.

Ylen toimittaja aneli ensimmäisen käsittelypäivän aikana istuntosalin ulkopuolella Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen valtuuston puheenjohtajalta Antti Niemeltä kommenttia oikeudenkäynnistä. Niemi ei antanut kommenttia valemedialle, ja kysyttäessä siihen syytä, hän kertoi olleensa pettynyt Ylen uutisointiin. Viimeisimmäksi ala-arvoisesti hoidetuksi Yle-uutiseksi Niemi kertoi egyptiläistoimittajan tapauksen.

Vastarintaliikkeen ruotsalaisen puoluesiiven johtaja Pär Öberg kuitenkin suostui A-studion haastatteluun sillä ehdolla, että haastattelu tehtäisiin reilusti suorassa lähetyksessä, jotta valemedian editointi ei vääristäisi hänen sanomaansa. Öbergin asianajajan kautta oli ilmoitettu, että heidän pitäisi saapua Turun Logomon studiolle. Öbergin saapuessa paikalle vaikutti paikka melko elottomalta, joten hän otti yhteyttä Ylen yhteyshenkilöönsä, joka kertoi A-studion nauhoitusten tapahtuvan Helsingissä puolen tunnin kuluttua.

Annetussa ajassa olisi ollut mahdotonta matkustaa Helsinkiin Turusta, missä pidettiin myös oikeudenkäynnit, joihin Öberg oli saapunut todistajaksi. Ylen tiistai-illan A-studio tarjosikin hyvin yksipuolisen, valmiiksi pureskellun ja neuvostoliittomaisen propagoinnin kolmen eri haastatteluun valikoidun edustajan näkemyksistä siitä, miksi Pohjoismainen Vastarintaliike tulisi kieltää Suomessa.

Kyseinen A-studion jakso on katsottavissa Internet Archivessa:

Linkki

25 KOMMENTIT

 1. Yle on säälittävä propagandalaitos. Yle-vero on lakkautettava ensimmäisten joukossa, kun se aika koittaa.

  • Ylenanto ei petä koskaan. Kertoo muunneltua totuutta ihan joka kerta..
   Meidän verovaroin.

  • Veron lakkautus ei riitä. Koko laitos joutaa lakkauttaa ja perustaa jotain vähän realistisempaan uutisointiin pystyvää tilalle.

   • Pitäisikö mätkyistä kaikkien jättee se syöpä-YLEn kuppausrahan kokoinen summa pois? Voisi olla hyvä kampanja.

  • Mitä voi odottaa lafkalta joka on täynnä huoria, narkkareita, hinttejä, neekereitä ja muuta saastaa. Jutku-Jungner toi sen “rakkauden ilmapiirin” ja aikakauden YLEn käytäville.

   Naurattaa ihan kun edes miettii noita vitun runkkareita. Kylmät ajat tulossa YLEläisille, kun tahtipuikon heiluttajat pian vaihtuvat tässä maassa.

   No, valheita siellä leperrellään sittenkin. Senhän ne osaavat. Paitsi etteivät edes, reppanat, osaakaan. Paskaakin alempaa poltettua lietettä.

 2. Hetkinen, tuossahan sanottiin että poliisille olisi tullut viime vuonna 50 vastarintaliikkeen jäsenen tekemää “väkivaltaista eksremismi” rikosta. Joista suurin osa olisi ollut väkivaltarikoksia!! Eikös tuo ole herjausta? Tässä on kunnianloukauksesta kyse. Yle valehtelee !!

  Ja heti perään sanotaan että useinta Vastarintaliikkeen jäseniä on epäilty rikoksista ja että tuomioita on tullut. Kuka muistaa ketään Vastarinnan jäsentä joka olisi tehnyt väkivaltarikoksen vuonna 2017 ja joka olisi tuomittu vuonna 2017?

  Ja heti perään lisää valeita, että oikeus olisi lakkauttanut yhdistyksiä viimeksi -70 luvulla. Niitä on lakkautettu useita 2000 luvun jälkeenkin. Ja nyt pitää muistaa sekä ymmärtää että Vastaritaliike ei ole yhdistys !! Mitä ilmeisesti poliisihallitus ja YLE eivät ymmärrä. Olisi varmaan kannattanut oleskella koulunpenkillä vähän pidempään.

  Poliisi ei puhu paskaa mutta antaa niin ymmärtää. Se sanoi että “saattaa käyttää väkivaltaa vastamielenosoittajiin tai täysin sivullisiin”. Hmm… “saattaa käyttää”… Onko se peruste rikkoa Suomen perustuslakia tai YK ihmisoikeusjulistusta? Ja jos Vastarinnan jäsenet “saattavat” niin eikö se ole samanlainen peruste kieltää muslimien maahantulo Suomeen? Koskha ne ovat todistettavasti käyttäneet väkivaltaa 100-kertaa enemmän kuin Suomen eduskuntapuolueiden jäsenet tai Vastarinnan jäsenet.

  Kohdasa 5:05… Miten ja missä sekä kuka on liikkeen nimissä käyttänyt väkivaltaa Suomen kansalaisia joilla on erilainen mielipide, vastaan? Todista heti!! Tai syö sanasi.

  Kohta 6:07… Määrittele “vihapuhe” !! Jos et pysty niin sitä ei kannata mainita. Jokaisella on siitä niin abstrakti käsitys että sillä ei voida osoittaa mitään raja-arvoa.

  Kohta 6:15 “on se valvious viedä väkivaltaisesti agendaa”… Mitäs minä juuri sanoin muslimeista? Eikä niillä ole valmiutta väkivaltaisesti tehdä Suomesta kalifaattia? Entä jalkapallohuligaanit? Eikö niillä ole konkreettinien vakivallan uhka ja valmius tapellla jokaisen ottelun jälkeen?

  6:21 “on rotuopit”… Ööö Eikä sitten muka maailmassa ole eri rotuja?? Ja juutalaisvastaisuus? Sinoismi on ihan eri asia kuin juutalainen. Sionismi on poliittinen liike ja agenda. Jos ei herra “korkeasti oppinut” vielä sitä ole ymmärtänyt.

  …enempää ei pysy kuuntelemaan. Täytyy käydä puhdistamassa korvat paskan puhumisesta.

  • YLEstä saa AIDS:in. Ei kannata. Yök.

   Kannattaa lukea Philip K. Dickin “The Minority Report” vuodelta 1956.

  • Mielenkiintoista, kuinka esim. Vapauspuolue sai aikanaan julistautua islamin vastaiseksi ja puolue silti hyväksyttiin. Vastarintaliikke halutaan kieltää “juutalaisvastaisena”. Täytyykö kaikkien toimijoiden Suomessa siis olla juutalaismyönteisiä? Jos kielto menee läpi, aletaanko kaikkia mahdollisia juutalaisaiheisista asioista negatiivisia esityksiä vainota ja hiljentää eri sivustoilla ja kaikkia mahdollisia ilmiöitä kitkeä? Siis “juutalaisvastaisuus” esim. julkaisuissa riittää ohjelman mukaan kieltämiseen? No juuri tästä syystähän järjestöä ollaan kieltämässä. Juutalaistahojen vaatimuksesta

   • Suomea kun ajetaan eu:n liittovaltioksi, niin pitäähän siellä olla sama laki kuin saksassa ja ranskassa.
    Hivutetaan, hivutetaan….

 3. Eivät uskaltaneet päästää Öbergiä suoraan ääneen. Öberg olisi pessyt YLEn toimittajat 100-0. Tämä ei ole mutuilua vaan olen seurannut Öbergin haastatteluja vuosia. YLEn toimintatapa on tuttu. Ensin haukutaan ja mustamaalataan vuosia. Sitten annetaan hiukan siimaa. Jos esiintyminen oli liian hyvä, ohjelmaa leikataan, jotta saadaan asiat irrotettua yhteyksistään ja kohde demonisoitua. Leikellään ja liimaillaan lauseita ja otetaan erikoisia kuvakulmia, kaikki huonot eleet niputetaan.

  Lampaat nyökyttelevät YLEn valheille kun eivät muuhun kykene. Moni on kuitenkin jo herännyt.

  Kansallissosialistin ei tarvitse osallistua vihollisen propagandan tuottamiseen heidän omiin tarkoituksiinsa muuten kuin kansallissosialistin omilla ehdoilla. YLE on itse erittäin suurissa vaikeuksissa uskottavuutensa kanssa, ei kansallissosialismi.

  • >ohjelmaa leikataan, jotta saadaan asiat irrotettua yhteyksistään ja kohde demonisoitua.

   Tässäkin nimeomaisessa showssa näytetään kuvaa mielenosoituksesta, jossa juontaja puhuu päälle. Siinä välissä kun juontaja sulkee suunsa, yhtäkkiä äänitaso nostetaan ja kuvaan vaikuttanee editoitu kovalle “ei natseja mihinkään” huutoja.

   Kansallinen vastarinta on uutisoinut oikeudenkäynnistä yksityiskohtaisesti, joten kuka tahansa voi itse lukea mistä kaikesta siellä on keskusteltu.

   • Editointi toimii esimerkiksi näin:
    YLE kertoo rasismia vastustajasta, mutta kuvaa siististi käyttäytyviä kansallismielisiä (koska uskottavaa ja rauhallista kuvaa ei anarkoista saatu).
    YLE kertoo Vastarintaliikkeen marssista ja ääni on anarkistien rummutuksesta ja huutelusta.
    YLE laittaa lauseen lopusta ensin viisi sanaa ja lauseen alusta muutaman sanan editoiden ne yhdeksi lauseeksi. Esimerkiksi näin: “Maahanmuuttajat ovat yliedustettuja raiskaustilastoissa” (lauseen leikkaus)”… ja suomalaiset ovat enemmistö…”. Tämä on vain esimerkki “editoinnista”.
    YLE uutisoi Antifan mellakkaa ja kertoo “äärioikeisto riehui taas Saksassa”.

    MIKÄÄN mitä valhemedia YLE on tehnyt tai tekee jatkossa, ei enää hämmästystä minua. Kaikki false flagista kuvamanipulaatioon, keksittyihin tarinoihin ja näyteltyihin kohtauksiin kuuluu sen keinovalikoimaan. Yliopistossa on vakiokommentoijat kun tapahtuu terrori-isku. Nämä valikoidut kommentoijat toteavat esimerkiksi “eniten olen huolissani vihapuheen kasvusta” kun Ranskassa ihmisiä teurastetaan kuin karjaa konserttisaliin.

    Suomessa on paljon ihmisiä, jotka YLE on pettänyt ja joita se on nöyryyttänyt ja demonisonut. Osa on alkoholisoitunut, osa menettänyt mielenterveytensä ja saattaapa joku olla tehnyt itsemurhan kun ihmisiä mustamaalataan poliittisten mielipiteiden vuoksi YLEllä.

    YLE tullaan tuomitsemaan lukemattomista asioista. Valheista, mielipidekontrollista, poliittisesta agendasta ja myös siitä, että se oli hiljaa silloin kun olisi pitänyt puhua. YLE ei tule saamaan historian kirjoihin muuta merkintää kuin merkinnän rikollisena ja totalitaristisena aivopesulaitoksena, joka avusti valkoista kansanmurhaa aktiivisesti ja osallistui mm. lasten aivopesuun, jotta valkoiset heterolapset tuntisivat syyllisyyttä esi-isiensä teoista (joita he eivät koskaan edes tehneet) ja jotta valkoisten empatia kohdistuisi kaikkeen muuhun paitsi oman rodun edustajiin.

    YLEn loppu häämöttää jo.

  • Joo, ei noiden YLE-pervertikkojen ja paskansyöjien säännöillä kannata edes pelata.

 4. “—Vaan se on taistelu rahasta, pankkijärjestelmästä ja sitä kautta maailman vallasta” — Kyllä, aivan kuten I maailmansota, jossa punta syrjäytettiin dollarilla maailman ykkösvaluutaksi. Sota pitää juutalaisen rahanluontikoneiston käynnissä. Siinä omat myyrät ja maksetut petturipoliitikot tulevat tärkeisiin rooleihin. Juutalainen rahoittaa aina konfliktien molempia puolia. Tällöin juutalainen voittaa aina. Eurokin luotiin sen takia, jotta EU-alue voisi yhtenä talousalueena (ilman perinteisen vahvaa Iso-Britanniaa) kilpailla USA:ta vastaan. Todellisuudessa samat juutalaispankkiirit omistavat niin EKP:n kuin the Fedinkin. Ja jos takkiin sattuisikin tulemaan, niin kansalaiset laitetaan maksamaan tappiot orjatyövoimana. Nämä operaatiot naamioidaan “ovelasti” kriisimaiden apupaketeiksi, vaikka todellisuudessa kyse on juutalaisten yksityispankkien pelastusoperaatioista!

  Miten voi olla rangaistus jostakin, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan? Silti Hollywood on täynnä näitä sairaan mielen kostofantasiatuotoksia. Aivopesu toimii. Samaa järjenvastaisuutta ja sulaa hulluuta on vasemmistolaisten harhakuvat siitä että esi-isämme, mukamas, kohtelivat esim. orjia väärin (globaalisti ajateltuna) ja se kelpaa oikeutukseksi käynnissä olevaan valkoisten joukkotuhontaan avoimien rajojen sekä sateenkaaripolitiikan avulla. (Suurimpia orjakauppiaita olivat juutalaiset ja afrikkalaiset heimopäälliköt.) Kuitenkin nämä samat vasemmistotahot KIELTÄVÄT valkoisten kansanmurhan tapahtumisen par’aikaa, mutta samaan aikaan siis toisaalta OIKEUTTAVAT sen keksityillä verukkeilla menneisyydestä. Miten voi oikeuttaa asioita jollakin, jota ei ole olemassa? Näiden hyysäämiin laittomiin, maahantunkeutuviin kehitysmaalaisiin ei myöskään päde samat lait. Esimerkkeinä mainittakoot halal- ja kosher-eläintenkidutus, naamioitumiskielto (islamisteille laillista) ja »rasistinen» motiivi kovennettuna rangaistusperusteena väkivaltarikoksissa – pelkästään valkoisen SUOMALAISEN ollessa syytettynä!

  Miettikää esim. »holokaustin» kieltämistä ja kansallissosialismia koskevia lakeja Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä »vihapuheeksi»! Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri! Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman »virallisen totuuden» vaatiman painoarvon kanssa yksiin. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että »tuhoamisleirejä» kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu EDES heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(‼), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Onneksi internetin syntymistä edes »Protocols of Zion» ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: INFORMATION WANTS TO BE FREE!

  Ylläolevista jokainen voi miettiä mikä on mahdollista, todennäköistä tai edes uskottavaa. Huonosti käsikirjoitettu Hollywood-satu jälleen kerran juutalaisilta. Aukkoja täynnä kuten »kuulennot» tai WTC/911. Liian kova kiire ahneilla sionisteilla, aivan kuten Nurembergissa, jossa piti mahdollisimman nopeasti saada maailmalle syntipukki (ei siis todellista SYYLLISTÄ). Missään vaiheessa tietoja ulkomaailmalle näistä »lopullisen ratkaisun leireistä» (joka on muuten juutalainen keksintö terminä – todisteita löytyy runsain mitoin!) ei siis kuitenkaan tihkunut: ei saksalaisten, kansallissosialistien, juutalaisten tai kenenkään muunkaan toimesta! Miten juutalaiset – maailman pankkien ja politiikan valtiaat – olisivat voineet antaa omiaan lastattavan kuolemanjuniin kuin karjaa? Mieletöntä! »Band of Brothers» -tyyliset SEMIFIKTIIVISET Hollywood-propagandatekeleet sitten kertovat maailmanlaajuisesti kansalaisille, miten homma »oikeasti meni». Aikamoista! Hollywood ja kansainväliset juutalaiset tietotoimistot ovat niin uskottava AUKTORITEETTI, joka on itse itsensä oikeuttanut ristiviittauksillaan ja »faktoillaan», että suomalainen uskoo. Kun TV:stä – juutalaisesta nurkkajumalasta – tulee ne iltauutiset, joissa kaksi ankkuria vuoroin toljottaa suoraan sinun sieluusi ja vuoroin toisen ankkurin sivuprofiiliin samalla valheita leperrellen, niin suomalainen USKOO! Suomalaiset mediat ja suomalaiset ihmiset on saatu lepertelemään idioottimaisesti indoktrinoituina esim. näitä »naisen euro on 80 senttiä» -roskapuheita sekä käyttämään mm. täysin järjenvastaista sanaa »ikärasismi».

  Muistakaa sionististen juutalaisten harhautukset:

  • »natsi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
  • »anti-semiitti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
  • »rasisti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
  • »seksisti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman, ja lopuksi
  • »juutalainen»: epiteetti kaikille maailman »juutalaisille», jotka ovat oikeasti edomilaisia, kasaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan).

  Tämä porukka on tunnetun maailmanhistorian suurin huijari-, väärentäjä-, murhaaja- ja rikollisjengi! Vasen-viher-liberaalimielensairaudesta kärsivien ihmisten takia koko olemassaolomme on aidosti uhattuna. Meidän vihollisentiteetti taistelee valheella ja petoksella, kääntäen kaikki omat hirmutekonsa meitä vastaan sekä vääristellen historian todellista kulkua. Tuo on sitä normaalia juutalaista dialektiikkaa: kaikki käännetään 180°. Materiaali- ja dokumenttitodisteiden loistaessa poissaolollaan, juutalainen maailmanvalta vetoaa ihmisiin koskettavilla mutta täysin sepitetyillä Hollywood-nyyhkytarinoilla, tekaistuilla TV-dokumenteilla, lehtijutuilla sekä erikoisjulkaisuilla, joissa jaksetaan aina rummuttaa Saksan ja saksalaisten pahuutta. Ottakaa ihmeessä selvää, mitä esim. JFK sanoi Hitleristä, Saksasta ja maailmaa johtavasta näkymättömästä eliitistä! Myös upea artisiti – homoksi, raiskaajaksi ja pedofiiliksi mustamaalattu – Michael Jackson puhui tätä salaseuraa vastaan! Hakekaapa YouTubesta, jos aihe kiinnostaa.

  Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteisen vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen »tasa-arvoon» tähtääviä SAIRAITA ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen VAHINGOLLISIA ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen!

  Tätä maata ei olisi olemassa, jos sata vuotta sitten olisi annettu sijaa kansakunnalle vahingollisille aatteille ja teoille. Kansallismielisyys sekä terve muukalaisviha ja rasismi ovat tämän maan juuri itsenäisinä säilyttäneet! Tuholliset tunkeutujainvaasiot ja avoimien rajojen politiikka olisivat tehneet tästä valtiosta selvää, jos niille olisi tässä mittakaavassa annettu periksi aikoinaan samankaltaisessa tilanteessa. Me emme olisi tässä nyt. Sitä suvakki ei voi ymmärtää. Ja sen mitä suvakki ei ymmärrä, se tahtoo kieltää lailla.

  Saatanalauma kirkuu mielettömyyksiään ilmoille – älkää välittäkö. Valehtelu, panettelu ja suoranainen, peittelemätön hulluus saavuttavat uusia, ennennäkemättömiä korkeuksia – älkää välittäkö siitäkään. Se on vain vanhan, RIKOLLISEN vallan eliitin sekä kätyreiden kuolinkorinaa, jota niiden kuumeiset aivot lopun ollessa käsillä päästävät.

  Suvakin, maanpetturin, mielenmyrkyttäjän, juutalaisen, sionistin, maksetun valehtelijan eli poliitikon jne. löpinöistä ei järkeä ta logiikkaa pidä etsiä, sillä nuo ominaisuudet eivät em. saastassa majaansa pidä!

  Näin puhui Jeesus:

  »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
  Joh. 8:44

  Eli älkää välittäkö, jos joku teitä “rasistiksi” kutsuu. Ei ole olemassa mitään rasismia! On olemassa Suomi — suomalaisten maa ja sitten on olemassa rotumuukalaisia, jotka eivät tänne kuulu. Aivan yhtä vähän toki me kuulumme loisimaan heidän kotimaihinsa.

  Älkää välittäkö, jos joku teitä “anti-semitistiksi” kutsuu. Ei ole olemassa “anti-semitismiä”! Me — valkoiset eurooppalaiset — olemme Nooan valkoisen pojan Seemin jälkeläisiä. “Anti-semiitti” tarkoittaa kirjaimellisesti anti-valkoista. Eivät juutalaiset ole valkoisia!!! Jutkut ja arabit (täysin samaa paskaa) ovat ruskean pojan Jaafetin jälkeläisiä. Me valkoiset eurooppalaiset olemme Israelin todellinen heimo! Kotimaamme Suomi-nimikin tulee tuosta Seemistä.

  Älkää välittäkö, jos joku teitä “seksistiksi” kutsuu. Ei ole olemassa “seksismiä”! On vain olemassa yksi juutalainen valhe niiden 6 000 000:n muun lisäksi. Joku niittinaamainen siiderimanaatti tai muu naruraajainen seksuaalipervertikko edes viitsii muuta väittää.

 5. Vilkaisin mokomaa ohjelmaa n.3 minuuttia ja yksipuolinen kahden “asiantuntijan” lepertely alkoi vituttamaan tosissaan.
  Ollaan niin saakelin besserwissereitä ja luetellaan mitä on löydetty väärennellystä kirjoista, raporteista yms. mitään kenttäkokemusta tai asianosaisten tai asiaan osallisten kanssa vaihdettua debattia ei olla käyty, eli kaikki perustuu 100% mutuun ja ennakkoluuloihin.
  Samaa linjaa tietysti jakaa “toimittajan” kysymykset, eli etukäteen päätetty mitä kysytään ja mitään yllättävää ei pääse tulemaan joten vsatauksetkin ovat sitä samaa läpinää kuin aina.
  Koko yle pitäisi lakkauttaa nykyisen mallisena puolueellisena ja korruptoituneena instanssina, jota pidetään pystyssä pakkomaksuilla kansalaisilta.

 6. Saastainen propagandalaitos! Sylettää että tällaiseen paskaan menee meidän rahojamme!

 7. Kuka näitä valemedia YLE:n juttuja ottaa vielä tosissaan? Onko tosiaan niin tyhmiä ihmisiä olemassa? Ilmeisesti. YLE:llä taas varsinaiset “asiantuntijat”. Rasistinen ja fasistinen äärioikeistolainen uusnazijärjestö Pohjoismainen Vastarintaliike…

  • Pelkkää saastaa koko YLE täynnä. Kansanpettureina nuo tullaan vielä hirttämään. Siellä palvotaan poliisinmurhaajia, suuhunpaskojia (Rakel Liekki), neekereitä, hiekka-apinoita, narkkareita, pedofiileja jne. Miksikö? No, itseäänhän he palvovat! Noista em. aineksista YLE koostuu — meidän verovaroin, totta kai! Jessika Arolle ja muille mielisairaille kehitysvammaisille jaetaan “journalisti”-palkintoja — meidän varoilla, totta kai! Tuo on pelkkää säälittävää rinkirunkkaamista, jossa kaikki perustellaan omilla “faktoilla”, jotka siis oikealla kielellä tarkottavat valheita. “Totuus” taas on vihapuhetta uuskielellä ilmaistuna. Samaa sisäsiittoista, nurkkakuntaista propagandasaastan levittämistä harrastaa myös esim. Wikipedia, jossa “wikipedistit” jakelevat 10+-papukaijamerkkejä toisilleen touhutippa sukupuolettomissa haaroissaan kiiluen. Israelista tulee ohjeet, mitä saa julkaista ja mitä ei.

   Alkaa keinot olla vähissä koukkunokalla ja pöytä kääntyy Suomessa ja koko tässä perkeleen juutalaisessa EU:ssa aivan pian. Se tulee sieltä niin kuin syksy ja sen jälkeen talvi. Pian alkaa tapahtua.

   http://kansanyhtenäisyys.fi/

 8. Henkilöönkäypään paetteluun en tahtoisi ryhtyä, mutta en voi mieltäni malttaa… Olenko ainoa, jonka mielestä, tuo Timppa K näyttää erehdyttävästi Area 51:llä varastoitavilta “humanoidelta” ja tietystä kuvakulmasta uniformuun puetulta aivan vitun rumalta pikkuvauvalta 😀

 9. Ei ole tullut Ylen uutisia ja ajankohtaisohjelmia katseltua vuosikausiin.. eikä tule tulevaisuudessakaan juuri telkkaria aukaistua. Paitsi kun tulee sopivaa urheilua tai kohtuu hyvä leffa.

  Monet kyllä tuntuvat nauttivan vapaaehtoisesta lobotomiasta ja päälle oksentelusta.. sen verran paljon ylen uskovaisia vielä maastamme löytyy.. voi poloisia.

  Faktatiedot kotimaan ja maailman tapahtumista löytyy netistä. Siihen ei tarvita jonkun aivottoman viherkommunistin tms globalistin höpötystä sekaan.

Comments are closed.