Koti Uutisia Sionismi Yhdysvallat ei kyennyt lainkaan torjumaan Iranin ohjushyökkäyksiä

Yhdysvallat ei kyennyt lainkaan torjumaan Iranin ohjushyökkäyksiä

15

Yhdysvallat ei kyennyt suojelemaan sotilastukikohtiaan Iranin ohjushyökkäyksiltä, toteaa Iranin Vallankumouskaarti tiedotteessaan. Amerikkalaisten ei onnistunut torjua ensimmäistäkään rakettia, jotka ammuttiin heitä kohti Irakissa.

Iranin hyökkäys oli kosto amerikkalaisten terroristi-iskusta, jonka seurauksena iranilaiskenraali Qassim Suleimani kuoli viime perjantaina. Suleimanin viime vuosien tärkeimpiin saavutuksiin lukeutui Isis-terroristijärjestön murskaaminen Irakissa ja Syyriassa.

Israel ja Amerikan juutalaislobby ovat jo pitkään vaatineet Yhdysvaltoja hyökkäämään Iraniin, koska Iran on Israelin merkittävin sotilaallinen vastavoima. Suleimaniin kohdistetun terroristi-iskun jälkeen Amerikan sionistinen nukkehallitsija Donald Trump uhosi kostavansa “suhteettoman kovalla voimalla” Iranille, mikäli Iran tekisi vastaiskun.

Trumpin uhkaukset eivät kuitenkaan purreet iranilaisiin. Amerikkalaisten kyvyttömyys suojella sotilastukikohtiaan merkitsi Trumpille vakavaa kasvojenmenetystä. Iran esitti Trumpille selkeän uhkavaatimuksen ja kielsi häntä enää jatkamasta väkivaltaisuuksia.

Iran ampui ohjukset vain hiukan ennen Suleimanin hautajaisia. Kenraalin kunniaksi on järjestetty mielenosoituksia useissa eri maissa.

Lähde: Press TV

15 KOMMENTIT

 1. Iranin valtion TV:n mukaan ohjusiskussa olisi kuollut 80 amerikkalaista sotilasta.

 2. No ei kyllä onnistunut tuo Irakin/Iranin ohjusiskukaan, eihän ne paukut tainneet juuri räjähtääkkään, joten taisi olla melko farssi koko isku.

 3. Tämä on, pojat, leikkiä kaikki tyynni: war games, kuten rapakon takana sanotaan. Kaikki menee käsikirjoituksen mukaan. Twitterissä nokitellaan ja muuta hupaisaa.

  Brexit-faneille myös ikävä uutinen: ei tule tapahtumaan vuonna 2020 vielä sekään.

  Paska jatkuu samana, eikä koskaan miksikään muutu. Teknologia hieman vielä kehittyy, niin ollaan päästy näihin kivoihin Twitter-sotiin ja muihin reaaliaikaisiin aivopesujuttuihin, joilla ihmismassoja ohjataan.

  IS:n ja IL:n lööpithän ne ovat jotka suomalaistenkin keskustelua ohjaavat. Sinun tarvitsee vain NÄHDÄ se lööppi ja se on siinä: puhut siitä kahvitunnilla.

  • Samaa mieltä kaikesta, sillä pienen pienellä viilauksella että Brexit saattaa sittenkin olla mahdollinen.

   Mahdollinen siksi että nurkan takana mahdollisesti odottava Maailman Valuutta vaatii näiden pienempien yhteisvaluuttojen loppua ensin. Tai jonkinlaista alkusysäystä kuitenkin. Sinänsä Brexitin toteutumiseen en ole missään vaiheessa uskonut pätkääkään, mutta tuollaiselle pienelle triggerille on kai jätettävä varaus.

 4. Trump ei käsitä ketä härkkii, Irania ei komennella kuten muita maita.
  Sotaahan tuo taas puuhaa sionistilobbyn käskystä, mutta nyt puhutaankin jo eri kaliberin porukasta ja valtiosta.

  • Viimeiset itsenäiset pankit: Libya (hoideltu), Iran ja olisiko Pohjois-Korea se kolmas? Siinä on NATO:lla, Jewnited States of Zionilla ja Israelilla tekemistä, jos meinaavat Iranin ja P-Korean hoidella…

   Gaddaffin murhaaminen oli kova kolaus Suomen viennillekin. En tiedä onko tilanne toipunut yhtään, kun en enää ole alalla.

  • jep, ei oo usalla tainnu ennen olla yhtä kovaa vastustajaa vastassa, sota tilanteessa. vaikka turpaa on saanut. liekkö kohta ilotulitusten paikka(ohjusisku jerusalemiin)

   • Kyllä vietnamilaiset ja somalitkin antoivat jenkeille hieman huutia…

 5. ” Satelliittikuvien perusteella on havaittu Iranin ottaneen 16 000 ohjusta varastoistaan ja varustavan niitä polttoaineella nopeaa toimintaa varten. Ne on hajautettu 30 kohteeseen, periaatteella 500 + kutakin. Tämä matematiikka tarkoittaa sitä, etteivät mitkään torjuntatoimet pysty käsittelemään 500 ohjuksen massaiskua samaan kohteeseen. ”
  http://israelupdate.achlak.net/tiistai-07-01-2020/

  Jos ylläoleva lainaus pitää paikkansa, niin torjuntakeinoiksi jäävät Iranin ohjusten tuhoaminen ennen niiden laukaisua tai laukaisun estäminen.

  Ehkä tulevaisuuden sodissa lähetetään sadoittain erilaisia ohjuksia iskeytymään samanaikaisesti yhteen kohteeseen siten, että ohjukset laukaistaan eri paikoista eri aikoina ja ne lähestyvät kohdetta kaikista ilmansuunnista. Osa ohjuksista voi olla hyvinkin halpoja ja niiden tehtävänä on sitoa ohjustorjunnan kapasiteettia.

  Niin Israelissa kuin myös Yhdysvalloissa on sisäpoliittisesti hankala tilanne. Tämä tekee niistä alttiimpia hyökkäyksille.

 6. raketit ja ohjukset tarkoittavat ymärtääkseni eri asioita, raketit ilmeisesti on melkoisesti kehittymätön verrattuna ohjukseen

  • Raketit noudattavat ennalta määrättyä ballistista rataa, lähettämisen jälkeen niitä ei juuri voi ohjailla.
   Ohjus taasen on ohjattavissa joko manuaalisesti, tutkalla tai ohjelmalla, se voi myös lentää esim. hyvin lähellä maanpintaa ts. katveessa.
   Useimmiten raketit on tarkoitettu tuottamaan materiaalista tuhoa määrällisesti ja ohjukset taas mahdollisimman tarkkaa sekä rajattua kohdetta vastaan.

Comments are closed.