Koti Uutisia Kotimaa Yhdysvallat varoittaa Suomessa asuvia kansalaisiaan terroriuhasta

Yhdysvallat varoittaa Suomessa asuvia kansalaisiaan terroriuhasta

5

Yhdysvallat on varoittanut Suomessa asuvia kansalaisiaan mahdollisesta terroriuhasta. Varoituksen takana on Yhdysvaltain Suomen-suurlähetystön tuorein turvallisuustiedote.

Lähetystöstä kehotetaan kansalaisia olemaan varuillaan liikkuessaan julkisilla paikoilla Suomessa. Kansalaisia kehotetaan myös pitämään niin sanottua matalaa profiilia ja liikkumaan ennalta-arvaamattomia reittejä pitkin. He eivät kuitenkaan kerro, mistä tiedotus johtuu.

Yhdysvallat on myös antanut saman varoituksen Norjan ja Tanskan suurlähetystöistä. Suomen suojelupoliisilta sanotaan, että kyseessä on niin sanottu yleinen varoitus. Suomi ei tule Supon mukaan päivittämään maan uhka-arviota suurlähetyksen varoituksesta johtuen.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

 1. Terroristivaltio Israelin palvelija USA taitaa suunnitella Naton johdolla false flagia kun mielipideherruus alkaa olla menetetty. Toinen vaihtoehto on sionistien vakioratkaisu valkoisten kansanmurhassa eli luoda valtioon sisällissota. Tällä kertaa maahanmuuttajien ja valkoisten välillä ja leiki itse hyväntekijää taustalla. No, Keski-Eurooppa on jo lähellä tätä skenaariota.

  Eliitti tekee kaikkensa viedäkseen huomion pois ainoasta toimenpiteestä, joka lopettaa kansallisvaltioiden orjuuden eli vallankumouksesta. Pieni korjausliike ei riitä tekemään muutosta, sillä globaalisti vaihtaa valtaan jäädessään vain aatesuuntaa ja se uusi valittu suunta näyttäisi olevan koshernationalismi, joka jatkaa rotujen sekoittamista ja juutalaiseliitin palvonta, kuten se on aina ennenkin tehnyt.

  Eliitin ongelma vain on, että koshernationalismin “hype” on loppumassa. Se ei enää tiedä, mitä poliittista suuntausta saastuttaa kulttuurimarxismillaan valkoisissa valtioissa. Niinpä se valitsee lopulta aseet ja totalitarismin kansallisvaltioita kannattavia vastaan, kuten se on aina ennenkin valinnut. Mutta siltä puuttuu yhä edelleen kansan tuki tomintaansa. Kansa on jo kääntynyt sitä vastaan!

  Ei armoa valkoisia orjuuttaville kansanpettureille! Ei armoa globaalisteille!

  Eläköön Voitto!

  • Huomaa että sionistien koukuttamat ovat puolustamassa vieraan vallan maasaoloa kynsin ja hampain.
   Natokiimaiset pitävät hyvänä merkkinä sitä että terroristit voivat liikkua suomen maaperällä vapaasti.
   Suomikin antaa luvan pitää maaperällään hyökkäysharjoituksia ihan ilmaiseksi ja veronmaksajien rahoilla, enää ei puhuta puolustustahdosta vaan hyökkäysvoimasta.
   Jäljet johtaa sylttytehtaalle.

 2. Juutalaisilla ympärileikatut kyrvät sojottaa ajatuksesta että saadaan miljoonat valkoihoiset kuolemaan 3. maailmansodassa. Aivan kuten kävi 1. ja 2. vastaavassa.

Comments are closed.