Koti Uutisia Ulkomaat YK: Isis yrittää luoda muuttoaaltoa Eurooppaan

YK: Isis yrittää luoda muuttoaaltoa Eurooppaan

10

YK-viranomainen varoittaa, että Isis yrittää luoda uutta muuttoaaltoa Eurooppaan. Varoituksen antaa YK:n ruokaohjelman johtaja David Beasley. Hän myös muistuttaa eurooppalaisia päättäjiä siitä, että näiden on pakko herätä Isisin tuomaan uhkaan ja heidän suunnitteilla oleville strategioilleen.

Beasleyn mukaan Isis on liittoutunut al-Qaidan ja nigerialaisen Boko Haramin kanssa. Hän sanoo, että järjestöt käyttävät nälänhätää tapana uusien jäsenten rekrytoimiseen. Uusia jäseniä kannustetaan muuttamaan Eurooppaan miljoonien “pakolaisten” joukossa.

– Olette menossa kohti samanlaista tilannetta kuin pari vuotta sitten, paitsi että muuttoliikkeen joukossa on enemmän Isisin ja ääriryhmien soluttautujia, sanoo Beasley.

Koska muuttoaalto mahdollistaa terroristeille helpomman pääsyn Eurooppaan, on muuttoaallon luominen terrorijärjestöille oiva työkalu. Siksi he tahtovat taata muuttoaallon olemassaolon.

Lähde: Uusi Suomi

10 KOMMENTIT

 1. Itse epäilen että se on meidän politikot jotka sitä muuttoaaltoa ovat tehneet viimeiset 30 vuotta. Jos näihin kehitysmaihin ei olisi -70 luvulta asti syydetty rahaa ja tehty töitä, niin tilanne olisi hallinnassa. Väestöpohja olisi paljon pienempi kuin nyt. Sillä luonto tasapainottaa aina itsensä. Nyt vaarana on että se luonto tasapainottaa meidät pois.

 2. Tässä pitää tietää että
  >ISIS = Israeli Secret Intelligence Services (MOSSAD)

  • Juuri näin, tähän uutiseen kaivataan taustoja siitä, ketkä terroristijärjestöjä rahoittavat.

   Älkää tehkö liian mainstream-tyylillä uutisia Vastarintaan.

   • Mitäs jos kirjoittasit itse uutisia sen sijaan, että kerrot muille miten sen pitäisi olla? Ole tyytyväinen, että joku jaksaa tänne näitä ilmaiseksi kirjoitella jotta ei tarvitse uutisia lukee valtamedialta.

   • Muistaakseni on joskus uutisoitu tai julkaistu artikkeli tähän liittyen.

 3. Tuo oli varmasti riemastuttava uutinen YK:n uudelle pääsihteerille, joka on portugalilainen äärisuvakki, joka uskoo ennemmin pieniin vihreisiin miehiin kuin siihen, että Etelä-Afrikassa on meneillään Buurien kansanmurha, jossa verta ei säästellä. Missä SPR???

 4. Ei ole ISIS ainoa laatuaan. Tai toisaalta, samassa koukkunokkien kabinetissa sitä päätetään niin kyseisen CIA/Mossad -alajärjestön toimista kuin globaalin elintarviketuotannon päälinjoista. “Vapaakauppa” se on mikä kannattaa, siinä kun rahdataan elintarvikkeita Afrikasta Eurooppaan, saadaan se jokunen miljoona nälkäistä neekeriä pakolaisina kaupan päälle.

  Tottakai vihreiden vaiheilla oleva, heinäsirkkansa itse kasvattava kokoomushomo on samaa mieltä koukkunokkien kanssa. “Jos ette siellä pohjanmaalla saa elintarvikkeita tuotettua samaan maailmanmarkkinahintaan, se on voivoi ja pellot pakettiin. Kansallisen elintarviketuotannon tuki on kommunismia.” Vitut ole, pakotetut väestönsiirrot sitä kommunismia on, niin kuin Neuvostoliitosta tiedetäänkin.

  Kommunismia on myös ylisuuret byrokratiat, missä näiden äänestysaktiivisten loisten ainoa hyödyllinen päivän työ on lukea Iltalehdestä “10 faktaa, mitä et tiennyt itsetyydytyksestä”. Jokainen maanpinnalla elelevä kuitenkin tietää sen, ettei tuossa ole niinkään kyse runkkaamisesta tai homorunkkaamisesta, vaan vemputtaako omaa vekotinta vai sen koukkunokkaisen kaverin.

 5. Huh, on melkoista että terroristit päättävät Euroopan maahanmuutosta.

Comments are closed.