Koti Uutisia Rotu Wikileaks: Israel vakoilee järjestelmällisesti Twitterin ja Facebookin poliittista kirjoittelua

Wikileaks: Israel vakoilee järjestelmällisesti Twitterin ja Facebookin poliittista kirjoittelua

5
Naftali Bennett.

Poliittisen eliitin korruptiota tutkiva Wikileaks uutisoi hiljattain, että juutalaisvaltio Israel käy “tekoälykulttuurisotaa” Internet-sananvapautta vastaan. Israel on valjastanut robotteja vakoilemaan Internet-kirjoittelua, jotta kaikki sionisminvastaiset mielipiteet sensuroitaisiin tehokkaasti.

Juutalaishallinto on perustanut “komentokeskuksen”, joka valvoo “tekoälyn avulla kaikkea antisemitististä kirjoittelua”, Wikileaks kirjoittaa. Kun juutalaiset löytävät poliittisesti vääräoppisia mielipiteitä esimerkiksi Facebookista tai Twitteristä, ottavat he välittömästi yhteyttä mielipiteen alkuperämaan “tiedustelu- ja poliisiviranomaisiin”.

Hanketta esittelevällä videolla esiintyy Israelin diasporaministeri Naftali Bennett, joka ylpeilee sionistien hyvillä yhteyksillä Euroopan poliittiseen poliisiin. Israel ei tyydy vakoilemaan vain miehitetyillä alueilla asuvia palestiinalaisia, vaan juutalaisvaltion julkilausuttu tavoite on manipuloida Euroopassa tehtävää politiikkaa sekä julkista keskustelua.


Lähde: Renegade Tribune

5 KOMMENTIT

 1. Hyi helvetti mikä rotta. Tuolla on kipa päässä syntymästä asti.

 2. Ja miksi ei vakoilisi?

  Miettikääpä näitä “sosialisia medioita”. Paljonko maksaa ensiksikin tuollaisen tietoverkon maailmanlaajuinen rakentaminen? Se maksaa satoja miljoonia. Ja koska serverit ja levyjärjestelmät sekä arkistointijärjestelmät vanhenevat, niitä pitää uusia 3-10 vuoden välein. Sekin maksaa jälleen kerran satoja miljoonia vuodessa. Entä paljonko on noiden energiakulutus ja niiden tilojen investointi jossa ko. serverit ovat? Veikkaan että maailmanlaajuisesti sekin kustantaa vuodessa satoja miljoonia.

  Mietitäämpä sitten sitä että kuka maksaisi noin paljon rahaa vain siitä että ihmiset saisivat “keskustella keskenään ja vaihtaa kuvia”?? Mitä hyötyä siitä olisi laskun makasajille? Poikkeuksetta se jolla on rahaa haluaa investoidessaan sitä lisää. Eli, sen pitää saada investoinnistaan jotain jonka se voi muuttaa rahaksi tai saada siitä suoraan enemmän rahaa.

  Paljon kuulee puhuttavan että ko. järjestelmät rahoitetaan “mainostuloilla”. Mietitäämpäs hetki… Oletko sinä joskus ostanut jotain noiden mainosten perusteella? Ja jos olet niin minkäa arvoisia tuotteita tai millä rahasummalla vuodessa?

  Aina kun tulee tällainen “ilmainen tuote” niin kannattaa miettiä kuka siitä hyötyy ja miten. “Follow the money” on amerikkalainen vanha sananlasku. Kuka lie keksinyt, juutalaiset? Ja kun seuraavan kerran vastaatte johonkin kyselyyn tai kilpailuun palkinnon toivossa, niin katsokaa niitä kysymyksiä ja miettikää mitä tietoa ne kertovat teistä. Ja kun tiedetään että ne kyselyt keräävät tietoina mm. asuinpaikkanne, tietokoneenne käyttöjärjestelmän ja sen vaersion, käytetyn käyttäjätunnuksen ja mahdollisesti sen salasanan, käytetyn selaimen, sen version ja selainhistorian, sekä kameralla kuvan kasvoista jos sitä ei ole peitetty tai johtoja katkaistu. Mikrofonillakin saadaan sen hetkinen puhe tallennetuksi.

  Joku hyötyy siitä informaatiosta jonka me annamme heille käyttöönsä. Ja siksi on selvää että “meitä vakoillaan”, sen vapaaehtoisesti annetun datan lisäksi.

 3. Twittur ja Fecesbook eivät kai toimittaneet tietoja tarpeeksi rivakasti ja siksi pitää kehittää automaattinen kyttäyssivujen vakoilusysteemi ja sitten vielä elvistellä sillä. Ei kai kukaan täyspäinen oleta, että mikään henkilökohtainen tieto olisi noilla sosiaalipornosivuilla turvassa?

 4. On tarpeen jo nyt, “hyvän sään aikana”, opetella julkisen keskustelun salakirjoittaminen. — Ennen kuin “suuret kirjaroviot” ja “noitavainot” alkavat. Ennen kuin kansallismielisten on piilouduttava perunakuoppiin kivääri ainoana henkivakuutuksena.

  Tietokoneet ovat toistaiseksi “lapsen kengissä” tunnistaessaan poliittisesti vääriä kirjoituksia. Niinpä nyt alkuvaiheessa riittää, että puhe naamioidaan; puhutaan ikään kuin vieressä olisi lapsi kuuntelemassa asiaa, joka on sopimaton hänen korvilleen.
  — Kehitystasoon sopimatonta puhetta tai asenteita.
  — Perhejuttuja joita ei saa pihalla levitellä.

  Tämä salakirjoittamisen ensimmäinen vaihe on käytävä läpi, että kirjoitustapa voisi sitten kehittyä seuraavalle tasolle jne. — Ei pidä odottaa, että Iltasanomissa julkaistaan “koodikielen opas” sensuurikoneiden hämäämiseksi. Tuollaiset oppaat julkaistaan vasta sitten, kun kone on jo opetettu tunnistamaan kyseisen koodikielen.

  Luonnollisesti pitää varoa eristäytymästä kansankielestä ja siten myös kansasta erilliseksi salaseuraksi.

Comments are closed.