Koti Uutisia Rikos YK:n henkilökunnan suorittamat seksuaaliset hyväksikäytöt tuplaantuneet vuodessa

YK:n henkilökunnan suorittamat seksuaaliset hyväksikäytöt tuplaantuneet vuodessa

2
YK tekee toista kuin mitä sanoo.

Syytteet Yhdistyneiden Kansakuntien siviilihenkilökunnan suorittamista seksuaalisista hyväksikäytöistä ovat miltei kaksinkertaistuneet vuodessa YK:n raportin mukaan. Syytteiden määrä on kasvanut 2018 vuoden viidestäkymmenestäkuudesta kahdeksaankymmeneen vuonna 2019.

YK on ollut aiemminkin esillä syytettynä lasten raiskauksista ja muista rauhanturvaajiensa suorittamista seksuaalisista hyväksikäytöistä, joita on tehty erityisesti Keski-Afrikan tasavallassa ja Kongossa.

Lasten raiskausten ohella YK muun muassa lennättää EU:n kustantamana somaleja ja syyrialaisia suoraan Eurooppaan.

Lähde: breitbart.com

2 KOMMENTIT

  1. Aikoinaan “rauhanturvaaja” Pekka Erkkilä teki laitonta asekauppaa ulkomailla ja YK:n tehtävissä ollessaan, Suomeen palattuaan hän aloitti 20 dollarin setelien väärentämisen, niin ja hänet palkittiin vuoden poliisin arvonimellä, tuolloin hän oli jo aloittanut omatoimisen “setelirahoittamisen”.

    YK:n ulkomaantyöt ovat aina olleet hyvä-veli verkostojen palkintoja jäsenilleen, niitä kutsuttiinkin verottomiksi mersunostoreissuiksi.

    Tästä voi päätellä millaisia “hyvän tahdon lähettiläitä” ulkomaille on lähetetty.

  2. Näissäkin raiskauksissa ja hyväksikäytöissä tekijät useimmiten afrikkalaisia ja lähi-idän maista tulevia “” “rauhanturvaaja” neekereitä ja mutuja. Varmasti on eurooppalaisiakin mutta vähemmässä määrin.

Comments are closed.