Koti Uutisia Kotimaa Wikipediasta poistui Coudenhove-Kalergin rodunsekoitussitaatti

Wikipediasta poistui Coudenhove-Kalergin rodunsekoitussitaatti

14

Internetin “tietosanakirjasta” Wikipediasta on poistunut Euroopan Unionin ideologina toimineen Coudenhove-Kalergin sitaatti, jossa hän kertoo tulevaisuuden Eurooppalaisten olevan sekarotuisia.

Sitaatti, joka “tietosanakirjasta” on poistunut, kuuluu seuraavasti: “Kaukaisen tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Nykyiset rodut ja yhteiskuntaluokat häviävät vähitellen, kun tila, aika ja ennakkoluulot eivät enää vaikuta. Tulevaisuuden euraasia-negroidi-rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaiset egyptiläiset, korvaa kansan monipuolisuuden yksilöiden moninaisuudella.”

Sitaatin poistaneen käyttäjän IP-osoite johtaa Turun yliopistoon.

Lahde: Wikipedia

14 KOMMENTIT

 1. Siellä on näköjään käyty kuuden viikon muokkaussota. Ylläpitäjän mielestä rodunsekoitussitaattia ei tule olla.

 2. Jokainen ajattelemaan kykenevä ymmärtää ettei (((Wikipediaan))) voi luottaa monissakaan asioissa, jotka edes kaukaisesti viittaavat tiettyihin sionistien agendassa tärkeisiin asioihin.

 3. Tosiaan. Wikipediassa ei edes mainita että herra pankkiiirisetä Warburg lahjoitti Coudenhove-Kalergilla ison summan rahaa, tavattuaan tämän ensin. Rahat käytettiin EU-järjestelmän koe-version lanseeramiseen.

 4. Tuo Wikipedian muunneltu versio Kalergi-suunnitelmasta on hassu. Siinähän väitetään että “tämä on samanlainen huijaus kuin Zionin vanhempien protokollat”.

  Itse olen havainnut empiirisesti että se missä nämä kaksi “salkkisteoriaa” ovat samanlaisia, on että se mitä niissä sanotaan, on JUURI SE mitä Euroopassa tapahtuu tälläkin hetkellä.

  Aika hyvin pelkältä “salkkis-hörhöjen kuvitelmilta”.

  Sama kuin sanoisi että painovoima on salkkishörhöjen kuvitelmia, samalla kun hikoilee juostessaan portaita ylös.

  • Evola sanoi Siionin viisaiden pöytäkirjasta, että se on myytti, ja jokaiselle traditionalisteilla myytti on historiaa todempi.

    • Juutalaisten väitteitä siitä että Siionin Viisaiden pöytäkirjat olisivat väärennös tms. puitiin oikeudenkäynneissä. Juutalaiset hävisivät. Valtavista ponnistuksista huolimatta. Historian havinaa:

     “Lisäpaljastuksien avulla mm. saksalainen päivälehti »Völkischer Beobachter» 19.5.1921 ja kreivi Reventlow 23.8.1921 »Deutsche Tageblattissa» pakottivat asianomaiset juutalaispiirit ryhtymään todistamaan väitteensä oikeiksi oikeudenkäynnin kautta.

     Mutta annetuista haasteista (joista suurisanaisesti edeltäpäin puhuttiin juutalaislehdistössä) huolimatta luovuttiin sittemmin kaikessa hiljaisuudessa esiintymästä virallisina todistajina. Yritettiinpä jopa väärillä valaehtoisilla todistuksilla käydä »pöytäkirjojen» kimppuun, mutta avustajat 9) – erinäisistä rikoksista jo ennen tuomitut, kansainvälisesti tunnetut keinottelijat ja poliisin asiakkaat monsieur du Chayla ja prinsessa Katharine Radziwill – joutuivat auttamattomasti kiinni törkeistä valheistaan. Kun sitten kansallissosialismin valtaanpääsy Saksassa osoitti, että juutalaisuuden maailmanvaltiuden suunnitelmia kohtaisi ankara vastarinta, jopa siinä määrin, että Israel ,ehkä niihin nähden joutuisi kärsimään ankaran tappion, niin valmistettiin kertakaikkinen tappava isku »pöytäkirjoja» vastaan. Erinäisistä käytännöllisistä, oikeusteknillisistä ja maailmankatsomuksellisista syistä toimeenpantiin tämä suunnitelma Sveitsissä, jossa juutalaisten poliittiset ja sivistykselliset järjestöt Bernin tuomioistuimessa vaativat »pöytäkirjojen» levittämistä kiellettäväksi, koska ne muka sisälsivät tosiseikkojen väärennyksiä ja sitä paitsi muka Sveitsin lakien mukaan kuuluvat niin sanottuun roskakirjallisuuteen. Ensimmäisessä oikeusasteessa syytetyt Silvio Schnell ja Fischer tosin tuomittiin, edellinen 20 ja jälkimmäinen 50 Sveitsin frangin sakkoon, mutta ei niillä perusteilla, joita juutalaiset olivat toivoneet, vaan senlaatuisen kirjallisuuden levittämisestä, jonka oikeus katsoi voivan aiheuttaa levottomuutta väestön keskuudessa taikka väkivaltaisuuksia Sveitsin juutalaissyntyisiä kansalaisia vastaan. Tämä tuomio aikaansai sen, että »pöytäkirjat» julistettiin takavarikkoon Bernin kanttoonissa. Tuomitut kuitenkin vetosivat Bernin ylioikeuteen, jossa alioikeuden tuomio 1.11.1937 kumottiin ja tuomitut julistettiin syyttömiksi. Ylioikeudessa toimi majuri Fleischhauer asiantuntijana ja joutui tässä ominaisuudessa kirjeellisesti vastaamaan viiteen oikeuden ja kahdeksaantoista syyttäjän tekemään kysymykseen. Hänen suorastaan historiallinen lausuntonsa oli juutalaisuudelle musertava.”

     9) Ei tiedetä, kuinka paljon heille maksettiin väärän valan teosta!

     Tapansa mukaan ovat juutalaiset »pöytäkirjoista» puheen ollen halveksivasti viitanneet alioikeuden tuomioon, visusti kuitenkin jättäen mainitsematta ylioikeuden päinvastaisen päätöksen.

     Tällainen on lyhyesti kerrottuna pöytäkirjojen esihistoria.

   • Evola ei siis asioista uuri ymmärrä tai ei uskaltanut totuuteen pyrkiä tässä asiassa

  • Salaliittoteoria, rasisti, trolli, jauhotus, maalitus, ilmarunkkaus, fadabadabingbang — kaikenlaisella lööperillä sitä voidaan yrittää taistella järkeä ja kansallismielisyyttä vastaan.

   Keksitään uusia “sanoja” ja brändätään vanhoille uusi merkitys — nerokastako? Tokkopa. Amerikkalaismielistä idiotiaa, ennnemminkin. Jos ei oikeasti ole muita paukkuja pyssyssä kuin kutsua vastapuolta “trolliksi”, niin aika saatanan heikolla pohjalla ollaan. Tulee meidän poliitikot, mediapellet ja muu suvaitsevaisto heti väistämättä mieleen. “Trolli”-syyttely on heidän #1 ase, jonka on nähty tälläkin viikolla savuavan jo useasti. Miettikää millaista sakkia siellä vastapuolella oikein on!

 5. Euroopan pankkiirien agenda kuuluu näin;
  Jos Euroopan kansalaisia ei saada pysymään EU:ssa omasta tahdostaan, mikä on jo nähtävissä Unionin pirstaloitumisena Brexit, Unkari, Puola…
  On olemassa aina varasuunnitelma uuden järjestetyn sodan aloittamiseksi ja se tulee olemaan pahin mitä milloinkaan on nähty Euroopassa. Merkit ovat ilmassa Ukrainankriisi, Naton läsnäolon lisääntyminen Baltiassa + Suomi. Kun tämä kauhea sota on sitten ohi, elossa olevat ihmiset ovat varmasti suostuvaisia uuteen pankkiirien tarjoamaan maailman rauhaan hinnalla millä hyvänsä…vaikka sitten oman vapautensa tähden.
  Ensimmäisen maailmasodan jälkeen perustettiin Kansainliitto 1919, jonka piti taata rauha pankkiirien järkkäämän sodan jälkeen, toisin kuitenkin kävi joten tarvittiin uusita näytös johon jenkit valmistautui jo 1930-luvun alkupuolella ”tietämättään”. Sota tulisi olemaan kauheampi kuin edellinen ja niinhän se olinkin. Sodan lopputuloksena syntyi rehevä maaperä näille nykyisille järjestöille YK, NATO, EU, IMF…. eli kaikki perkeleen internationaalit. Kun tämä pankkiirien paratiisi alkaa taas olla uhattuna niin on yksi tuttu ratkaisu eli uusi sota, jolla muistutetaan että eurooppalaisia ”pysykääpäs ruodussa tai muuten….” sotateollisuus on myös helvetin hyvä bisnes, josta muutamat valtiot hyötyivät suunnattomasti sodan aikana ja sen jälkeen.

 6. Joku voisi käydä palauttamassa tuon Wikipedia-artikkelin ennalleen sen muokkaushistorian perusteella.

 7. Siis Wikipediahan on “valtavirtaisuudessaan” yhtä objektiivinen kuin Valitut Palat mutta valitettavan usein se ensimmäinen ja ainoa sivusto josta informaatiota haetaan.

  Tästä syystä sen haltuunotto (ja näin ollen myös promotointi) onkin ollut äärimmäisen tärkeää ja JOKAISTA vähääkään merkityksellistä, virallisen agenda kannalta oleellista, maailmankuvallista artikkelia vahtimaan on värvätty ja palkattu tuhansia portinvartijoita.

  Tietyssä osassa maailmaa kyseessä on osa asepalveluksesta.

  https://electronicintifada.net/content/inside-israels-million-dollar-troll-army/27566

  Eli joo, “vapaasta” tietokirjasta voi ehkä puhua teorian tasolla mutta kyllä sen sisällön päättää ne joilla on siihen resurssit ja pääoma.

  • Erittäin hyvin sanottu. Kyllä se Wackypedia on täysin Israelin ja Jew-S-A:n vallassa. “Vapaus” on taas erittäin kyseenalainen termi. Näennäisvapaudesta siis on kyse vain, jos joku ei tuota vielä ole hiffannut.

Comments are closed.