Koti Uutisia YK: Ruotsista kehitysmaa vuoteen 2030 mennessä

YK: Ruotsista kehitysmaa vuoteen 2030 mennessä

10

Yhdistyneiden kansakuntien mukaan vuoteen 2030 mennessä Ruotsi voidaan laskea kolmannen maailman maaksi. Vuonna 2010 Ruotsi oli HDI-asteikolla (Human Development Index, Inhimillisen kehityksen indeksi) sijalla 15, mutta YK arvioi maan putoavan vuonna 2015 sijalle 25 ja vuonna 2030 Ruotsin ennustetaan olevan vasta sijalla 45. Ruotsi on yksi niistä harvoista maista, joilla esiintyy näin rajua laskua HDI-indeksissä verrattuna vuoteen 2010. Inhimillisen kehityksen indeksi mittaa elinajanodotetta, koulutusta ja elintasoa kussakin valtiossa.

Monet köyhät ja takapajuiset maat kuten Kuuba, Meksiko, Baltian maat ja Bulgaria menevät YK-raportin mukaan Ruotsin ohi kehityksessä tulevina vuosikymmeninä. Jopa täydelliseen konkurssiin ajautuneen Kreikan ennustetaan olevan HDI-asteikossa Ruotsia edellä parinkymmenen vuoden päästä, sijalla 13.

“Meillä oli täydellinen valtio. Rikas valtio, mukava paikka asua, ja muutamassa vuodessa tämä valtio tulee olemaan poissa”, kommentoi Dispatch Internationalin päätoimittaja Ingrid Carlqvist asiaan.

Lähteet: Speisa.com, Human Development Research Paper 2010/40

10 KOMMENTIT

 1. …Ja sitä Suomi perässä! (kiitos tolkuttoman maahanmuuton).

  Miksi Suomella on joku velvollisuus auttaa taloudellisesti joka kolkan ihmisiä?
  Mikä syyllisyys? Suomella ei tietääkseni ole ollut vähemmistöjä orjina, ei siirtomaita afrikasta jne? Silti jostain kummasti syyllistetään kantaväestöä, ja rasismi-korttia lyödään pöytään joka välissä.

  Eikö jossain lukenut tuohon Ruotsiin liittyen, että he ovat menneet raiskaustilastoissa jo ohi jostain afrikan maasta?

 2. Kyllä, pakolaiset auttavat maata…ajamaan sen alas. Kolmannen maailman maahanmuutto on tie tuhoon!

  • Afrikkalaiset ja lähi-itäläiset pyrkivät tekemään euroopan maista samanlaisia roskamaita mitä heidän säälittävät maat ovat.

 3. “Minä voin lähteä getosta, mutta getto ei lähde minusta.”
  -Zlatan Ibrahimović
  Tämän lauseen lainan tähän siksi, koska se on hemmetin oikeassa. Kolmannen maailman ihmiset eivät pelastu, jos ne tuodaan Euroopan hyvinvoivien lihapatojen ääreen.

 4. Syyttävätköhän vielä 2030 romahduksesta ruotsalaisten piilorasismia ja liian oikeistolaista politiikkaa? 😀

  Vai pystyvätkö myöntämään, että he tuhosivat omalla politiikallaan Ruotsin? Kannattaisi vihervasuriurpojen varoa mitä haluaa.

 5. Suomi on jo monessa suhteessa kehitysmaa. 1970 lopulta alkaen on purettu yhteiskunnan rakenteita talouskasvun ja kehityksen nimissä. Tällä hetkellä asunnottomia ja marginaalissa eläviä valkoisia, suoraan alenevassa polvessa olevia suomalaisia, on enemmän kuin koskaan. Huono-osaisuus on kasvanut ja kasautunut. Poliisin tehtävänä onkin pitää kurissa köyhtynyt kansa ja puuttua heti esim. Kansallismielisten katupartiointiin. Vaarana on näet yhteoskuntajärjestyksen järkkyminen ja viha eliittiä kohtaan.

 6. Mitä Ruotsi edellä, sitä Suomi vuosikymmentä myöhemmin perässä. Niin jo ketjussa todettiin ja vanha totuus pitänee paikkansa.

 7. 2030 – vuosi, jolloin Tyronesta Muhammediakin suositumpi ruotsalaispoikien ristimänimi.

 8. Olen monessa asiassa samaa mieltä.Mamut tekevät suomestaja ruotsista samanmoisia paskaläpejä kuin heidän omat maansa ovat kunniamurhineen kaikkineen.Kaiken huippu oli tämä hyperyltiöhumanistien päätös järjestää terveydenhuolto paperitta maassa oleskeleville veronmaksajien piikkiin tietenkin.Ebola voisi puolestani desimalisoida koko afrikan väestön.

Comments are closed.