Koti Uutisia Kotimaa Yle allekirjoitti lausuman julkisen median puolesta

Yle allekirjoitti lausuman julkisen median puolesta

7

Yli 20 yleisradioyhtiötä, muun muassa BBC, Yle, SVT ja NRK, ovat allekirjoittaneet julkilausuman julkisen median puolesta. Julkilausumassa puolustetaan median “vapautta” ja julkista palvelua.

Lausumassa todetaan: “Eurooppalaisten mediayhtiöiden vastuulla on tarjota foorumi erilaisten näkökulmien esiintuomiseen.” Tämä on kuitenkin ristiriidassa jo suomalaisenkin median tekojen suhteen. Mikäli näkökulma eriää riittävästi mediaeliitin näkökulmasta, näkökulmaa ei tuoda esiin. Lausuman pääkohtina olivat myös “demokratian” ja “laadukkaan” uutisoinnin puolustaminen.

Lausuma allekirjoitettiin Prix Europa -tapahtumassa, jossa toimittajia palkitaan hyvästä työstä. Prix Europa järjestetään vuosittain Saksassa.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. Eurooppalaisten mediayhtiöiden vastuulla on tarjota foorumi EUn ja kulttuurimarxistien sekä sionistilobbareiden näkökulmien esiintuomiseen. Ja hyvin ne sen tekevätkin. Sananvapauden nimissä muut mielipiteet sensuroidaan sananvapauden vastaisina.

 2. Yrittävät nämä jutkuttajat saada lukijoita ja katselijoita takaisin näillä hölynpölykommenteilla. Tiedän ammattini puolesta, että HS oli jo viime vuonna melkoisessa ahdingossa ja kovasti kaipaamassa lisää tilaajia. Sen takiahan ne mainostavat jatkuvasti roskalehtensä mainostilaa ja tunkevat rautatieasemilla ilmaisia lehtiä käteen ja yrittävät kusettaa ohikulkijoita tilaamaan tuon. Uutiset kansallissosialisteista tulevat tulevaisuudessakin olemaan otsikoitu tähän tapaan: “Väkivaltarikoksista tuomitut vaaralliset uusnatsit”. Mikään ei valtamedian puolelta tule muuten muuttumaan, kuin että taistelu kansallismielisiä vastaan tulee lisääntymään kansallismielisen kentän kasvaessa. Suomalaisvastaiset mediat tulee kaataa ja ylikansallisten juutalaismedioiden vaikutus Suomen mediakenttään on pysäytettävä.

  • Helsingin Sanomat on aivan kusessa. Ne on palkannut jopa eri kaupunkien ostoskeskuksiin teinejä häiritseen ihmisiä yrittämällä tyrkyttää ihmisille tuota roskalehteä. Ainoa vaan, että kukaan EI osta.

   • Jep. Tuo on muuten aivan totta, aina valemediassa otsikot ovat: “Kidutusmurhasta tuomittu äärioikeistolainen uusnatsi marssi Ruotsissa”, “Käräjä- ja hovioikeudessa kielletty äärioikeistolainen uusnatsijärjestö marssi Helsingissä” ym 😂

    • Valemedialla muutenkin menee kehnosti. No YLE ei edes olisi pystyssä ilman veronmaksajien rahoja.

Comments are closed.