Koti Uutisia Luonto WWF suojeli luontoa, sai suvaitsevaiset niskoillensa

WWF suojeli luontoa, sai suvaitsevaiset niskoillensa

8

Kansainvälinen ympäristöjärjestö WWF on joutunut valtavan kritiikin kohteeksi, koska se suojeli eläimiä niitä ra’alla tavalla metsästäviltä salametsästäjiltä. Kritiikkiä järjestö saa, koska sen väitetään palkanneen ja rahoittaneen eläinten vartijoita, jotka ovat kiduttaneet ja tappaneet kiinni saamiaan salametsästäjiä.

Järjestö on mielensäpahoittajien mukaan myös syyllistynyt automaattiaseiden ostamiseen vartijoilleen Afrikassa. Tämä rikkoo kriitikoiden mukaan järjestön omia sääntöjä.

WWF on kuitenkin taipunut kritiikin alla ja luvannut tutkia asiaa tarkemmin. Järjestö on palkannut asianajotoimiston suorittamaan tarkastuksen asiaan liittyen.

Lähde: BBC

8 KOMMENTIT

 1. Afrikassa JOUTUU suojelemaan erittäin uhanalaisia eläimiä rynnäkkökiväärein eläintarhoissa, aivan sairasta touhua, ei ole tuo lähi- ja kauko-Itä eläinsuojelun suhteen myöskään niin sivistynyttä.

 2. Maassa maan tavalla.

  Nämä kiduttamiset ovat pitkän historiallisen yhteiskuntakehityksen tulos. Jos meikäläiset olisivat asuttaneet Afrikkaa kymmeniä tuhansia vuosia paikalliset menetelmät rikollisuuden torjunnassa olisivat erilaisia. Eikä se johtuisi ihon väristä.

  Jos menemme puuttumaan paikallisiin tapoihin sillä perusteella, että itse olemme ylempää ihmisainesta ja että muuttamalla alemman ihmisaineksen tapoja muutamme myös heidät ihmisinä ylempitasoisiksi, erehdymme pahemman kerran.

  Meidän pitää kunnioittaa eri kulttuurien omaksumia käytäntöjä ja suvaita niitä. Antaa erilaisten yhteiskuntien hoitaa asiat kunkin omalla tavallaan.

 3. Tuo on niin hienoa, että noita salametsästäjä saastoja metsästetään!

 4. Eipä paljon kivilingolla tai kertalaukeavalla käydä salametsästäjiä vastaan.
  Kuitenkaan ulkopuolisten ei pitäisi mennä maan tapoihin puuttumaan, jotka milestäni ovat juurikin oikeanlaisia rikollisia kohtaan.
  Suvakit olisi hyvä laittaa muutamaksi kuukaudeksi kokeilemaan ymmärystä ja puheterrapiaa salametsästäjiin, voisi mieli muuttua pikimiten.

 5. Koettuihin salametsästäjiin eivät päde kuin kovat otteet aivan kuten Brasiliassa poliisien ja turvallisuusjoukkojen toimesta, eikäpä sikäläiset siviilitkään jää “kädettömiksi” kun on aika ottaa oikeus omiin käsiinsä, sillä laajassa maassa ei ole jokaisessa kyläpahasessa “reinikaista” hoitelemasta perin suorasukaista lainkäyttöä.
  Siksipä toisekseen salametsästäjät kiduttavat armotta sarvikuonoja, Norsuja ja valaita sun muita eläimiä, joista saa jotakin potenssilääkettä tai tikarin vartta komistamaan kantajansa kupeita merkkinä hänen putkiaivoisuudestaan.
  Siksi kolmannekseen salametsästäjät murhaavat suoraltakädeltä metsänvartijoita, joiden tehtävänä on varjella uhanalaisia eläimiä laittamalla oman henkensä alttiiksi luullakseni virkapalkalla, joka ei ole järin suurin työn riskeihin verrattuna. On vähän niin kuin “maan tapa”.

 6. Helsingissä sen kuin jyrätään vanhat, upeat, korvaamattomat puut pois “edistyksen” — kuten esim. tarpeettoman 5G:n — tieltä. Eikö hesalaisille riitä se 100 Mb/s-internetyhteys? Ei ilmeisesti.

  Kannattaa myös tutustua siihen, miten otsoni vaikuttaa alailmakehässä asioihin. (Mm. depletio eli varastoituminen havupuihin.)

 7. (((IS))): “Lomalaisia odotti KARMAISEVAN JÄRKYTTÄVÄ näky — lomamökin tontille oli TUNKEUTUNUT kahdeksan sutta.”

Comments are closed.