Koti Uutisia Yksi Junes Lokan kimppuun hyökänneistä on SKP:n ehdokas Jonas Mithiku

Yksi Junes Lokan kimppuun hyökänneistä on SKP:n ehdokas Jonas Mithiku

18

Junes Lokka “etsintäkuulutti” viime viikolla hänen kimppuunsa Tampereella lokakuussa hyökänneet äärivasemmistolaiset. Ainakin yksi hyökkääjistä on tunnistettu.

Hän on Helsingissä asuva Jonas Mithiku. Mithiku on ollut Suomen Kommunistisen Puolueen kunnallisvaaliehdokkaana vuonna 2012 Helsingissä saaden 51 ääntä. Tällä hetkellä hän toimii Rakennusliiton alaisen Helsingin Kirvesmiehet Ry:n hallituksen jäsenenä. Yhdistyksen nettisivuilla hänen yhteystiedoikseen kerrotaan puhelinnumeroksi 044 542 8534 ja sähköpostiksi [email protected].

Hyökkääjät hyökkäsivät Lokan ja tämän naisystävän Tiina Wiikin kimppuun heidän kuvatessaan suoraa lähetystä Tampereen mielenosoituksista Vastarintaliikkeen osoittaessa mieltä. Ennen mielenosoitusta Internetiin ilmestyi Kuolema fasismille -nimellä blogi, jolla uhottiin “fasismin tuhoamista”. Blogin kirjallinen sisältö muistutti monien – myös vasemmistolaisten – mielestä “maolaisten änkyräkommunistien” kirjoitustyyliä.

Uho ei kuitenkaan toiminut käytännössä, sillä “militanttien” ainut saavutus oli rauhallisena tunnetun Lokan kamerajalustan hajottaminen sekä uhriutuminen jälkikäteen siitä, kun toiseen kameraa pitäneeseen henkilöön käsiksi käynyt transvestiitti poistettiin paikalta.

Elokuussa Mithiku osallistui terrorismia puolustavaan mielenosoitukseen Helsingissä vain viikko Turun terrori-iskun jälkeen. Hän on nähtävissä alla olevalla videolla kohdassa 3:57 eteenpäin lippalakkiin ja aurinkolaseihin pukeutuneen viiksekkään miehen takana.

18 KOMMENTIT

 1. Ei ole kaikki paikoillaan tuollakaan kaverilla. Puoluetaustasta puhumattakaan.

 2. Noiden “militanttien” “antifasistien” erikoosuus tuntuu olevan ihan kansainvälisesti, että värivammaiset tekee fyysisen työn (kuten tämä tapaus tai Ruotsissa Viidakko-Joelina tunnettu tapaus), juutalaiset agitoi (kuten Dimmu) ja valkoisilla vasemmistolaisila hoidetaan sitten kirjallinen ja järjestöllinen puoli, koska heillä valkoisuutensa ansiosta riittää aivot siihen.

 3. Luulen, että tuonkin tänne kuulumattoman wannabe-militantin kohdatessa vastaan pistäviä kansallismielisiä ilman poliisn suojaa jättäisi hän väkivallan toiseen kertaan. Junes Lokkaa lienee helppo töniä, koska kaikki tietää miehen olevan rauhallinen.

 4. Läjä jätevaahtoa; lietettä, joka on lähemmin tarkasteltuna degeneroitunut ali-ihminen. Nämä pitää JOKAINEN lähettää takaisin alkukotiinsa. Suvakit, myrkyttäjät ja mädättäjät tulee nuijia myös maahan niin, etteivät ne sieltä enää typeriä turpiaan nouse repimään koskaan.

 5. Minähän sanoin että se on taas valkoinen nee—hetkinen… Mikä piru tuo on?

 6. Suomen kommunistinen puolue ja fasismin tuho… Mitä tähän voi sanoa… Jos tuollainen haiseva, typerä, ruma sosiaaliloinen tulee minua vastaan ANTIFA- tai GOOD NIGHT X -paidassa, niin saa kyllä etsiä niitä pirin ja kiljun sulattamia hampaitaan hyvin pian.

 7. Kaksi miestä Afrikasta
  Tuli Suomeen asumaan.
  Yksi ryhtyi kommariksi,
  Toinen tarttui kameraan.

  Aatesuunnat vastakkaiset
  Heitä täällä kuljettaa,
  Yksi kaatui vasemmalle,
  Toinen katsoo oikeaan.

  Kohtasivat kaupungilla,
  Yksi katsoi kameraan.
  Näky häntä kauhistutti,
  Raivon purki jalustaan.

  Ne jotka ryhtyy kommariksi,
  Väkivaltaan hairahtaa.
  Syy on siihen selvä, miksi:
  Eivät käytä aivojaan!

  Tämä tapaus on tyypillinen esimerkki, miten turhalla riehumisella saadaan negatiivista huomiota, tosin sen punikit ovat kyllä ansainneetkin. Helppo löytää tarinan konna.

  Hyvä Lokka, sulla piti pokka! Näytit esimerkkiä, miten hermo pitää typeryksien edessä.

  • “Aatesuunnat vastakkaiset
   Heitä täällä kuljettaa,
   Yksi kaatui vasemmalle,
   Toinen katsoo oikeaan.”

   Neekeritä kummatkin, perhaps?

 8. Kommunistit ovat globalistien työkalu, eivät mitään muuta. Raukat eivät sitä edes itse ymmärrä. Dystopian airuet.

 9. Zerstörer, painu nyt jo vittuun täältä. Äijä on ihan über-cuck-master. Vassareita vedetään pataan niin että mädät legot lentää. Hahaha, mistä teitä tossuja mönkiikään esiin. Hyh-hyh.

  • Reputitko mopokortin kirjallisissa vai mikä pientä nyt riipii? Ymmärrän kyllä, että se on ikävää, kun ei pääse muualle kuin nettiin ja Korson ostarille pätemään ja olemattomilla urotöillä kerskailemaan, mutta kyllä se siitä, jahka kiveksesi laskeutuvat ja äänenmurros menee ohi. Onhan se ikävää, jos paatoksella paasattu kommunistinen manifesti muuttuu kukonpojan kiekaisuksi, kun ääni kimpoaa falsettiin.

   Bobbejaan klim die berg
   So haastig en so lastig
   Bobbejaan klim die berg
   So haastig en so lastig
   Bobbejaan klim die berg
   Om die Boere te vererg
   Hooraa vir die jollie bobbejaan.

   • Ei vittu mikä pelle. Tee niin kuin Tabermann, runopoika. Mikä ihmeen vammaisten iltapäiväkerho tästä paikasta on tullut?

   • Gas met die zooi, kankerbal & muil houwe!!! Ei muuta sanottavaa tuollaiselle homolle. Jätkä on ilmiselvästi jostakin vitun Mellunmäestä? Kivasti kaltaisesi latvajättöiset reppanat, joilla oli ongelmia selvitä yläasteelta, aina paljastavat itsensä.

    t: »Omakotitalo ilman naapureita ja kaksi isoa Volvoa». Vituttaako? Nami-nami!

    Täytyy tulla viikon päästä katsomaan, josko olet jo kuollut pois. Ei tuollaisia ihmisperseitä jaksa.

    • Kuulkaas lapsiparat, Mellunmäestä on tänne aika monta tuhatta kilometriä, suoraan etelään. Nauttikaa te murrosiästänne sohjossa kahlaten, mopokortista unelmoiden ja finnejä puristellen, minä lähden rantakuppilaan oluselle ja taidanpa pulahtaa samalla meressä hiukan vilvoittelemassa. Täällä on sentään asiat kunnossa, valkoinen mies ottaa oluen ja joku ihan muu kantaa sen pöytään.

     Kun ajoissa tekee tarpeeksi oikeanlaisia hommia, saa jäädä nauttimaan työnsä hedelmistä parikymmentä vuotta ennen Karun Pohjolan onnettomia eläkkeitä. Muistakaa maksaa paljon, paljon veroja, sitten kun olette lopettaneet peruskoulun ja pääsette Alepan kassalle tienaamaan miljoonia. Siihen asti, nauttikaa ja uhotkaa, niinkuin kunnon pizzanaaman tuleekin tehdä, se kuuluu myös osaltaan murrosiän kasvukipuihin. :p

Comments are closed.