Koti Uutisia Ulkomaat Yläluokkaiset pariisilaiset tyytymättömiä, koska “pakolaiset” muuttivat liian lähelle

Yläluokkaiset pariisilaiset tyytymättömiä, koska “pakolaiset” muuttivat liian lähelle

7

Eräässä Pariisin kalleimmista alueista asukkaat ovat erittäin huolissaan, koska maahantunkeutujat ovat leiriytyneet heidän lähistölleen. Viranomaisten mukaan alueelle on “muuttanut” noin 170 enimmäkseen afrikkalaistaustaista maahantunkeutujaa. Eniten asukkaita huolestuttaa, jos muukalaisten joukossa on niin sanottuja pahoja elementtejä.

Pariisin viranomaiset ovat pelkästään tämän vuoden aikana purkaneet leirejä ympäri Pariisia 34 kertaa. Nämä operaatiot eivät kuitenkaan tuo ratkaisua ongelmaan, koska maahantunkeutujia ei poisteta maasta.

Tiedossa ei ole, kuinka moni rikkaista äänestää kansallismielistä puoluetta vaaleissa, mutta oletettavissa on, että heitä on hyvin vähän.

7 KOMMENTIT

 1. Sama laulu joka maassa. Parempiosaisia ei kiinnosta yhteisön asiat ennenkuin ne ovat omalla ovella. Vasta sitten osoitetaan närkästystä. No, on helppoa arvata että Pariisista tulee ghetto parin vuoden sisällä koska loisten haanatuloa ei varmuudella vähene, päinvastoin. Pitkä kesä ja leudot talvet houkuttelevat asumaan teltoissa ja puistoissa. Ja mikä parasta, aina silloin tällöin saattaa saada ryöstettyä pariisittaren tai raiskattua.

  Saas nähdä päästävätkö ranskalaiset tilanteen niin pahaksi että eivät itse pysty puhdistamaan maataan vieraslajeista, joita on ollut maassa jo monta sukupolvea. Vai alkaako kollektivinen maan puhdistus jossain vaiheessa, kun ärtymys nousee liian suureksi. Sama asia on tietysti mietittävänä muidenkin maiden osalta jonne on tullut näitä vieraslajeja.

  • Närkästys vaatii vihaa, sen takia sitä kielletään niin kovaan ääneen. Nimim. CT kommentoi vihan tukahduttamisesta:

   “Okay, but the very first step is hatred (after such internal Jihad comes external Jihad).

   Hatred is the result of an internal Jihad: realising that it’s not a sin (that it is a sin is precisely the Judeo-Xtian psyop) but a natural feeling we must feel toward the enemies.

   Whites have largely repressed their hatred because of Xtian ethics, MSM propaganda and especially consumerist comfort. That’s why we need an internal Jihad, or to use a non-Semitic metaphor: a long night of the soul.

   But WNsts are not doing this. Stagnated as they are right in the middle of the Rubicon they are trying to compromise between Xtian ethics and racial preservation.”

   “What Piece said (quoted by Will Williams) is most interesting: that South Africans surrendered their country to niggers basically because of Xtian ethics.”

   “It’s alarming that even visitors to this site are unable to see that the Judeo-Xtians have implanted an ethnosuicidal virus in their own minds—the WNsts’ minds—: the slander that hate is a sin.”

 2. Marine Le Pen on vain sionistien kontrolloitu opposition. Ei ole olemassa poliittista ratkaisua, systeemin rakentaneet Kansainväliset sionisti pankkiirit eivät anna sen tapahtua. Kaksi ainoaa vaihtoehtoa ovat: 1. Väkivaltainen kansannousu 2:Sivilisaation romahtaminen. Tämä tulee tapahtumaan koska maailmanväestön ruokkiminen on riippuvainen raa’asta öljystä, ja tämän sanotaan olevan loppumassa. 90% ihmisistä tulee kuolemaan ja ainoastan fiksut ja vahvat tulevat selviämään ja he jotka ovat oppineet olemaan autonomisia ja eikä riippuvaisia mistään.

  Tällöin ns nämä “pakolaiset” eivät tule olemaan ongelma, he eivät ole uhka meille sillä he eivät osaa organisoitua eivätkä edes pysty siihen. Heidän tuomansa uhka on ainoastaan heidän nopeasti kasvava populaatio (he lisääntyvät nopeammin), tämä tuo yhteiskunnallista jännitettä ihmisten välillä ja kansa ei tunne olevan yhtenäinen. Sionisti pankkiirit menestyvät kun on kaaosta ja sekasortoa. Toinen on tietysti kulttuurimarxismin propaganda joka on vienyt meidän naisiamme toisen rodun käsivarsille. “Kalergi-suunitelma”

 3. Ranska on yksi vitun iso cucklandia ja vain henkäys entisestään. Vaika siellä on nationalisteja suht paljon niin patonkien tilanne on kyllä paha, ei-ranskalaisia on varmaan jo 20% väestöstä tai enemmän. Omasta mielestä siinä pisteessä kuin Saksa,Hollanti,Belgia,Englanti ja Ruotsi eli tuosta ei ole kuin yksi tie ulos ja se tie on verinen ja karu.

  Vikernes sanoi yhdessä videossa että ranskalaismiehet(etniset patongit siis) ovat oikeasti kovia ja patrioottisia,kovempia entä keskiverto ruotsalainen tai norjalainen ja että yleinen ilmapiiiri on maahanmuuttovastainen. Toivottavasti se pitää paikkaansa.

  • Nationalisteja patongit ovat aina olleet mutta mutiaisvyöry on tehnyt tehtävänsä ja nyt kumarrellaan ja joustetaan kun pitää ymmärtää rikasta vieraskulttuuria. Ja yläluokka on saanut sitä mitä on tilannut; siitä ryhmästä kun löytyy yllättävän paljon kuoliaaksiymmärtäviä kulttuurihenkilöitä jotka hyötyvät taloudellisesti hädänalaisten auttamisesta.

 4. Juuri nämä samat yläluokkaiset tekevät ja teettävät pakolaisilla hyvää bisnestä, heille se on ainoa hyöty.
  Muun kansan pitää sitten kärsiä “lieveilmiöt” ja maksaa siitä kalleimman mukaan.
  Näin on joka maassa, joka halaa maailmaa yläluokan sylillä, mutta kun käy artikkelin esittämä tapahtuma, niin heti on asenne NIMBY (Not In My Backyard) kun joutuu omaa lääkettään maistamaan.

Comments are closed.