Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Yhä useampi nainen liittyy kansallismielisiin liikkeisiin

Yhä useampi nainen liittyy kansallismielisiin liikkeisiin

23

Kulttuurimarxistit ja ammatikseen mielensä pahoittajat jaksavat väittää, että kansallismielisissä “äärioikeistolaisissa” liikkeissä on pelkästään “vihaisia valkoisia miehiä”. Totuus on kuitenkin jotain aivan muuta. Tuoreen tutkimuksen mukaan entistä useampi nainen liittyy kansallismielisiin liikkeisiin. Liikkeet voivat olla ryhmittymiä tai poliittisia “äärioikeistolaisia” puolueita. Tutkimus osoittaa myös, että nämä naiset ovat yleensä jopa miehiä radikaalimpia.

Tutkimuksen takana on Friedrich-Ebert-Stiftung, jolla on siteitä Saksan keskustavasemmistoon. Tutkimuksen mukaan lisääntyvää naisten lukumäärää kansallismielisissä liikkeissä on havaittu Saksassa, Ranskassa, Kreikassa, Puolassa, Ruotsissa ja Unkarissa. Hyvä esimerkki kansallismielisyyden suosiosta naisten keskuudessa on se, että Itä-Saksassa lähes 17 prosenttia naisista äänesti kansallismielistä Vaihtoehto Saksalle -puoluetta. Puolassa naiset äänestivät kansallismielistä Laki ja oikeus -puoluetta enemmän kuin miehet.

Lähde: Deutsche Welle 

23 KOMMENTIT

 1. Jo oli aikakin. Hienoa että on vielä olemassa terveitäkin naisia kaikkien näiden mielenvikaisten femakkojen keskellä.

 2. Jep, tämä tuli todistettua parissa viime mielenosoituksessa, Turussa ja Tampereella, että paljon (hyvännäköisiä😍) naisia oli mukana.

  • Turussa oli muuten ainakin yksi vähän vanhempikin hyvännäköinen nainen! 😃 En ole “vielä ainakaan” jäsen enkä mitään muutakaan. Mutta aktiivisesti toimin ihan yksikseni täällä lenkkeillessä!

  • Joo, se kenellä oli ne mustat commandoliivit, mustat reisitaskuhousut ja aurinkolasit. Lyhyt, blondi tukka. ♥

   Naisten määrä on selvästi siis kasvussa. Myös kiitettävän moni yhtyi marssin aikana ja puheiden jälkeen voiton tervehdyksiin — mahtavaa! ♛➑✠➑♛

   • Joo! Ihastelin kanssa samaa mimmiä Turussa 😍 Ja olihan siellä vaikka kuinka monta ihastuttavaa flikkaa. 😉

 3. Se on jännä…ehkä jokin evoluutiopohjainen juttu 😀 Nationalisti-neitokaisissa monesti silmä suorastaan lepää ja ajoittain jopa herättävät säädyttömiä ajatuksia/haavekuvia..paatuneen kansallissosialistin pikimustassa sielussa, kun taas…. nuo vihervasemmiston, feminismiin nojaavat sukupuolettomat barbamamat ja/tai aneemiset riivinraudat toimivat 100% tehokkaammin, kuin mystinen intin kiisseli 😀

  • Kokeile säädyllisiä ajatuksia, tarkoitan kosintaa ja avioliittoa (jos sinut hyväksytään), tarkoituksena elää rehellistä onnellista elämää ja 3-4 lasten kasvatusta ja 50 yhteistä vuotta.
   Kansallissosialistisen liikkeen naiset ja tytöt ovat kaikkein arvokkaimpia.

   • Leo (se vanha Leo) Miten niin “JOS” 😀

    Säädylliset ajatukset tulevat ajallaan, mutta…ensin tulevat ne “säädyttömät” halutaan tai ei.
    Varsinainen pointtini kirjoituksellani oli vain verrata kahden eri leirin naisia (meidän naisten eduksi) :)Mutta totta kai takerruit epäoleelliseen 😀 😀 😀

    • Ei pakanat osaa olla säädyllisiä, korkeintaan valikoivia. Tiedän kokemuksesta… 😜

    • Vanha papparainen Leo nostaa esiin olennaisimman asian: valinnan tekee nainen/tytttö. Siksi käytin ilmaisua “JOS”, koska kansallissosialistisella naisella/tytöllä on korkea moraali ja jalo tavoite: onnellisen perheen perustaminen. Tähän tapaan:
     http://ghdi.ghi-dc.org/images/highres_00008437%20copy.jpg
     Ja se on aivan oikein että valinnan tekee nainen/tyttö, koska nainen/tyttö on paljon arvokkaampi kuin mies (biologinen fakta) ja koska ottaa paljon suuremmat riskit.
     Kansallissosialististen miesten velvollisuudet ovat seuraavat:
     rakastua, olla aloitteellinen, olla rehellinen, kosia, avioitua, kunnioittaa rakasta tyttöä, ja koko ajan tehdä kaiken mahdollisen rakkaan tytön kunnioituksen saavuttamiseksi. Tehtävä päättyy kun kuolema erottaa. Elämä on lyhyt, paljon lyhyempi kuin nuorena pystyy käsittämään. Joten älkää odottako – toimikaa!

     • Toinen wanha papparainen kertoo, että kohtaa koko ajan tehdä kaiken mahdollisen rakkaan tytön kunnioituksen saavuttamiseksi käyttävät monet nykyajan feikkiprinsessat häikäilemättömästi hyväkseen, sen verta monta eroa/konfliktia on lähipiirissä tullut todistettua.

      Onnekas se, kuka löytää sen sellaisen kumppanin, joka ei alkuihastuksen jälkeen muutu vaativaksi narsistiksi. Heitä on molemmissa sukupuolissa ja heitä yhdistää kyky olla ensi alkuun todella hurmaavia, täydellisiä partnereita.

      Sitten alkavat vaatimukset hiljalleen kasvaa ja käynnistyy syyllistämisprosessi, jolla kumppani pikkuhiljaa manipuloidaan tekemään kaikki mahdollinen vain miellyttääkseen tai välttääkseen alati lisääntyvät konfliktit, joita ilmaantuu täysin odottamatta milloin mistäkin syystä.

      Kunnollinen parisuhde perustuu nimenomaan molemminpuoliseen kunnioitukseen ja yhteistyöhön, jossa molempien pitää kyetä joustamaan ja tekemään uhrauksia. Yhteinen tervehenkinen arvomaailma, kuten KS, varmasti auttaa ja helpottaa toimivan suhteen luomisessa.

     • Flying Finnin kanss jälleen samaa mieltä pisteelleen.
      Lisäisin tuohon vielä sen, että molempien on kyettävä tekemään itsenäisiä päätöksiä, jotka yhteisten intressien mukaisia, elikkä ei aina tarvitse soitella voiko hankkia tätä tai tehdä näin kesken työpäivän, kokouksen yms.
      Itsenäisyys tulee esiin myös siinä, että toisen ei tarvitse olla tavoitettavissa 24h, vaan kykenee itse ratkaisemaan pulmatilanteen, etenkin silloin kun jompi kumpi on ns. matkatyössä.
      Tämän vuoksi ei tule lyödä hynttyitä yhteen heti 2kk:n tutustumisen perusteella, vaan seurustelu tulee jatkua muutaman vuoden jotta oppii toista edes hieman tuntemaan, sen nurjemmankin puolen.

     • Kansallissosialistiset naiset ovat aivan eri ainesta kuin “tavalliset” naiset. Joten heitä ei kannata verrata tavallisiin. Ero on kuin taivas ja maa.

     • Tänä päivänä pitää vanha viisaus entistä enemmän paikkansa, ei vara venettä kaada.
      Vaikka nainen tai mies osoittautuisi ensinäkemältä kuinka kansallisosialistiksi hyvänsä, ei terve harkinta ole koskaan pahasta.
      Eroista en tiedä, pidän ihmiset ihmisinä ja omaan harkintaan jää onko joku “tarpeeksi” KS. aatemaailmaltaan kontra oma näkemykseni.
      Liiaksi ei pidä myöskään katsoa menneeseen, KS:n pitää mukautua ja uudistua tähän päivään, en tarkoita tietenkään että sen pitää liberalisoitua.
      Itse en ihmisten kanssa oikein tule pitkiä aikoja toimeen, mutta havainnoin heitä alati ja tarkastelen ympäristöäni paljon yksityiskohtaisemmin kuin moni muu.
      Jos Leo kokemuksen perusteella antaisi olennaisia vinkkejä KS. naisista, niin voisin yrittää etsiä sellaisen keskustelukumppaniksi, se olisi mielenkiintoista ja avartavaa.

 4. Tottahan tämä on, sillä kumpikin, minä sekä pikkusiskoni liityttiin kumpikin tällä kuluvalla viikolla Vastarintaliikkeen riveihin. Tietysti täytyy mainita, että myös aviomieheni liittyi samalla mukaan tausteluun pahaa vastaan.

  Kyllä me oikeat naiset ollemme saaneet todella tarpeeksemme noista mainettamme lokaavista femisteistä, kultturimarxisteista yms mädättäjistä.

  Nykyfeministit ovat rikkinäisiä naisia, epänaisia, sukupuolettomia naisen irvikuvia.

  • Tämä oli hienoa kuultavaa! 🙂

   On todella hyvä juttu että terveet ja vahvat naiset uskaltavat pikkuhiljaa sanoa suoraan noille katkerille miestenvihaajille. Valkoinen nainen on liian arvokas tuollaiseen katkeroituneeseen jämäporukkaan.

 5. Hienoa. Kansallissosialismi on aatteista kaunein ja äitinä koen velvollisuuksekseni taistella lasteni ja heidän tulevaisuuden puolesta. Ja tietysti toivon kaikkea parasta jokaiselle kansakunnalle, erityisesti kaikille maailman lapsille rodusta riippumatta.

Comments are closed.