Koti Uutisia Yksityistweetit syyttäjälle

Yksityistweetit syyttäjälle

1

Twitter joutuu luovuttamaan syyttäjälle Occupy Wall Street -mielenosoituksessa pidätetyn tiedot. Malcolm Harris oli yksi 700:sta elokuussa pidätetystä mielenosoittajasta.

Tuomari Matthew A. Sciarrino päätti tiistaina, että Twitter.com joutuu luovuttamaan kaikki Harrisin tiliä käyttäneet IP-osoitteet ja hänen muille käyttäjille lähettämänsä yksityisviestit.

Twitter valitti asiasta syyskuun lopussa; yhtiön mukaan käyttäjien viestit ovat jokaisen omaa omaisuutta, eikä niitä tarvitsisi luovuttaa viranomaisille. Tuomari hylkäsi valituksen ja uhkaa yritystä sakoilla, jotka määritellään myöhemmin, jos tietoja ei luovuteta joulukuun 30. päivään mennessä.

Hallitus on pyytänyt Twitteriltä käyttäjätietoja vuoden 2012 ensimmäisellä puoliskolla 849 kertaa. 679 niistä on ollut USA:n hallitukselta. Kaikki, tai osa tiedoista, on luovutettu 75 %:ssa tapauksista. Lisäksi 5 275 tweettiä on poistettu ja 5 874 tiliä on suljettu tekijänoikeusasioihin vedoten.

Sosiaalisessa mediassa ei pidä kertoa mitään, mitä ei halua kolmannen osapuolen tietoon, edes salaisesti. Viranomaiset saavat haluamansa tiedon. Lisäksi julkisia tweettejä skannataan vuorokauden ympäri ja tietovirrasta poimitaan avainsanojen avulla “epäilyttävät” viestit.

 

Aiheesta muualla:

http://rt.com/usa/news/twitter-appeal-harris-judge-892/
http://rt.com/news/twitter-report-usa-censorship-321/

1 KOMMENTTI

  1. Etsikää ja lukekaa kirjat:
    Johannes Öhquist: Kansallissosialismi.
    Andrew Carrington Hitckock: Synagogue of Satan.
    Huom: Jälkimmäisestä on tarkoituksella tehty kopio, jonka tarkoitus on peittää alkuperäisen sanoma, eli rottisten tarina 1700-luvulta nykypäivään. Se on pelkkää järjetöntä juutalaisiin kohdistuvaa vihaa, mutta alkuperäinen kertoo rottisten suvun koko historian alkaen 1700-luvulta.

Comments are closed.