Koti Uutisia Yhä useampi afrikkalainen jättää Israelin

Yhä useampi afrikkalainen jättää Israelin

2

Israelin sisäministeri Gideon Sa’ar iloitsi tällä viikolla siitä, että yhä useampi afrikkalainen maahanmuuttaja poistuu Israelista johonkin toiseen maahan. Ilmeisesti afrikkalaisten poismuutto on seurausta voimistuvasta muukalaisvastaisuudesta, johon jopa valtaapitävät poliitikot kannustavat. “Tämä vuosi oli käännekohta – Israelissa on joka viikko entistä vähemmän (afrikkalaisia) tunkeutujia”, ministeri Sa’ar sanoi tiistaina.

Sa’ar vahvisti, että maahanmuuttajat lähtevät Israelista erityisesti kahteen muuhun maahan, mutta hän ei suostunut paljastamaan, minne. Samassa lehdistötilaisuudessa hän kuitenkin väitti, että suurin osa afrikkalaisista, jotka muuttavat pois Israelista, palaisivat takaisin lähtömaihinsa, ja vain pieni osa muuttaisi näihin kahteen nimeltä mainitsemattomaan maahan.

Kansallinen Vastarinta kertoi tammikuussa, että monet Israelista pois muuttavat afrikkalaiset menevät Ruotsiin. Tuolloin Israelin sisäministeri vahvisti, että monet afrikkalaiset muuttavat Ruotsiin heille maksetun palkkion vuoksi. Israel maksaa afrikkalaisille jopa 3 500 dollarin palkkion, jos nämä poistuvat juutalaisvaltiosta lopullisesti.

 

Lähde: YNetNews

Aiheeseen liittyen:

Tätä videota The New York Times ei tahdo sinun näkevän
Järkyttävä viharikos: mies puukotti pikkuvauvaa päähän

2 KOMMENTIT

  1. Yhä edelleen ihmettelen miksi ne sinne alunperinkään menivät? Vihamieliseen ympäristöön. Miehittäjän maaperälle, joka ei heitä halua.

  2. Rajat kiinni, maavarkaat saavat pitää neekerit.
    Sinne vain menolippuja!

Comments are closed.