Koti Uutisia YK: “Kieltäkää vihapuheeseen yllyttävät mielenosoitukset”

YK: “Kieltäkää vihapuheeseen yllyttävät mielenosoitukset”

6

YK vaatii nyt Yhdysvaltoja kieltämään mielenosoitukset, joilla saattaa olla “rasistisia” ja “vihapuheeseen yllyttäviä” piirteitä. YK vetosi lehdistötiedotteessaan rotusyrjinnän vastaiseen CERD-sopimukseen ja tuomitsi Charlottesvillessä Virginiassa järjestetyn nationalistisen mielenosoituksen.

YK-komitea kritisoi myös USA:n hallitusta sekä epäsuorasti presidentti Donald Trumpia, joka ei YK:n mukaan ole ottanut riittävän paljon etäisyyttä mielenosoituksen yhteydessä tapahtuneisiin väkivaltaisuuksiin. YK:n mukaan USA:n olisikin nyt loukattava niiden ihmisten kokoontumisvapautta, jotka voivat käyttää puheissaan “vihamielistä” ja “rasistista” retoriikkaa.

“CERD kehottaa hallitusta varmistamaan, ettei sanan- ja kokoontumisvapautta sekä yhdistymisvapautta käytetä muiden oikeuksien ja vapauksien rajoittamiseen tai poistamiseen. Se vaatii myös takaamaan, ettei kyseisiä oikeuksia hyödynnetä rasistisen retoriikan levittämisessä tai rasististen rikosten tekemisessä”, sanotaan YK:n rotusyrjinnän poistamista valvovan komitean lausunnossa.

 

Lähteet: Nordfront.se, UN.org

6 KOMMENTIT

 1. YK on rikollisorganisaatio jossa fasistit (siis myös muslimit) ovat saaneet liian vahvan aseman.

 2. Charlottesvillen mielenosoittajien pääsanoma: “You will not replace us!”, tuo on puolustautuva kannanotto, jota ei VALKOISEN sanomana hyväksytä, mutta minkä tahansa muun rodun edustaja saa tuon sanoa (((eliitin))) ja (((median))) tukemana. YK on rikollisorganisaatio,joka tulee tuhota.

  A nation that is afraid to let its people judge the truth and falsehood in an open market is a nation that is afraid of its people. -JFK

 3. Kun katsotaan YK:n lippua niin mitä siitä voidaan sanoa? Sen sematiikka on selvää:

  – taivaansininen väri, mikä on sionistien tunnusväri
  – kahdeksan sektoria, mikä on vapaamuurareiden Yorkin portaiden määrä
  – 33 sektoria (keskusta mukaanlukien) joka on vapaamuurarien Skottilaisten portaiden määrä
  – kaksi akaasian oksaa joka esiintyy joka on symbolinen kasvi vapaamuurareilla

  Ja kun lipussa kuvataan koko maailman hallintaa ja tiedetään kenen farmiliiga vapaamuurarit ovat niin ei ole vaikea ymmärtää kenen agendaa ajaa YK, Unicef…

 4. Juurikin näin sematiikka! Harva vaan ymmärtää symbolien merkityksen!!

 5. Eli YK kehottaa ennakkosensuuriin, vai jälkikäteenkö ne ajattelevat mielenosoitukset kiellettävän?

 6. YK on paskalaitos. Siinä kaikki. Juutalaisten ja kulttuurimarxistien sekä kommunisti terroristien pesä. Yhdysvaltain pitäisi erota ja karkottaa koko YK -niminen rikollisjärjestö maaperältään. Puhumattakaan, että lopettaisi suurinpana yksittäisenä rahoittajana koko puljun rahallisen tukemisen Silloin paskakourun toiminta halvautuisi yhdellä iskulla, eikä siitä enää nousisi kuin ääriterroristi järjestönä, jonka tarkoituksena on hävittää länsimainen sivilisaatio, joka koostuu valkoisesta rodusta ja jo itsessään sisällään pitävästä korkeimmista ihmisyyden periaatteista ja ihmioikeuksista. Samalla koko Läntinen maailma voisi erota ja lopettaa kaiken tuen YK:lle ja sen erikoisjärjestöille sekä mukaan lukien kaikki ruoka- ja muu humanitäärinen apu täysin tarpeettomana konfliktien ja kriisien luojana.
  Jatkakoot “Punainen Armeijakunta” siinä uskossaan jossa on. Ja lopulta sekin on tuhottava viimeiseen radikaaliin ja suojatyöpaikkaiseen tyhjäntoimittajaan, jotka eivät eläessään ole ansainneet omasta selkänahasta revyttyjä dollareita.
  Samalla suomalaiset vihreät, kommarit, sossut ym. muut kusipäät voitaisiin ulkoistaa karkoittaen tuohon salaseuraan pois Suomen maanperältä häiritsemästä valtakunnan rakentamista, jossa vallitsevat oikeat elämänarvot ja lait sekä sellainen “arvopohja” etteivät globalistit ja juutalaisten juoksupojat sano tässä maassa enää sanaakaan.

Comments are closed.