Koti Uutisia Ulkomaat YK:n siirtolaisuussopimus aiheutti puolueen eron hallituksesta Belgiassa

YK:n siirtolaisuussopimus aiheutti puolueen eron hallituksesta Belgiassa

4

Flaamilaiset kansallismieliset jättivät Belgian hallituksen YK:n GCM-sopimuksesta syntyneen riidan takia. Flaamilaisten nationalistipuolue N-VA on hallituskoalition suurin puolue. Puolueen ministerit jättävät myös tehtävänsä hallituksessa.

Belgian pääministeri Charles Michel jatkaa vähemmistöhallituksen johdossa toukokuuhun saakka, jolloin Belgiassa järjestetään parlamenttivallit. Pääministerin pitää tosin nimittää uudet ministerit N-VA:n lähteneiden tilalle.

GCM-sopimus hyväksytään Marokossa 10.–11.12. Sopimuksesta on irtautunut useita EU-maita ja esimerkiksi Yhdysvallat ja Australia. Suomi aikoo allekirjoittaa sopimuksen, koska ulkoministeriön mukaan sopimus ei ole “oikeudellisesti eikä laillisesti sitova, eikä edellytä muutoksia Suomen lainsäädäntöön”.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Marrakeschin sopimus joka todellakin allekirjoitetaan huomena, ratifioituu kaikissa EU-maissa 20 vuorokauden kuluttua siitä kun se on EU-tasolla hyväksytty. Katsokapa 11.12. ja laskekaa 20 vuorokautta eteenpäin. Sattuuko juuri 31.12.?? Sattumaako??

    Eli siis ensi vuoden alusta lukien meille on odotettavissa suuri joukko ruokittavia suita koska ne tuntevat oman olonsa uhatuiksi kotimaassaan, tai sitten ne vainhän tuntevat itsensä pakolaisiksi.

    Vähän samaan tapaan kun poika tuntee itsensä tytöksi tai kolmanneksi persoonaksi (jota on vieras luonnolle). Samalla tavalla nämä henkilöt, esim. Irakista, tulevat tänne ja vaativat lopuiän ilmaista ylläpitoa koska he tuntevat olonsa ahdistuneeksi kotimaissaan.

    Ja kun kansakunnan väri alkaa pikkuhiljaa muuttua, niin siitä ei ole paluuta. Muutenkin Uusimaa ja Pirkanmaa sisältävät niin vähän syntyvyyttä että suomalaiset näillä alueilla kuolevat sukupuuttoon. Mutta että kun rotu vaihtuu ei-suomalaiseksi, muutos liikkuu vain yhteen suuntaan. Uusintaottelua ei tule.

  2. Jos ei tosiaankaan aiheuta muutoksia Suomen pakolaispolitiikkaa koskeviin lakeihin, merkitsee se sitä, että kyseiset lait ovat päin persettä jo valmiiksi. Mutta todellisuudessa on kyse Suomen perustuslain – jälleen kerran – käyttämisestä paskapaperina!

  3. Kohta on taas Suomen ns päättäjien hyvä tuumailla vihaiselle kansalle: No mutta, kun meillä on nämä kansainväliset sopimukset.

  4. Soinihan tuolla Marakeshissa on päämeklarina. Vaikka kovasti vakuutteli istunnossa ettei siellä mitään allekirjoiteta, niin kyllä se nimensä paperiin panee kun itsellään ei ole mitään hävittävää hillotolppavirassa.

Comments are closed.