Koti Uutisia Yhteenotto poliisin kanssa Uumajassa

Yhteenotto poliisin kanssa Uumajassa

3

Kaksi aktivistia otettiin kiinni, useita suihkutettiin paprikasumuttimella ja yksi joutui sairaalaan poliisin hyökättyä Vastarintaliikkeen kokoontumiseen Uumajan keskustassa.

20130907_umea-460x253

Joitain Ruotsin Vastarintaliikkeen aktivisteja kokoontui Uumajan keskustaan lauantaina levittämään lentolehtisiä. Myös Robert Eklund piti kokoontumisen aikana puheen. Noin puolen tunnin jälkeen paikalle ilmaantui provokaattoreita, jotka yrittivät häiritä poliittista kokoontumista. Heidän huutelunsa ja häiriköintinsä seurauksena paikalle saapui poliisi. Ruotsalaisvastaiset provokaattorit päättivät tällöin myös heitellä Vastarintaliikkeen aktivisteja erilaisilla esineillä. Koska aktivistit eivät luonnollisesti hyväksy tämän kaltaista käytöstä, he puolustivat itseään, jolloin poliisi päätti hyökätä aktivisteja vastaan paprikasumuttimella ja pampuilla.

Tämän jälkeen poliisi saattoi kaikki aktivistit läheiselle jalkapallokentälle, missä heidän ajoneuvonsa tarkastettiin. Toimenpiteen perusteluksi annettiin se, että aktivistit olivat syyllistyneet “tottelemattomuuteen poliisia kohtaan”.

Yksi Vastarintaliikkeen aktivisti vietiin sairaalaan, koska hän sai useita pampuniskuja päähänsä, mikä johti aivotärähdykseen. Poliisi otti haltuunsa myös kaksi aktivistia rikoksista, joita ei ole toistaiseksi tarkennettu.

Västerbottens-Kuriren-lehti kertoi uutisoinnissaan, että Vastarintaliike käytti jonkinlaista kemiallista “kaasumaista puolustusvarustusta”, kun poliisi yritti saartaa aktivistit. Tämä on luonnollisesti räikeä väärinkäsitys. Ilmassa leijui tiheänä poliisin paprikasumute, minkä lehden toimittajan olisi täytynyt ehkä ymmärtää.

Päivän aktiviteetit jatkuivat kuitenkin suunnitellulla tavalla, ja Nordfrontin puhuttelemat aktivistit olivat kaikki hyvillä mielin. Nordfrontin toimitus on kertonut tiedottavansa asiasta sivuillaan myöhemmin yksityiskohtaisemmin, sillä paikalla oli myös video- ja valokuvaajia tapahtumia tallentamassa.

 

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

 1. Hyvin toimittu!

  Tapahtumien kulku oli kyllä sitä itseään: Kommunistit, city-hipsterit ja muu urbaani jäte kokoontuu mölisemään ja kiillottamaan omaa moraalista sädekehäänsä julkisesti vastustamalla “natseja”. Kun hommat ei mene putkeen ja kansallissosialistit käyvät pelottaviksi, sinivuokot puuttuu peliin. Uumajassa on paljon siivottavaa.

  • Tuli Uumajassa kuvatuista videoista mieleen Ylellä vasta alkanut sarja Malmön poliisit.
   Ekassa jaksossa esitellään melko karmiva keski-ikäinen nainen, jonka asuinlähiöstä on muodostunut mamurikollisten pesäke. Vaikka mustat tuhoavat, pelottelevat, ryöstävät ja pahoinpitelevät minkä ehtivät, rouva ei vain suostu muuttamaan pois. Ongelman myöntäminen sotisi Hyvän Ihmisen imagoa vastaan.

   Paras kohtaus jaksossa on, kun maahanmuuttajat alkavat pommittaa naista lasipulloilla tämän kotiovella. Näreissään rouva joutuu sitten pakenemaan kotoaan. Ja seuraavana päivänä tämä on taas afropoikia agitoimassa siitä, kuinka he eivät ole syyllisiä mihinkään, vaan yhteiskunta ja ruotsalaiset ovat epäonnistuneet, kun eivät osaa kunnioittaa maahanmuuttajien “erityistä” tapaa kohdella isäntäkansaa.

   Sama mielikuva tuli noista Uumajan “city-hipstereistä”. He varmasti kuolisivat mieluummin maahanmuuttajan käsissä kuin nousisivat puolustamaan kotimaataan ja kansaansa. Roskaväkeä.

 2. Kunnioitettavaa toimintaa taas kerran meidän puolelta. Jos ja kun unessa elämänsä ohi liukuva valtaväestö ei herää. Tämä sama rikos meitä kohtaan tapahtuu Suomessa joka kerta. Poliisivaltio vahvistuu siionisti eduskunnan avustuksella.

Comments are closed.