Koti Uutisia Ulkomaat Yhdysvallat uhkailee kansainvälistä oikeusistuinta – sotarikoksia ei saa tutkia

Yhdysvallat uhkailee kansainvälistä oikeusistuinta – sotarikoksia ei saa tutkia

4

Yhdysvaltojen ulkoministeriö uhkailee Kansainvälisen rikostuomioistuimen (ICC) henkilöstöä pakotteilla, mikäli ICC aloittaa tutkinnat USA:n sotilaiden potentiaalisista sotarikoksista. Tutkinta koskisi Yhdysvaltojen toimia Afganistanissa.

Ulkoministeri Mike Pompeo kertoo, kuinka ICC:n työntekijöiden pääsy estetään Yhdysvaltoihin ja Yhdysvalloissa olevat varat jäädytetään. Pompeo uhkailee tuomareita ja syyttäjiä myös mahdollisilla syytteiden nostolla. Pompeo perustelee uhkailuja sillä, että Yhdysvallat tutkii itse omien sotilaidensa sotarikokset. Mikäli ICC tutkisi sotarikoksia, voisivat Yhdysvaltojen sotilaat tuntea pelkoa, että heidät tuomittaisiin perusteettomasti.

Yhdysvallat ei suinkaan puolusta pelkästään itseään. Pompeo uhkaa pakoitteilla ICC:n henkilöstöä myös, mikäli Israelin sotarikoksia aloitetaan kaivelemaan ja tutkimaan kansainvälisesti. Israel on tullut tunnetuksi, kuinka he kohtelevat palestiinalaisia.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

 1. saatais alkaa tukimaan usan ja sen liittolaisten sotarikokset viimeisten 100 vuoden ajalta, mups neukkujen sotarikokset pitäis tutkia

 2. Yhdysvalloista itsestään on “tullut” vähintäinkin nyt heidän itsensä lanseeraamansa “Roistovaltio”!
  Ja näinhan on aina ollut sillä “maailmanpoliisina” toiminut “länsimaista demokratiaa” ja “ihmisoikeuksia” toitottanut “valkopääkotka” on syössyt vallasta, sotinut, sotkeutunut vaaleihin, salamurhannut epämieluisia poliittisia johtajia (kansallismielisiä) ja kiduttanut sekä häpäissyt sotavankeja ensimmäsenä “merkkipaaluna” tästä oli WWII v. 1945 päätyttyä saksalaisten sotavankien sotavanki statuksen riistäminen heiltä kaikkia kansainvälisiä ja Geneven sopimusta vastaan jättämällä saksalaiset keskitysleireihin piikkilanka-aitojen taakse seisomaan, missä heitä kuoli kuin kärpäsiä tauteihin, saastaisuuteen, nälkään, janoon ja evättyyn kunnolliseen lääkärin hoitoon, jota vielä lisäsi se, että Yhdysvaltain poliittinen johto ja miehitysvallan sotilasviranomaiset eivät antanee saksalaisten naisten ja muiden siviilien lievittää mitenkään vankien juoma- ja ruoka oloja antamalla nälkäkuoleman partaalla jo kamppailevien siviilien halusta antaa vähästään. Pisteeksi I:iin päälle Kansainväliseltä Punaiselta Ristiltä kiellettiin avustustoiminta ja vierailut sotavankileireillä koko tuona aikana, jolloin itse niin “ylevä” ja “ihmisarvoisa” Yhdysvallat toteutti ITSE nk. “lopullista ratkaisua”, josta samasta itse kenraasti ja kieroutuneen irvokkaasti syytti Nürnbergin oikeudenkäynnissä v. 1945 Saksaa WWII aikana. Tällainen käytös vie tunnetusti “voittajan oikeutta” käyneiden voittajavaltioiden moraaliselta ihmisoikeus -käsitteiltä sekä niiden tuomittavuudelta ja rikollisuudella “mälläämisellä” pohjan alta pois, koska tällöin ei liion ainoallakaan todistettavasti ja aidosti viideltä liittoutuneiden jäsenmaalla ei ollut eikä ole olla niin “synnitön, että ne voisivat heittää ensimmäisen kiven”.

  Yhdysvaltain politiikkaan jo tuolloin vaikutti ja ensikädessä vastasi ja ohjasi sitä täysin Yhdysvaltain juutalaiset, jotka vetelivät Yhdysvaltain presidentti Theodore Rooseveltiä
  (1882-1945) kuin sätkynukkea naruista aivan kuten koko WWII jälkeisen ajan. Yhdysvaltain juutalaiset ja heihin suoraan sidoksissa olevat politiikot toimivat samojen periaatteiden mukaisesti kuin vastaavat “viranomaiset” Neuvostoliiton armeijan sotilaiden “poliittisen koulutusohjelmien” mukaisesti valaen täyteen silmitöntä ja primitiivistä vihaa saksalaisia siviilejä ja sotilaita kohtaan, joiden lopputulokset olivat nähtävissä Berliinissä v. 1945 venäläisten siperiasta kotoisin olevien aasialaisten raakuudesta ja huippuunsa vietyjen sotarikosten sekä rikoksista ihmisyyttä vastaan olevista kuvottavista rikoksista, joiden maine kiiri sodan loppuvaiheessa jo pakenevien saksalaisten siviilien mukana edellä niin, että lukuisat saksalaiset perhekunnat tekivät itsemurhia tappaen kaikki läheisensä säästyäkseen siltä, minkä vuoksi elämä ei ollut enää elämisen arvoista.

  Yhdysvaltain osalta sikäläisten juutalaisten viha- ja kostopolitiikka johti amerikkalaisten itsensä tekemään murhaan, jossa likvidoitiin kenraali George S. Patton (1885-1945) salamurhaamalla hänet järjestetyllä “autokolarilla”, joka osittain epäonnistui niin, ettei Patton kuollut heti, vaan hänet täytyi “hoidella” häntä “hoitavassa” sotilassairaalassa, josta hän soitti vaimolleen olevansa kuoleman oma ellei hän pääse sieltä pakenemaan.
  Syynä murhaan oli Pattonin “hankala” luonne, koska hän vihasi syvästi neuvostoliittolaisia kommunisteja ja oli aivan toista mieltä siitä, ketkä ovat todellisia ja “oikeita” vihollisia. Lisäksi hän sai juutalaisen “kotirintaman” raivoihinsa siitä, ettei hän kohdellut saksalaisia kuin eläimiä, vaan päinvastoin tunsi heitä kohtaan myötätuntoa kovapintaisen miehen maineesta huolimatta ja kohteli heitä inhimillisesti heidän ihmisarvoaan kunnioittavasti. Konkreettinen esimerkki tästä oli se, että hän kieltäytyi karkottamasta saksalaisia siviilejä kodeistaan takavarikoimalla ne ja ajamalla heidät taivasalle syystä, että tyhjät rakennukset annettaisiin Itä-Euroopasta saapuville juutalaisille. Tämä suorasukainen ja suorapuheinen mies kieltäytyi jyrkästi tästä ja olemalla “oma itsensä”, joka ei paljoa esikunta -herrojen ja Yhdysvaltain (juutalaisten) poliittisten johtajien persettä hivellyt.

 3. Dresdenin ja Hampurin ym,kaupunkeja joissa kuoli ennemmän ihmisiä kuin yhteensä Hirosimassa ja Nagasakissa.Yhtään johtajaa ei tuomittu sotarikoksista,lentäjät olivat jopa ylpeitä kun sai tappaa viattomia ihmisiä kodeissaan.venäläinen probakandisti Ilja Ehrenburg sanoin joka taisi olla jopa juutalainen sanoin omille sotilailleen”tapa saksalainen raiskaa heidän naiset jota he myöskin tekivät,mm.Berliinissä 1945.Onko suomaisia sotilaita syytetty siivilien tapoista.eipä kylläkään.Voittajat kyllä voi alistaa voitettuja.

Comments are closed.