Koti Uutisia Sionismi Yhdysvallat tuomitsee journalistien tappamisen mutta ei, jos tekijä on Israel

Yhdysvallat tuomitsee journalistien tappamisen mutta ei, jos tekijä on Israel

2

Yhdysvaltain ulkoministeriön edustaja Heather Nauert sanoi äskettäin pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että journalisteilla tulee olla oikeus ilmaista mielipiteensä ilman, että heitä ahdistellaan. Kun häneltä kysyttiin äskettäin tapetusta palestiinalaisesta journalistista, totesi hän samalla, että Israelilla on oikeus puolustaa itseään.

– Tuomitsetteko te Gazassa tapahtuneet journalistien kuolemat?, kysyi yksi paikalla olleista journalisteista

– On aina surullista, kun joku menettää elämänsä, mutta Israelilla on oikeus puolustaa itseään, sanoi Nauert.

Israel on viime aikoina saanut ottaa vastaan kansainvälistä kritiikkiä siitä, että maa on tappanut useita palestiinalaisia siviilejä. Pelkästään kuluneen kuukauden aikana roistovaltio on tappanut 45 ihmistä, joista kaksi oli journalisteja Gazassa. Iskuissa on myös loukkaantunut noin 6 000 ihmistä.

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

  1. Meidän ei pidä edes lähteä siitä, että USA on suoraselkäinen ja rehellinen kansainvälisissä suhteissa. Kaksoisstandardin “paljastaminen” yhä uudestaan ja uudestaan kaikissa USA:n tekemissä sopimuksissa vie huomion vain pois merkityksellisistä seikoista.

    — Yksi merkityksellinen seikka on USA:n ja sen vasallien tekemät sopimukset Suomen kanssa. Ne tullaan pettämään heti jos sillä saadaan pienikin etu maailman dominanssin saavuttamisessa tai aseteollisuuden myynnin edistämisessä..

    — Meillä pitää olla valmius olemaan vain pelinappula tällä globaalilla pelilaudalla, jolla pelin panoksena on maailman herruus.

Comments are closed.