Koti Uutisia Pohjoismaat Yhä useamman ruotsalaisen yrityksen palkkalistoilla on laittomia maahanmuuttajia

Yhä useamman ruotsalaisen yrityksen palkkalistoilla on laittomia maahanmuuttajia

2

Tuoreen tiedon mukaan yhä useampi ruotsalainen yritys palkkaa laittomia maahanmuuttajia. Tieto perustuu poliisin tekemiin tarkastuksiin. Uuden lain myötä Ruotsin poliisi sai luvan omaehtoisesti tehdä tarkastuksia yrityksissä.

Laki tuli voimaan viime kesänä. Lyhyestä ajasta huolimatta poliisi voi todeta, että laittomien maahanmuuttajien palkkaaminen on yleistyvä ongelma.

– Se on itse asiassa erittäin yleistä. Kun kierrämme yrityksiä ja teemme tarkastuksia, törmäämme laittomiin maahanmuuttajiin lähes päivittäin, kertoo Kristina Molin Ruotsin rajapoliisista.

Maahanmuuttolakien rikkomisesta niin työntekijä kuin työnantaja voivat saada rangaistuksen. Työnantajille tämä tarkoittaa joko sakkoja tai vuotta vankeutta.

Lähde: Nordfront

2 KOMMENTIT

 1. Rakennusliikkeet käyttävät tietysti näitä koska näillä ei ole mitään oikeuksia. Kesälomia ei kerry, vakuutus- ja TEL-maksuja ei varmaankaan makseta. Ja kun irtisanomisen aika tulee, niin eipä niitä juuri liitot edusta.

  Kaikkein tyhmimpiä ovat tietysti luvattomasti maassa oleskelevat itse. Sillä omassa maassaan niillä olisi oikeuksia. Vieraassa maassa niillä ei ole mitään vanhuuden- tai sairauden varalle.

 2. ” Työnantajille tämä tarkoittaa joko sakkoja tai vuotta vankeutta.”

  Jokseenkin skitsofreenistä politiikkaa Ruotsin valtion osalta, joka valvoo ettei “laittomuuksia” tapahdu.
  Ööööhhhh…. Mites se menikään? Jokseenkin näin: Ruotsin suurvisiiri kunta tuo maahan esim. laumoittain pyromaniasta kärsiviä “mielenterveysongelmaisia” (niitähän mikä tahansa hitec -yhteiskunta tarvitsee), jotka syystä aivan kuin tikka nousee puuhun – sytyttävät vaikkapa aivan hatusta vedettynä: Autoja.
  Niitä siteen “palelee” aika paljon, josta palokunnat, ambulanssihenkilökunnat ja poliisin joutsenlampiosasto eli sikäläiset härskit turska -miehet saavat painia samalla kun ovat kuin nuoralla kävelijöitä, syystä, että “Rasismi”… jne…
  Tästä seuraa, että Ruotsin valtio jonkin mikä tahansa viraston (ei ole enää mitään väliä) julmat tädit ja sedät sakottavat oikein paljon kruunuja autojen omistajilta (vain valkoisilta), koska nuo roihu valkeat aiheuttivat niin paljon lainrikkomuksia (vain valkoisille tark.) ja kaiken lisäksi oli havaittavissa pyrkimystä romuttaa ja lamauttaa koko vakuutusyhtiöiden toiminta niiden rahoituspohjan shanghaijaamisella, koska paloja oli perin tyhmästi “tehty” niin paljon yhtä aikaa, ettei Ruotsinkaan poliisilla mennyt aikaa kuin pari kuukautta päästä jäljille, siitä huolimatta, että apua kysyttiin Suomesta sikäläisiltä tinanapelta, mutta sieltä ei uskallettu sanoa yhtään mitään muuta kuin, että kysykää YLE:n oikeustoimittaja Päivi Happoselta “miten pitää olla”, jalat ristissa vaiko levällään? Mutta siitä huolimatta Ruotsin ikii-pääministeri (ja mausoleumniin patoloituva – keskelle SergelsTorgeti:a) antoi ymmärtää, että ruotsalainen poliisikunta tämän saavutuksen tehdessään ihan “rohkeesti, riettaasti ja onnellisesti” ansaitsee paljon kehuja, mutta enimmät kehut tämä vaatimaton sosiaalidemokraatti Stefan Löfven jätti tietenkin hänelle itselleen ja niinpä hän kouraisi omaa peppuaan kun sekin on tätä nykyä Ruotsissa itse tehtävä, mutta taaskaan ei hän tuntenut käsissään palleja, mikä hieman laski tunnelmaa, jonka sitten vaimokin huomasi, tosin vain Stefanin silmistä sen nähden.

Comments are closed.