Koti Uutisia Kotimaa Yksi Oulun seksuaalirikosten uhreista menehtyi oman käden kautta

Yksi Oulun seksuaalirikosten uhreista menehtyi oman käden kautta

17

Yksi Oulua riivanneen raiskausaallon uhreista teki itsemurhan viime lokakuun lopussa. Viranomaiset ovat olleet tietoisia asiasta jo pitkään, mutta ovat jättäneet kertomatta asiasta julkisesti. Virallinen syy hiljaisuudelle on ollut se, että asiasta on tahdottu saada virallinen vahvistus.

Menehtynyt uhri ja hänen ystävänsä joutuivat ryhmäraiskauksen uhreiksi, kun heidät oli houkuteltu rotumuukalaisjoukon mukaan Oulun kauppakeskus Valkeasta yksityisasuntoon.

Lähde: PT-media

17 KOMMENTIT

 1. Oulun Turvallisuusilta

  — Jätä turvallisuuteen liittyvä kysymys

  Oulun kaupunki järjestää turvallisuusinfon kaupunginvaltuutetuille, yleisölle ja median edustajille
  maanantaina 28.1.2019
  klo 9-12
  — Oulun kaupungintalolla.

  Tilaisuudessa käsitellään ajankohtaisia turvallisuusteemoja ja se on luonteeltaan info- ja keskustelutilaisuus, jossa viranomaiset antavat tilannekatsauksen ja vastaavat kysymyksiin.

  Yleisö voi lähettää turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä asiantuntijoille jo etukäteen.  Jätä kysymyksesi tämän sivun lomakkeella keskiviikkoon
  — 23.1.2019 mennessä.

  Oulun kaupunki on julkaissut avoimen mahdollisuuden jättää kysymyksiä.https://www.ouka.fi/oulu/turvallisuus/kysymys

 2. Jälleen yksi monikulttuurin uhri. RIP.

  Kumma juttu, jos tämä ei ylitä valtamedian uutiskynnystä.

  • Saatetaan asia mainita, mutta maahantunkeutujat eivät osaa mitään kieliä lukea, joten heille uutinen menee perille viidakkorummun välityksellä. Nyt täytyy miettiä onko juutalaisomisteisella, valatkin vannoneella valemedialla mitään syytä uutisoida tätä. Huvikseen he eivät juttuja koskaan ole kirjoitelleet. Niiden juttujen täytyy ajaa agendaa tai sitten tehdä hyvin rahaa itselle ja agendan takana oleville voimille. Tämä olisi todennäköisesti huono uutinen vastaanottokeskuksia ja sitä toimintaa pyörittäville rikollisille, joten saattaapi jäädä vaille valemediahuomiota.

 3. Polpohan ei kommentoi, koska nämä asiat eivätr ole heidän mielestään kytköksissä. Kiiskinen ei kiellä eikä myönnä.

  • Tämä koko Oulu case ja vastaavat tapaukset ovat globalistieliitin, vihollismedian ja PolPon pahin painajainen, todellinen paskamyrsky heille. Siksi nämä yritetäänkin lakaista maton alle ja peitellä viimeiseen asti. Kuvottavaa.

   • Eipä esitä valitteluja eikä osanottoa Oulun papitkaan, ovat vain huolissaan rasismista kun silpokullit lavastaa muka pyörätelinehyökkäyksen Jouluna heidän kuunjumalansa pyllistelypaikkaan. Huonosti oli lavastettu, yhtä huonosti kuin “polttopulloisku” Oulun kauppatorin teltalla. Sekin telttailu muuten loppui kun suvakeilta loppui palkkarahat matuille…
    Ja eihän ne matut osanneet lavastaa sitäkään taannoista Helsingin Rautatientorin “hirttäytymistä”, jonka sivullinen sattumalta videoi punapastori Toiviaisen raivokkaista kielloista huolimatta. Ja se saman porukan “polttopulloiskukin” paljastui heidän omaksi varomattomaksi tulenkäsittelyksi hiiligrillin kanssa. Ei ole Hellsinsgin PolPo syyttänyt matuja mistään, viattomia sivullisia sitäkin enemmän.

 4. “Oulun kaupunki järjestää turvallisuusinfon maanantaina 28.1.2019 klo 9-12 Oulun kaupungintalolla. Tilaisuudessa käsitellään ajankohtaisia turvallisuusteemoja ja se on luonteeltaan info- ja keskustelutilaisuus, jossa viranomaiset antavat tilannekatsauksen ja vastaavat kysymyksiin. Tilaisuus on julkinen.”

  https://www.ouka.fi/oulu/ajankohtaista/uutiset-ja-tiedotteet/-/asset_publisher/s8Z1/content/oulun-kaupunki-jarjestaa-turvallisuusinfon

  Tuonne kannattaa mahdollisimman monen toverin mennä esittämään julkisia kysymyksiä kansanpettureille.

  • Eiköhän nuo valitse aika tarkkaan, ketkä pääsevät tuohon “avoimeen” tilaisuuteen ja kysymyksiä tuskin saa esittää itse ongelman perussyistä lentämättä pihalle, kas kun fakta = vihapuhe.

  • Aika on taas huolella valittu ettei vain työssäolevat oululaiset pääse paikalle.

   Toivottavasti Junes Lokka skriimaa tämän tilaisuuden. Nähdään kuinka avointa tämä sitten todellisuudessa taas on.

  • Kaikkine esittelyineen ja jaaritteluineen jää vastausaikaa niin paikalla kuin etukäteen lähetetyille kysymyksille 30-40 min.max.
   Elikkä vaikeat ja ennaltakäsittelemättömät kysymykset ohitetaan ja sapluunaan sopivat (kuten vastauksetkin) vastataan ympäripyöreästi.
   Voidaan sitten tilaisuuden jälkeen taputella toisiaan selkään, kuinka turvalliseksi nyt Oulu tulikaan.

 5. Jos asioista puhuminen on viharikos, onko joukkoraiskaus rakkausrikos?

 6. Oulu meidän oma Rotterham missä kuten jakkupuku kalkkuna ministeri Sanni on esittänyt että raiskauksiin syyllistyneet pitäisi nähdä itse uhreina ja Stubidon mielestä monikulttuurisuus on rikkaus.

 7. https://mvlehti.net/2019/01/08/maahanmuuton-vapaan-liikkuvuuden-ja-monikulttuurin-hinta-suomessa/

  Näitä kulttuuritekoja (väriseviä) kun nyt tässä on jokunensa paljastunut, niin tulee vääjäämättä mieleen milloin vassarisuvakit alkavat nähdä irakilaisten/afgaanien ynnä muiden loisten todellisen karvan? Onhan näillä maailmanhalaajilla ynnä hiilijalanjäljistä sekä muusta mielipuolisesta lepertelevillä omiakin lapsia, joten luulisi lapsenrakastamisen eli islamin oikeaoppisen toteuttamisen jo alkavan herätellä hieman epäluuloisuutta heidänkin hullunkurisissa perhekunnissa.

  Mihin asti pitää mennä tässä yhteiskunnassa, ennen kuin joku reagoi? Roudaamalla koko 3. maailma tänne valmiiseen infraan ja pöytään — näin se maailma ei ainakaan pelastu, “vihreille” tiedoksi!

  Mistä aloittaisi parannuksen, kun kaikki on väärin?

 8. Varsinaiset isot kansanryhmät ovat vasta vaeltamassa Suomeen Euroopan halki.

  Tämä maahanmuuttajien ryntäys Suomeen oli vasta pienen pientä alkua.

  Nää kaikki tämänpäiväiset ja tulevaisuuden tapahtumat voit etsiä ja luke Raamatusta.

  Kun maassamme on tarpeeksi muslimeja, alkaa sisällissota suomalaisia vastaan – tämäkin on Raamatussa, muttei sitä saa tänne kirjoittaa, koska yp poistaa kaiken uskonnollisen, koska hänellä on oma ainoa oikea aivopesty näky tulevaisuuden tapahtumista ja ainoa oikea alkiperäinen, käännösvirheetön (100 %) Raamattu – omasta mielestään.
  Yp rikkoo koko ajan sananvapauslakia ja mielipiteenilmaisulakia, koska poistaa näitä asiallisia kommentteja mielivaltaisesti 3-kymppisen kiukkuisen palavalla innolla.

Comments are closed.