Koti Uutisia Rotu Yhä useampi kurdi liittyy Isis-terroristijärjestöön

Yhä useampi kurdi liittyy Isis-terroristijärjestöön

10

Yhä suurempi joukko Lähi-idän eri valtioissa asuvia kurdeja matkustaa Afganistaniin liittyäkseen Isisiin ja al-Qaidaan, uutisoi Al-Monitor. Terroristijärjestöt ovat joutuneet perääntymään Irakista ja Syyriasta, joissa Syyrian ja Iranin asevoimat sekä antisionistinen Hizbollah ovat lyöneet ne sotilaallisesti.

Ääri-islamistijärjestöjen sotatappiot ovat olleet kova isku Israelille ja Yhdysvalloille, jotka ovat tukeneet islamistien sotaa arabinationalisteja ja antisionisteja vastaan. Nyt kurdi-islamistit tarjoavat kuitenkin tuoretta tykinruokaa sionistien sijaisarmeijoille.

Iran on viime aikoina pidättänyt satoja Isisiin kuuluvia ääri-islamistikurdeja, jotka ovat yrittäneet toteuttaa maassa terrori-iskuja. Koulutuksensa kurdit saavat Afganistanissa, jossa Isis tunnetaan nimellä Wilayat Khorasan.

Iranin ohella myös suuri määrä Irakin kurdeja on päättänyt matkustaa Afganistaniin liittyäkseen Isisiin. 2000-luvulla yhteensä tuhannet Iranin kurdit ovat liittyneet ääri-islamistisiin terroristijärjestöihin.

Tilanne voi kärjistyä lähitulevaisuudessa, sillä Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump on uhkaillut Irania toistuvasti. Al-Monitorin mukaan Trumpin pelätään käyttävän Irakin ja Afganistanin kurdeja aseenaan Irania vastaan. Tavoitteena on varmistaa, etteivät Iran ja sen liittolaisvaltiot uhkaisi Israelin ylivalta-asemaa Lähi-idässä.

Kurditerroristit ovat yrittäneet Israelin ja Yhdysvaltojen tuella rikkoa muun muassa Syyriaa, Irania ja Irakia pienemmiksi heimovaltioiksi oman “kurdivaltionsa” saavuttamiseksi. Irakin varapresidentti Nuri al-Maliki kutsui kurdien hanketta viime syksynä “toisen Israelin” havitteluksi.

Israelin ja kurdien välillä on ideologian ja geopolitiikan ohella myös geneettinen side; kurdien ja juutalaisten on jo kauan tiedetty olevan sukulaiskansoja.

Lähde: Al-Monitor

10 KOMMENTIT

 1. Eikös kurdien juuri pitännyt taistella isistä vastaan? Ainakin näin on väitetty miekareissa joita he ovat Suomessa pitäneet vai yrittävätkö he tuhota isiksen “sisältä päin”.

 2. Olen pitänyt kureja hyvin kansallismielisinä. Siis ihmisinä, joilla on isänmaa. Onko nykyinen globaali muutoksen trendi nyt vallannut nuoren kurdisukupolven? Ovatko he vaihtaneet isänmaansa rahaan:

  — Soditaan sen puolesta, joka maksaa parhaiten!

  • Kurdit ovat synnynnäisiä taistelijoita. Edelle menevät vain tshetsheenit.

 3. Käytännössä kurdit ovat ajaneet Isikseen pakosalle sekä Syyriassa että Irakissa. Asiallinen artikkeli edes mainitsisi tämän, mutta eipä taida tämänkään kirjoituksen tarkoituksena olla uutisointi vaan propaganda.

 4. Kurdit eivät olisi itse saaneet mitään aikaan, kyllä voitto islamisteista kuuluu yksinomaan Venäjälle, Syyrialle, Iranille ja Hizbollahille. Sitä paitsi kurdien aseistus on lähes kokonaisuudessaan amerikkalaisten heille antamaa, ilman lännen tukea ne olisi nyt kaikki islamisteja.

 5. Kun on päässyt kaduilla läheltä katsomaan, näiden sekundaseemiläisten mielenosoituksia, niin oma johtopäätökseni on, että ihan samaa kamelinpaskaa ovat, kuin muutkin lähi-itäiset elintasoloiset. Samoja geelitukkaisia sotilaskarkureita, ainoalla erolla toiseen lantakasaan, että painottavat enemmän Marxia, kun toiset liputtavat allahille.

  • “Samoja geelitukkaisia sotilaskarkureita, ainoalla erolla toiseen lantakasaan, että painottavat enemmän Marxia, kun toiset liputtavat Allahille”.

   Hyvin analysoitu 🙂

   Kurdien taistelu Isisiä tai jopa Turkkia vastaan on ollut Globalistien junailemaa Feikkiä. Isisin aseistus, yms. sotalogistiikkahuolto, taistelijatäydennykset ja Syyrialta varastetun öljyn myynti on kulkenut koko Syyrian sodan ajan Kurdien ja Kurdialueiden kautta.

   Kurdit ovat Syyriassa julkisesti liitossa monien “maltillisten” Lännen ja Turkin tukemien Terroristi porukoiden kanssa, mutta erotuksena Isisiin, Kurdien liitto Isisin kanssa ei ole Julkinen, samoin kuin Usan sekä Israelin liitto Isisin kanssa ei ole julkinen, mutta kaikki Syyrian sodan asioista perillä olevat sen tietävät.

Comments are closed.