Koti Uutisia Rotu YK-raportoija: pakolaislakeja purettava “rasismin” kitkemiseksi

YK-raportoija: pakolaislakeja purettava “rasismin” kitkemiseksi

8
Tendayi Achiume.

YK:n “rasismierikoisraportoija” Tendayi Achiume vaatii, että maahanmuuttopolitiikkaa tiukentavat lait täytyy purkaa, jotta “rasismi” ei lisääntyisi Euroopassa. YK:n edustajan mukaan “rasismi” ei siis johdu maahantunkeutujien käytöksestä vaan siitä, millaisen viestin hallitus antaa siirtolaislainsäädännöllään.

Achiume esitti kummallisen väitteensä Lontoossa, jonne hän oli saapunut tutkimaan Britannian “rotusuhteita”. YK:n edustaja julisti, että aiempaa tiukemmat maahanmuuttolait ovat luoneet Britanniaan “mädän” ja “vihamielisen” ilmapiirin, joka “tuhoaa ihmiselämiä”.

Vaikka lait olisivat hyödyllisiä tavallisten brittien kannalta, tulisi ne Achiumen mukaan kumota “rasismin vastustamisen” nimissä. Achiumea ei kiinnostanut lainkaan se, mitä mieltä äänestäjät ovat hänen ja YK:n mielipiteistä.

YK-raportoija viittasi vuosien 2014 ja 2016 maahanmuuttolakeihin, jotka velvoittavat työnantajia, terveysviranomaisia ja vuokranantajia selvittämään asiakkaidensa maahanmuuttajataustan. Näin Britannia pyrkii selvittämään, ketkä oleskelevat maassa lainvastaisesti.

Achiume syytti lakeja siitä, että ne “repivät yhteiskunnan kahtia” ja “tuhoavat rodullisten ja etnisten vähemmistöjen elämän ja elinkeinot”.

YK-raportoija osoitti puheessaan tietenkin kunniaa myös Britannian juutalaisille toteamalla, että “antisemitistinen vihapuhe ja viharikokset” ovat seurausta Britannian tekemästä politiikasta.

Lähde: Financial Times

8 KOMMENTIT

 1. Hmm… puretaan vaan. Poistetaan kaikki pakolaislait jolloin jäljelle jää viisumi opiskeluun tai työntekoon. Ja kun ei edes osaa kieltä, ei kumpaakaan heru.

  Mistä näitä aivopieruja oikein tulee? Toisaalta, vaatimuksen esittäjä oli neekeri joten ehkä se korreloi genetiikkaan. Yksinkertaisten asioiden ymmärtäminen ja niiden jäsentäminen kirjoitetuun muotoon tuntuu olevat tälle henkilölle ylivoimainen tehtävä.

 2. Tämä varmaan on Nobel ehdokkaana, sen kokoinen aivopieru kyllä koko esitys.
  Mitenkäs on ihan kotomantereellaan eri valtiossa, hutut keittelee tutuja yms. sisäistä rasismia, sekin varmaan on valkoisen ja eurooppalaisten syytä (no osittain kyllä, kiitos kirkon) kokonaan, miten ajatteli tähän rasismiin puuttua?
  Taitaa joku sioinistilobbari ollut ruskean kirjeen kanssa keskustelemassa myös juutalaisten ylemmyydestä, samalla kun Israel pitää pakolaisleireillään tuhansia mustia afrikanjuutalaisia, koska nämä eivät läpäise rotuhygieniatestiä.

 3. Tyhmä neekeri. Stupid nigger.

  Oikein hyvä esimerkki siitä miksi lähes koko Afrikka on yhtä isoa slummia.

 4. Musta ämmä ja olisi ämmä, vaikka omistaisi saman kansallisuuden ja ihonvärin kuin minä, joka sentään olen tärkeä mies.
  Tyypillinen YK:n pullasorsa -virassa oleva musta (kuinkas muutoin) härki -korkealla palkalla, joka revitään länsimaiden valkoisten työtä tekevien palkoista revityillä kiskuri eli SDP -verotuksella voi ainoastaan päästää kaviaari -läpästään samaa joutavaa ja puolimielistä paskaa. Eli aivan sitä samaa, jota olemme saaneet kuulla EU:n Brysselin “pyöreitä” umpihullujen äärianarkistien suusta.
  Lopuksi tämän korkeassa virassa perin tyhmällä aivokapasiteetillä oleva naisen antama lausunto on aivan täysin virheellinen, sillä tilanne on TÄYSIN päinvastainen.
  Täysin pidikkeetön ja perusteiltaan täysin mieltä vailla oleva kansanvaihto Euroopassa vain lisää RASISMIA, koska VALKOISEN kantaväestön Euroopan kansallisvaltiossa heikennetään heidän taloudellisia, rikosoikeudellisa, koulutuksellisia, työllisiä ja näissä yhteiskunnissa harjoitetaan Apartheit poltitiikkaa, joka on suunnattu valkoista rotua vastaan, niin että heitä syrjitään totaalisesti jokaisella elämän alalla ja arkipäiväisessä elämässä.
  Rajat kiinni!
  Suomi suomalaisille!
  Eurooppa eurooppalaisille!

  Paskamaat paskamaalaisille!

 5. neekeri ihan sama! kaikki nekrut ja aasialaiset ulos! joka ainoa ja vapaamuurarit elinkautinen jokaiselle!! Muuten ei muutu!!

 6. Tuollaisella ulostepökäleellä ei pitäisi olla varaa vaatia yhtään mitään!

 7. Yksinkertaisin tapa lopettaa rikollisuus on kumota laki. — Tämän jälkeen tuomioiden antaminen siirtyy valtion tuomioistuimilta kansantuomioistuimiin. Kansan tahdosta tulee laki.

Comments are closed.