Koti Uutisia Kotimaa WWF huijaa lapsia kuvamanipulaatiolla

WWF huijaa lapsia kuvamanipulaatiolla

3

Luontojärjestö WWF on jäänyt housut kintuissa kiinni kuvamanipulaatiosta, jolla se pyrkii luomaan ilmastohysteriaa. Kuvaa on käytetty kouluille ja koululaisille kohdistetussa kampanjassa eli kohteena on siis olleet lapset, joilta ei voi odottaa mediakritiikkiä.

Huijauskuvan kuvatekstinä on ”Sulaa hulluutta… kun ilmasto lämpenee”. Lisäksi WWF suosittelee jokaista oppilasta lahjoittamaan 15 euroa rahaa järjestölle.

”Emme ole ymmärtäneet, että ihmiset ajattelisivat, että kyseessä on täysin autenttinen kuva”, WWF:n viestintäjohtaja Anne Brax uskotteli Iltalehdelle sen otettua yhteyttä järjestöön asian tiimoilta.

Lähde: Oikea media

3 KOMMENTIT

 1. > Lisäksi WWF suosittelee jokaista oppilasta
  > lahjoittamaan 15 euroa rahaa järjestölle.

  Varmaankin kyseessä on laillinen rahankeräys. Varmaankin keräysmateriaali ja kaikki kustannukset maksettiin valtion varoista.

  — Että maailma pelastuu!

  Voiko valtiolla enää tärkeämpää tehtävää olla!

 2. “Emme ole ymmärtäneet, että ihmiset ajattelisivat—”

  Että ihmiset AJATTELISIVAT. Sieltähän se aidon poliitikon konditionaali tuli.

  “NÄKISIN etten OLISI tehnyt mitään väärää”, kuten eräs sanoi aikoinaan.

  Kuinka perkeleen typerinä nämä klovnit meitä pitävät? Kuvamanipulaatiota ja aivotonta sanahelinää — niilläkö luulevat sumuttavansa meitä? Alhaisen ÄO:n porukkaa nämä ovat. Sen huomaa jo juttujen tasosta. Selityksetkin ovat surkeita kuin narkkarilla, joka varastaa addiktiota ruokkiakseen.

 3. Yksi ilmastohysterian ilmenemismuoto on naudanlihan tuotannon alasajo Suomessa. Samalla Atria laajentaa kanojen kidutus- ynnä murhauslaitoksiaan 130 000 000 eurolla. Veikkaanpa että suuri osa tuosta potista lähtee meidän verovaroista.

  Jos katsotte yhdenkin videon, jolta näette miten sikoja tai kanoja kohdellaan, niin ette enää koskaan halua niitä suuhunne laittaa.

Comments are closed.