Koti Uutisia Wria Jalil Abdulfatah tuomittu 12-vuotiaan hyväksikäytöstä

Wria Jalil Abdulfatah tuomittu 12-vuotiaan hyväksikäytöstä

17

UK_koysi

34-vuotias mies käytti 12-vuotiasta tyttöä seksuaalisesti törkeästi hyväkseen. Teko tapahtui heinäkuussa 2014. Mies sanoo luulleensa, että tyttö oli 18–20-vuotias nainen. Aamulehden mukaan Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut Wria Jalil Abdulfatahin vuoden ja kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Uhri kertoi oikeudelle tavanneensa miehen, kun hän oli ollut menossa kaupasta kotiin. Tekijä oli pysäyttänyt uhrin kaupan pihalla ja ryhtynyt juttelemaan. Jonkin aikaa keskusteltuaan mies oli pyytänyt tyttöä kotiinsa.

Miehen kotona he olivat menneet makuuhuoneeseen, jossa mies oli alkanut riisua itseään ja töninyt sitten tytön sänkyyn. Tyttö kertoo, että mies riisui häneltä paidan, mutta hän oli itse riisunut muut vaatteensa. Hän kertoo jostain syystä tehneensä kaiken, mitä mies oli sanonut.

Lähteet: Aamulehti, MV-lehti

17 KOMMENTIT

 1. Raiskasi tytön useampaan otteeseen kaikin keinoin ja oikeudenkin mukaan törkeästi ja silti kävelee. Olisi tosi hauska ketä on tuomion takana, ettei olisi komuja, RKPta tai muita maanpettureita kuten Tapanilan keississä.

 2. Aika harvoin 12 vuotias sentään parikymppisestä menee, helvetti mikä selitys.
  Jos tällä patapäällä ei ole aiempia tuomioita päässee tietysti puolella istumisella. En tunne asiaa mutta kuullostaa lähtökohtaisesti aika
  pieneltä tuomiolta.

   • voi helvetti, mun pitänee lopettaa muiden, jopa tunkeutujien
    arvostelu kun en osaa itse edes lukea näköjään.
    Tosin nyt voi sanoa että tieto lisää tuskaa koska toi tuomiohan on naurettava.

 3. Suomi ei ole oikeusvaltio, kuten olen useaan otteeseen täällä kirjoittanut. Suomen “tuomioistuinten” antamat “tuomiot” ovat niin räikeästi kansalaisten moraalikäsitysten ulkopuolella, että vain irvokas valehtelija pystyy väittämään tätä “oikeudeksi”. Mies olisi pitänyt karkottaa maasta ja jos hallintomalli ei olisi oksettava demokratia, laitettu lihoiksi.

  • Ensinnäkään, kenelläkään ei ole oikeutta jakaa kuolemantuomioita. Toisekseen kannattaa miettiä hieman mitä toivoo. On hauska lukea välillä siitä miten kovasti ihmiset ovat huolissaan siitä kuinka maahanmuuttajat eivät omaksu kulttuuriamme ja miten kammottavan väkivaltainen ja oksettava heidän kulttuurinsa on. Ja sitten samaan hengenvetoon itse uhotaan että puolet omasta kansasta ja kaikki rikolliset pitäisi “laittaa lihoiksi”. Sinänsä aika jännä ajatusmaailma etenkin jos pelkää islamilaisen kulttuurin leviävän tänne sillä juurikin näissä “inhottavissa” lähi-idän maissa kuten esim. Saudi-arabia ja Iran, ihmisiä teloitetaan harva se päivä. Joten kysynkin mitä eroa on kahdella murhaajalla? Vai onko valkoinen väkivalta vain parempaa?

   • Meinaatko, että 12-vuotiasta törkeästi hyväksikäyttäneellä 34-vuotiaalla pedofiililla olisi oikeus elää maan päällä?

    Miksi olkiukkoilet, että kuolemanrangaistus olisi verrattavissa kaikkeen välimeren eteläpuolelta tulevaan roskaan?

    • Eli toisin sanoen vahvistat viimeisen kysymykseni. Eli valkoinen väkivalta on vain parempaa jos mielestäsi kuoleman rangaistus täällä olisi yhtään sen eri asia kuin välimeren eteläpuolella. Okei anteeksi en halua laittaa sanoja kenenkään suuhun mutta siltä kuulostat. Haluaisin itse asiassa vähän paremmat perustelut millä oikeudella riistäisit hengen ihmiseltä minkään rikoksen perusteella? Rangaistus tietenkin pitää antaa, mutta onko valtio tai mikä/kuka sen tuomion nyt antaakin yhtään sen parempi moraalisesti kuin se tekijä tässä tapauksessa. Mielestäni tuomion pitäisi olla linnaa metri kertaa metri kopissa. Ja teon mukaan. Tällaisista rikoksista 2-5 vuotta ehdotonta vankeusrangaistusta ilman mahdollisuutta ottaa yhteyttä ulkomaailmaan, ilman mitään mukavuuksia. Uusi murha ei ole rangaistus ja millä oikeudella ryhdyt pyöveliksi? Mitä jos tuomittu ei loppujen lopuksi olekaan syyllinen? Paljon lohduttaa anteeksi pyyntö sen jälkeen kun pari kuutiota multaa kuonon päällä. Kai olet ajatellut tämänkin puolen?

     JA ihan turha alkaa olkiukko-syytöksiä heittämään jos vain olet laiska perustelemaan oman näkemyksesi.

     • Hyväksyn kyllä pedofiilille langetetun kuolemanrangaistuksen myös afrikkalaisten toimeenpanemana.

      Pedofilia on sairaus, jota voisi verrata vaikkapa alkoholismiin. Alkoholistikin on alkoholisti, vaikka olisi ollut kymmenen vuotta kuivilla – pulloon tarttuessa todennäköisyys uudelle rappiokierteelle on erittäin todennäköinen.

      Pedofiilit taas vapaana kulkiessaan ovat riski kaikille ympärilläolevilleen, jolloinka heitä ei edes tulisi päästää vapaalle jalalle. Eli minkään pituinen tuomio ei paranna pedofiilin mielihaluja. Ja sen sijaan, että istutetaan helvetin kalliilla vankilassa tai varsinkaan että päästetään vapaalle, on paljon taloudellisempi ja myös uhrien kannalta humaanimpi rangaistus kuolemantuomio.

     • Ensiksi, kiitos E asiallisesta hyvin rakennetusta vastauksesta. Lisää näitä.

      Sitten itse asiaan. Olet oikeassa että pedofilia on sairaus, omasta mielestäni kuitenkin eri tavalla kuin alkoholismi. Alkoholismi on riippuvuutta, pedofilia mielenterveyshäiriö, taino voihan sitäkin ehkä luonnehtia seksuaaliseksi riippuvuudeksi lapsiin. En silti lähtisi jakamaan kuolemantuomioita tällä perusteella, sillä tässä tapauksessa pitäisi myös teloittaa kaikki narsistit, psykopaatit, sosiopaatit, skitsofreenikot, jne jne. ja näitähän riittää ja jokaisessa ryhmässä on yhteiskunnalle vaarallisia tapauksia. Toki samalla logiikalla myös alkoholistit pitäsi teloittaa sillä hekin ovat rasite yhteiskunnalle ja kukaan ei voi kiistää sitä etteikö humaltunut henkiöä voisi olla riski ympärillä olevilleen (Rattijuopot, väkivaltateot jne.) Lisäksi alkoholistit ovat myös suuri rasite yhteiskunnalle taloudellisesti, ja sitten tästähän päästään vielä tupakoitsijoihin jotka ovat myös taloudellinen rasite mutta myös teknisesti riski ympäristölleen ( passiivinen tupakointi).

      Ja kuten sanoin teon mukaan rangaistus, ja vankila on kallis ratkaisu jos teemme siitä kalliin ratkaisun, kuten edellisessä viestissä jo totesin että metri kertaa metri koppi ilman mukaavuksia, toki mielisairaille, pakkohoito yms. voisi olla se oikea ratkaisu myös.

      En myöskään laittaisi humaania ja kuolemantuomiota samaan lauseeseen. Elämme sentään sivistyneessä yhteiskunnassa ja mielestäni kuolemantuomio ei kuulu sivistyneeseen yhteiskuntaan. Täydellinen eristys sitten vaikka loppuelämäksi jos muu ei auta, mutta jokaisella on yhtälainen oikeus elää.

   • Tottahan se on etteivät ne omaksu kulttuuriamme, pitävät sitä pilkkanaan
    lähinnä. Jos mietitään meidän kulttuuria jossa alaikäiseen sekaantumisesta ei maahanmuuttaja saa edes tuomiota, Ja tätä verrataan maahanmuuttajan kulttuuriin jossa aviorikkoja kivitetään, Onko minulla oikeus olla huolissani ? Tai nämä uutiset että jonkin koraanin repiminen aiheuttaa kaaoksen, helvetti se on vain yksi typerä kirja muiden joukossa.
    Sitäpaitsi aivan eriasia jos on sitä mieltä että kaikki pitäisi laittaa lihoiksi tai kuten esim. saudit ja iran kaikki laitetaan lihoiksi.
    Onko siinä pieni ero ? Vitun ääliö

    • Et ole tainnut itsekkään omaksua kulttuuriamme jos alat heti kättelyssä nimittämään keskustelukumppania “Vitun ääliöksi”. Sanotaanko että annoit itsestäsi nyt hieman sellaisen kuvan että olet aika juntti. Ainakaan et vakuuttanut minua älylahjoillasi.

     “Alaikäiseen sekaantumisesta maahanmuuttaja ei saa edes tuomiota” Suomessa kaikki pedofilia/hyväksikäyttö/raiskaus jutut, noudattavat samaa logiikkaa. Tuomiot ovat ehdollisia ja sakkorangaistuksetkin varsin pieniä, ehdotonta vankeusrangaistusta jaetaan hyvin harvoin, ja tämähän ei siis katso millään tavalla ihoväriäsi tai etnistä taustaasi. Suomalainen tai ei, näistä rikoksista tulee poikkeuksetta hyvin pieniä tuomioita ja voin kyllä myöntää sen itsekin että se on väärin. Jos et usko suosittelen menemään kirjastoon, lainaamaan sieltä Suomen Laki nimisen kirjan (löytyy muuten netistäkin) ja lukemaan pykälät tästä aiheesta. Ja ihan jo pelkästään uutisia seuraamalla näet että tuomiot ovat pieniä AINA, ihan sama kuka on tekijä.

     Ja en näe eroa siinä että saudeissa kaikki laitetaan lihoiksi ja siinä että sinun mielestäsi kaikki pitäisi laittaa lihoiksi, koska käytännön ero on vain se että sinulla ei ole valtaa toteuttaa tätä mielihalua, vai ihanko vain vitsillä heittelet?

   • Valtiolla on oikeus jakaa kuolemantuomioita. Minä en myöskään halua ei-valkoisten “omaksuvan” suomalaista – tai mitään muunkaanmaalaista, Eurooppalaista – kulttuuria. Olet kyllä valitettavan vähä-älyinen henkilö.

 4. Eihän se lusi päivääkään kun tuomio on ehdonalainen. Tästä maasta on tehty (ja parasta aikaa parannellaan) tattarimaa jossa näköjään käy kaikki eikä mistään rangaista kunhan on muualta. Suomen valtio ja sen perskeko hallitus etunenässä tekee näköjään kaikkensa sen eteen että suomen kansa lakkaa olemasta. EI KÄY! On mulla vielä kirves.

  • Kannattaa nyt rauhoittua vähän. Ihan jo senkin vuoksi että laki ei täällä katso ihonväriäsi tai “rotuasi”. Voin hyvällä omatunnolla todeta että näitä samankaltaisia tapauksia löytyy ihan yhtä lailla kantasuomalaistenkin riveistä, joka tapauksissa olit sitten minkä “rodun” edustaja tahansa, suomen oikeuslaitos ei rankaise raiskaus/hyväksikäyttö/pedofilia rikoksista kovinkaan rankalla kädellä. Ehdotonta vankeutta annetaan vain hyvin hyvin harvoin näistä rikoksista. Lisäksi Suomalaiseen perinteeseen myös kuuluu vahvasti se että näistä asioista vaietaan, etenkin perhepiirissä ja kaikki hyväksikäyttö tapaukset eivät tule edes ilmi.

    • Miksi? Olen 100% Suomalainen, täällä syntynyt ja täällä elänyt koko elämänsä. Okei okei, puoliks Suomen Ruotsalainen mutta sitä valkoisemmat geenit. Hiuksetkin on valkoiset kuin ehdalla herrasrodun edustajalla. Ja maksan veroja valtiolle enemmän kuin keskiverto suomalainen.

Comments are closed.