Koti Uutisia Ulkomaat YK hyväksyy maailmanlaajuisen pakolaissopimuksen

YK hyväksyy maailmanlaajuisen pakolaissopimuksen

1


Yhdistyneet kansakunnat (YK) on ensimmäistä kertaa maailman historiassa hyväksynyt maailmanlaajuisen pakolaissopimuksen. Sopimus, joka kattaa näin monta maata pakolaiskysymyksessä, on ennennäkemätön saavutus globalisteille.

Sopimus tulee toimimaan ohjeistuksena siitä, kuinka pakolaisia tulee käsitellä ja kuinka heidän suhteensa tulee menetellä. Tämä on 18 kuukauden pituisen neuvottelun lopputulos. YK:n globalistit riemuitsevat päätöksestä, koska he tietävät, että monet maat kuten Suomi tulevat noudattamaan sitä kirjaimellisesti.

Vaikka sopimus on hyväksytty valtavalla äänimäärällä, on sitä jo alettu vastustaa ja kritisoida. Muun muassa Yhdysvallat vastustaa sopimusta, ja Unkarin ulkoministeri Péter Szijjártó on sanonut, että maa mitä suurimmalla todennäköisyydellä tulee vetäytymään sopimuksesta.

Päätös tuleekin monelta osin osoittamaan, missä maissa hallitus ja eliitti ajavat oman kansan asiaa sen sijaan, että ne tekevät kuten ulkoparlamentaariset rodulliset ja aatteelliset vieraat käskyttävät.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on pitänyt tiukkaa linjaa maahanmuuttopolitiikan suhteen. Hänen johdollaan Yhdysvallat ilmoitti jo viime joulukuussa jättäytyvänsä pois neuvotteluista.

YK:n pääsihteeri António Guterres taas on sitä mieltä, että sopimus on mainio. Hän on jo pitkään peräänkuuluttanut tämän tyyppistä sopimusta. Hänen mielestään maailman hallituksilla tulisi olla uusi asenne pakolaisia ja maahanmuuttoa kohtaan. Hän on puheissaan yrittänyt korostaa niin sanottua positiivista globaalia pakolaisilmiötä ja sen hyötyjä esimerkiksi työmarkkinoilla.

Nähtäväksi jää, tuleeko Suomen hallitus noudattamaan oman kansansa tuhoon johtavaa sopimusta ja hyväksymään sen. Jos Sipilän hallituksen aikaisemmista päätöksistä voi jotakin päätellä, niin oletettavissa on, että Suomi lähtee entistä liberaalimman maahanmuuttopolitiikan linjalle.

Lähde: Nordfront

1 KOMMENTTI

Comments are closed.